Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد میرزاپور دیشب در آئین گرامیداشت پنجاهمین سالگرد وفات دکتر حسن اهری بنیانگذار طب کودکان در ایران که در اهر برگزار شد، اظهار داشت: بخش جدید بیمارستان باقرالعلوم اهر به نام «دکتر حسن اهری» که جزو مفاخر شهرستانی و ملی است نام‌گذاری می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر از رونمایی تندیس «دکتر حسن اهری» در بیمارستان باقرالعلوم اهر خبر داد، افزود: تغییر نام و نام‌گذاری مراکز بهداشت به لحاظ پروسه‌ای که دارد سخت است، اما برای گرامیداشت دکتر حسن اهری قصد داریم تا تندیس این پزشک خیر و نامی را طراحی و در بیمارستان اهر نصب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هرچند نام‌گذاری بیمارستان به نام دکتر حسن اهری بنیانگذار طب کودکان در ایران؛ کمترین کاری است که می‌توان برای گرامیداشت یاد و نام این پزشک انجام داد، ولی بیمارستان جدیدی در اهر نداریم تا به نام دکتر حسن اهری نام‌گذاری کنیم.

میرزاپور بابیان این‌که هنوز اغلب مردم هیچ شناختی از مفاخر شهرستان اهر همچون دکتر حسن اهری بنیانگذار طب کودکان ندارند، گفت: در حال حاضر برای احیای نام دکتر حسن اهری در مرکز طب کودکان؛ نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی سازمان نظام پزشکی تنظیم خواهد شد و به صورت حضوری بازگرداندن نام این پزشک نامی مطالبه می‌کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر تصریح کرد: شهر اهر جزو شهرهای تاریخی و فرهنگی و در عین حال از جمله معدود شهرهای خاص کشور است، این موضوع را کسانی می‌توانند درک کنند که به اندازه لازم از تاریخ و پیشینه این شهر آشنایی داشته باشند و لازم تا ظرفیت‌ها و داشته‌های اهر معرفی شود.

وی در ادامه با تأکید بر همکاری و همراهی رسانه‌ها و خبرنگاران شهرستان اهر در زمینه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در خصوص شیوع ویروس کرونا؛ بی‌نظیر و مصداق بارز اتحاد بود گفت: به لطف تمامی دست‌اندرکاران و همکاران در نهادها و سازمان‌های مختلف؛ شهرستان اهر در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان شهرستان موفق در اجرای این طرح در سطح استان معرفی شد.

میرزاپور اضافه کرد: شهرستان اهر در زمینه شناسایی بیماران کرونایی و غربال‌گری جمعیت در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بین شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی بالاترین عملکرد را داشته است و خوشبختانه کمترین میزان فوتی ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا نسبت به جمعیت مربوط به شهرستان اهر است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر با تأکید بر این‌که شهرستان اهر در نمونه‌برداری از افراد دارای علائم کرونا در بین شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی رتبه نخست را دارد، ابراز داشت: این در حالیست که در رابطه با نمونه‌برداری از افراد دارای علائم کرونا با شهرستان رتبه دوم استان نزدیک به ۲ برابر در آمار با اختلاف پیشتاز هستیم و این امر نشان می‌دهد که در نمونه‌برداری و غربال‌گری هیچ‌گونه کم‌کاری نکرده‌ایم.

وی بیان کرد: بیمارستان باقرالعلوم اهر بعد از تبریز از لحاظ میزان پذیرش و بستری بیماران کرونایی دارای علائم؛ دومین بیمارستان بود که بیشترین میزان پذیرش و بستری را داشت به طوری که تنها در یک ماه به اندازه ۶۰ درصد بیمارستان امام رضا (ع) تبریز؛ بیمار در بیمارستان باقرالعلوم اهر پذیرش شده بود.

میرزاپور با ذکر این‌که برخی از پرستاران بیمارستان باقرالعلوم اهر در ایام کرونایی حتی روزها بود که به دیدار خانواده نرفته بودند، یادآور شد: فشار کاری کادر درمان در طول نزدیک به یک‌سال گذشته به حدی بود که شاید ماه‌ها و سال‌ها طول بکشد تا خستگی و فرسودگی آن‌ها از تَن به‌در کنند و مهم‌ترین حمایتی که مردم می‌توانند از کادر درمان کنند این است که تا ریشه‌کن شدن ویروس کرونا به توصیه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی عمل نمایند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر با قدردانی از حمایت و همراهی مردم و رسانه‌ها با سیستم بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: رسانه‌های اهر در اطلاع‌رسانی کرونا واقعاً سنگ‌تمام گذاشتند و از این بابت قدردان حمایت‌هایشان هستیم و همچنین از همکاری صمیمانه مردم نیز در عمل به پروتکل‌های بهداشتی قدردانی می‌کنیم.

کد خبر 5139965

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان اهر شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه خطبه های نماز جمعه بوشهر گرگان آمار کرونا انقلاب اسلامی ایران شیراز عکس استانها شهرستان کرج ایلام مشهد بیمارستان باقرالعلوم اهر شهرستان اهر نام گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد