Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-27@14:00:33 GMT

قیمت‌گذاری محصولات از دست دولت خارج شده است

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۸۶۲۷

قیمت‌گذاری محصولات از دست دولت خارج شده است

به گزارش «نماینده» حجت الاسلام احد آزادیخواه با بیان اینکه انحصار قیمت گذاری محصولات کشاورزی از دست دولت خارج شد، گفت: طرح دوفوریتی اصلاح قیمت گذاری و خرید محصولات استراتژیک بخش کشاورزی با پیگیری های مستمر بنده و دیگر اعضای هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی به تصویب نمایندگان مجلس رسید.

وی با بیان اینکه این طرح یکی از مطالبات جدی کشاورزان در چند سال اخیر بود، بیان کرد: بر اساس این طرح، انحصار قیمت گذاری محصولات کشاورزی که پیش از این در دست شورای اقتصاد بود، شکسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: گندم اساسی ترین موضوع ما است که با نازلترین قیمت از کشاورزان خریداری می‌شود. در اصلاحیه ای که در قانون خرید انجام دادیم، مصوب شد که از این به بعد در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، کشاورزان هم حضور داشته باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از آنجا که کشمش یکی از محصولات مهم و اساسی شهر جهانی انگور است و بیش از نیمی از صادرات استان همدان را به خود اختصاص داده، اولویت مجلس بر شامل شدن کشمش در خرید تضمینی است. طرح خرید تضمینی محصولات کشاورزی امنیت غذایی و انگیزه کشاورزان برای تولید بیشتر را بالا می‌برد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در قانون قبلی که مربوط به سال ۶۸ است، شورای اقتصاد تکلیف را روشن می‌کرد، اما در اصلاح طرح شورای قیمت‌گذاری از سه گروه متشکل از نمایندگان دولت، تشکل‌های مرتبط و تولیدکنندگان و کشاورزان تشکیل شده است.

رییس مجمع نمایندگان استان همدان گفت: در شورای جدید سه نفر از نمایندگان دولت، سه نفر از تشکل‌های  مرتبط و سه نفر از تولیدکنندگان و کشاورزان حضور دارند و کشاورزان خودشان در تصمیم‌گیری دخالت می‌کنند.

آزادیخواه بیان کرد: عمده مسائلی که در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد، در حوزه اقتصادی و به منظور کاهش بخش عمده‌ای از مشکلات مردم و جامعه است.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های فراوان مشکل تهیه پودر کربنات پتاسیم و روغن سبزه باغدران برطرف شده است؛ اما افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی از جمله پودر کربنات پتاسیم را معضلی بزرگ برای کشاورزان قلمداد کرد.

وی ضمن تقدیراز عملکرد بانک کشاورزی بیان داشت: بانک کشاورزی در حوزه انتخابیه بنده از سال ۱۳۹۸ تا شش ماه نخست سال جاری از طریق بند ب تبصره ۱۶ کمک به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی نزدیک به ۱۰۰ مورد تسهیلات، در حوزه تسهیلات قرض الحسنه ازدواجی بیش از ۶۰۰ مورد، از طریق خط اعتباری مکانیزاسیون شامل ماشین آلات کشاورزی ازجمله تراکتور، کمباین و... بیش از ۲۵۰ مورد، حوادث غیرمترقبه شامل سیل، زلزله و ... بیش از ۲۹۰ مورد تسهیلات پرداخت نموده که در مجموع از طریق پرداخت تسهیلات بانک کشاورزی  وطرح های آن شامل گلخانه، دام، باغ، صنایع غذایی و...زمینه اشتغال بیش از ۴۰۰ نفر فراهم شده است که از عملکرد و همکاری خوب بانک کشاورزی تقدیر و تشکر می نمایم.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حوزه وصول مطالبات و بخشودگی نیز از طریق بند خ ماده ۳۳ برنامه پنج ساله کشور بیش از ۲۲۰۰ پرونده، امهال مطالبات از محل منابع داخلی بانک کشاورزی بیش از ۵ هزار پرونده، بند ل تبصره ۱۶ بیش از ۱۰۰ پرونده و بخشودگی جرائم وجه التزام بیش از ۱۹۰۰ پرونده در حوزه انتخابیه بنده در بانک کشاورزی از بخشودگی استفاده نموده اند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: احد آزادی خواه دولت قیمت محصولات کشاورزی محصولات کشاورزی قیمت گذاری محصولات محصولات کشاورزی بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان