Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین محمدحسن قدیری ابیانه سفیر ایران در مکزیک و استرالیا در دولت‌های قبل، اوایل دهه ۵۰ در ایتالیا به تحصیل علم مشغول بوده و اولین انجمن اسلامی دانشجویی را در ایتالیا تأسیس کرده است. وی برای اولین بار در سال ۱۳۵۷ در نوفل‌لوشاتو به دیدار امام می‌رود و سه روز در فرانسه در جوار امام اقامت می‌کند؛ این عکس مربوط به دیدار اول قدیری ابیانه با امام راحل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسن قدیری ابیانه در خصوص یکی از عکس‌های خود در محضر حضرت امام خمینی(ره) درگفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سال ۱۳۵۱ در ۱۸ سالگی برای تحصیل در رشته معماری عازم ایتالیا و از آنجا نیز فارغ‌التحصیل شدم، در ۲۰ سالگی یعنی سال ۱۳۵۳ اولین انجمن اسلامی دانشجویی را در ایتالیا تأسیس کردم که این مجموعه تا پیروزی انقلاب به بزرگ‌ترین تشکل دانشجویی تبدیل شد.

وی ادامه داد: انجمن اسلامی ما عضو اتحادیه‌ انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا و آمریکا بود و جلسه مسئولین انجمن‌های اسلامی در اروپا که در آلمان در حال برگزاری بود و بنده نیز در آن جلسه حضور داشتم؛ حین برنامه خبر ورود حضرت امام (ره) به پاریس همه جا پیچید بلافاصله جلسه تعطیل شد و هر کس که می‌توانست خود را به فرانسه رساند. من که خودم را برای اقامت دو روزه در آلمان آماده کرده بودم نتوانستم به فرانسه بروم برای همین به ایتالیا بازگشتم و پس از آن با جمعی از دوستان عازم نوفل‌لوشاتو شدیم. نخستین بار من سه روز در آنجا ماندم و این عکس که در خدمت حضرت امام هستم مربوط به آن سه روز است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی که خاطرات ۴۲ سال پیش برایش مرور شده، بیان کرد: من برای اولین بار حضرت امام را سال ۱۳۵۷ در نوفل‌لوشاتو زیارت کردم و این عکس را هم بنده نداشتم؛ بعد از رحلت حضرت امام (ره) گروهی از ایران به فرانسه رفته بودند تا عکس‌های امام (ره) در نشریات فرانسه را جمع‌آوری کنند که یکی از دوستان این عکس را دیده و شناخته بود.

وی خاطرنشان کرد: البته من یک بار دیگر نیز به مدت یک ماه به  نوفل‌لوشاتو رفتم؛ در منطقه‌ای در پاریس مستقر بودیم و هر روز در نوفل لوشاتو خدمت امام می‌رسیدیم و شب بازمی‌گشتیم.

قدیری ابیانه علاوه بر عکس خود در کنار حضرت امام در پاریس چند عکس دیگر نیز دارد که در خصوص آن‌ها گفت: از آن سال‌ها چند عکس دیگر دارم، یک عکس در سال ۱۳۵۷ زیر درخت سیب در حیاط منزل امام در  نوفل‌لوشاتو دارم و یک عکس نیز  در اعتصاب غذا در رم سخنرانی کردم که مربوط به سال ۱۳۵۶ است.

انقلاب نوار ...

وی به سخنرانی‌های حضرت امام اشاره و تصریح کرد: ایرانی‌ها و غیرایرانی‌ها به محضر امام می‌رسیدند و امام زیر درخت سیب هر روز برای این افراد سخنرانی می‌کردند، سخنان امام ضبط می‌شد و به ایران تلفن می‌زدند و از طریق تلفن صوت نوار را پخش می‌کردند بدین طریق سخنان امام را در ایران ضبط و پخش می‌کردند. برخی از رسانه‌ها به دلیل این اتفاق، انقلاب را به نام انقلاب نوار عنوان کردند. همچنین امام بیانیه‌هایی را صادر می‌کردند که این بیانیه‌ها تلفنی برای افرادی در ایران خوانده، تایپ و تکثیر می‌شد.

قدیری ابیانه متذکر شد: در قصه‌ها خوانده بودیم که خورشید از جایی طلوع می‌کند و یا اینکه طوفان از نقطه‌ای شروع می‌شود، نوفل لوشاتو و منزل امام (ره) مرکز طلوع خورشید و آغاز طوفان بود و با هر سخنرانی و هر پیام ایشان امواج عظیمی در ایران بلند می‌شد و نتیجه آن نیز پیروزی انقلاب اسلامی بود.

این دکترای علوم دفاعی استراتژیک بیان کرد: دولت فرانسه می‌خواست یکسری محدودیت‌ها اعمال کند که امام خمینی (ره) تسلیم این محدودیت‌ها نشدند، برای مثال فرانسه از امام می‌خواست سخنرانی نکنند و موضع نگیرند ولی راهپیمایی‌های عظیم در ایران باعث شده بود فرانسوی‌ها جرئت فشار بیشتر به امام را نداشته باشند چون نگران سفارت خود در ایران بودند. اگر نگران دیپلمات‌ها و اتباع خود در ایران نبودند احتمال برخورد خشن با امام وجود داشت.

وی با بیان این نکته که آمدن امام (ره) به پاریس از قبل برنامه‌ریزی نشده بود، یادآور شد: مسئولان بغداد به امام فشار آورده بود که نمی‌توانند در بغداد بمانند بنابراین امام عازم کویت شدند که کویت نیز امام را راه ندادند بنابراین ایشان به ناچار به بغداد بازگشتند و با اولین پرواز از بغداد خارج شدند که اولین پرواز نیز به مقصد فرانسه بود.

قدیری ابیانه اظهار کرد: در آن سال‌ها ایرانیان برای ورود به فرانسه ویزا نیاز نداشتند و می‌توانستند سه ماه بدون ویزا اقامت کنند، بنابراین امام (ره) با پاسپورت خود وارد فرانسه شدند و فرانسوی‌ها هنگام ورود متوجه نشدند که امام وارد فرانسه شده است چون نام خانوادگی امام «موسوی مصطفوی» و لقب ایشان خمینی بود؛ بعد از استقرار امام (ره) و رسانه‌ای شدن موضوع از جانب رسانه‌ها، دولت فرانسه متوجه حضور امام در این کشور شد.

امام سخنگو ندارد

وی به افراد فعال در فرانسه اشاره و تشریح کرد: چند نفر در محور فعالیت‌های فرانسه بودند که ازجمله این افراد می‌توانیم به ابراهیم یزدی، بنی‌صدر، صادق قطب‌زاده و مرحوم صادق طباطبایی اشاره کنیم. یزدی از بزرگان انجمن اسلامی آمریکا، قطب‌زاده مسئول نهضت آزادی در فرانسه، مرحوم صادق طباطبایی از مسئولین اتحادیه انجمن اسلامی اروپا و بنی‌صدر نیز در پاریس مستقر بود و آن سه نفر سعی می‌کردند خود را به عنوان سخنگوی امام راحل معرفی کنند و از گذشته با هم اختلافاتی داشتند. به یاد دارم کاغذی به دیوار چسبانده بودند که امام سخنگو ندارد. بعد هم امام به آن‌ها فرموده بودند اختلافات خود را به بعد از پیروزی موکول کنند.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل گفت: اعضای انجمن‌های اسلامی در خارج از کشور نقش اساسی در کمک به رتق‌وفتق امور در  نوفل‌لوشاتو داشتند و امام نیز مرتب با خبرنگاران خارجی مصاحبه داشتند و به‌صورت مکرر پیام می‌دادند و مردم نیز حمایت می‌کردند که در نهایت به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد.

امام خمینی(ره) هیچ وقت نماز خود را در فرانسه کامل نخواندند

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) نماز خود را شکسته می‌خواندند، اضافه کرد: امام خمینی(ره) هیچ وقت نماز خود را در فرانسه کامل نخواندند چون هرگز قصد اقامت نکردند از لحظه‌ای که وارد فرانسه شدند قصد آمدن به ایران را داشتند و قبل از اینکه ۱۰ روز به اتمام برسد از حدود  نوفل‌لوشاتو خارج می‌شدند و دوباره بازمی‌گشتند تا بتوانند نماز را شکسته بخوانند.

قدیری ابیانه به قاطعیت امام اشاره و خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) خیلی قاطع موضع می‌گرفتند و کسانی در ایران بودند که باورشان نمی‌شد می‌توان رژیم شاه را سرنگون کرد و اصرار داشتند امام به سلطنت مشروطه رضایت دهند.

وی با بیان اینکه شاه مورد حمایت همه قدرت‌ها حتی چین و شوروی بود، گفت: چین و شوروی حکومت شاه را به حکومت اسلامی ترجیح می‌دادند چون در کشورشان جمعیت مسلمان داشتند و نگران برقراری حکومت اسلامی در ایران و تأثیر آن در کشور خود بودند.

این استراتژیست با تأکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی پیروزی علیه همه قدرت‌ها بود، یادآور شد: این احساس ضعف در مقابله با آمریکا را امروزه نیز در برخی‌ها شاهد هستیم، بعضی از افراد باور ندارند ما می‌توانیم مقابل آمریکا بایستیم و آمریکا را کدخدا می‌دانند و می‌گویند راهی جز تعامل با آمریکا نیست.

وی در خصوص مقابله با آمریکا اظهار کرد: امام خمینی (ره) تسخیر لانه جاسوسی را انقلاب دوم و بزرگ‌تر از انقلاب مطرح کردند چون انقلاب از مرحله مبارزه با رژیم شاه وارد مرحله مقابله مستقیم با اربابان شاه شده بود. مقابله با آمریکا، انگلیس و استکبار سخت‌تر اما شدنی است. خود آمریکایی‌ها باور نمی‌کردند انقلاب اسلامی مقابل این فشارها و تحریم‌ها دوام بیاورد.

آمریکا رو به افول و سقوط است

قدیری ابیانه تصریح کرد: آمریکایی‌ها و غرب در زمان جنگ تحمیلی باور نداشتند انقلاب دوام بیاورد فکر می‌کردند می‌توانند ظرف دو هفته کار ایران را تمام کنند اما دیدیم که انقلاب پیروز شد؛ آنان توقع داشتند انقلاب رو به اضمحلال برود اما امروز شاهد اضمحلال خودشان هستیم و این را به وضوح در آمریکا، انگلیس و فرانسه شاهدیم. امروز مرزهای نفوذ ایران در جهان اسلام و کشورهای غیراسلامی مانند ونزوئلا رو به گسترش بوده و آمریکا رو به افول و سقوط است.

وی یادآور شد: آمریکایی‌ها تلاش می‌کردند ایران را تجزیه کنند البته این سیاست آن‌ها همچنان ادامه دارد ولی امروز خودشان در معرض تجزیه قرار گرفتند، آمریکایی‌ها در سال‌های مختلف تلاش داشتند در ایران آتش فتنه را برپا کنند ولی امروز خودشان دچار اغتشاش و فروپاشی شدند. آنان همواره سعی می‌کردند در انتخابات ایران دخالت کنند و الان مدعی هستند که ایران در انتخابات آمریکا دخالت کرده است. زمانی آمریکا می‌گفت که چرا ایران پرچم آمریکا را به آتش می‌کشد ولی امروز پرچم آمریکا توسط مردمانش به آتش کشیده می‌شود.

این دکترای علوم دفاعی استراتژیک توضیح داد: پیش از انقلاب وقتی کسی از جلوی سفارت آمریکا عبور می‌کرد جرئت نگاه چپ به ساختمان آن را نداشت ولی امروز ما مهم‌ترین پایگاه نظامی آمریکا را در عراق موشک باران می‌کنیم و آنان جرئت عکس العمل به خود نمی‌دهند. بعضی از افراد فکر می‌کنند آمریکا ظرف مدت ۱۰ دقیقه می‌تواند قدرت نظامی ایران را فشل کند اما خود آمریکایی‌ها ارزیابی کردند که اگر به ایران حمله کنند روز اول تمام ناوگان آنها در منطقه از جمله ناو هواپیمابر آنان منهدم و حداقل ۲۰ هزار آمریکایی کشته خواهند شد، این ارزیابی برای زمانی است که ما موشک‌های نقطه‌زن دوربرد و بسیاری از تجهیزات امروزی را نداشتیم.

وی گفت: پیش از انقلاب کاپیتان برای کشتی‌های بزرگ خود نداشتیم و از نیروهای خارجی استفاده می‌کردیم ولی امروز ما کشتی‌های جنگی، قاره‌پیما و زیردریایی می‌سازیم، زمانی آمریکایی‌ها اجازه نمی‌دادند راهکار تعمیرات هواپیماهای آمریکایی را بدانیم ولی امروز خودمان هواپیمای جنگی می‌سازیم. پیش از انقلاب گروهبان‌های آمریکایی برای سرلشکران ایرانی فرمانروایی داشتند اما امروز سربازان ما جلوی ناوهای آمریکایی رجز می‌خوانند و ناوهای آمریکایی از آنان اطاعات می‌کنند، همچنین سربازان ایرانی نیروهای نظامی انگلیس و آمریکا را که به مرزهای آبی ما ورود پیدا کردند به اسارت می‌گیرند. همه این دستاوردها چیزهای کوچکی نیست.

قدیری ابیانه در پایان سخنانش یادآور شد: در دوران شاه ابهت نظامی آمریکا به تن خیلی از مسئولان لرزه می‌انداخت ولی امروز ابهت و قدرت نظامی جمهوری اسلامی برای دشمنان آشکار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری عکس فجر 99 قديري ابيانه انقلاب اسلامی پیروزی انقلاب امام خمینی ره قدیری ابیانه انجمن اسلامی نوفل لوشاتو آمریکایی ها نماز خود حضرت امام یادآور شد ولی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد

آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی در آیین عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ع) که با حضور جمعی از ائمه جماعات مساجد، استادان و طلاب حوزه‌های علمیه و دیگر اقشار مردم در مسجد احمدیه و حوزه علمیه آیت‌الله حیدرعلی جلالی‌خمینی رحمت‌الله علیه در منطقه نارمک برگزار شد، با تسلیت شهادت امام جعفر صادق(ع) گفت: تداوم حرکت مکتب نورانی و مقدس تشیع با اقدامات و مجاهدت امام باقر(ع) و امام جعفر صادق(ع) محقق شد. امروزه نیز مراجع تقلید و علمای شیعه و طلاب در همان مسیر گام برمی‌دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: گسترش مکتب تشیع در طول تاریخ با مجاهدت و ایثار و حتی شهادت روحانیون محقق شده و این مسیر نورانی، همچنان نیازمند چنین مجاهدت ها و ایثار هوایی است. همچنان که در اتفاقات مختلف انقلاب اسلامی، شاهد حضور مجاهدانه علما بودیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با هدایت‌های حکیمانه خویش، زمینه‌ساز تداوم حرکت آغاز شده توسط امام خمینی(ره) شده‌اند. در تهران نیز همیشه شاهد حرکت انقلابی علما بودیم که حضرت آیت الله جلالی خمینی(ره) از جمله برجسته‌ترین علمای انقلابی بودند و همین مجلس نورانی به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام که سابقه بسیار طولانی در شرق تهران دارد، از ابتکارات مرحوم آیت‌الله آقای جلالی‌خمینی است. ایشان موسس ده‌ها مسجد و حوزه علمیه بودند.

وی گفت: درباره دروغ‌های آمریکایی‌ها در حوزه حقوق بشر نیز بارها امامین انقلاب سخن گفته‌اند که با اتفاقاتی که در دانشگاه‌های آمریکا رخ داد، مظلومیت حقوق بشر در جهان امروز از یک سو و حقیقت دکترین نظام جمهوری اسلامی، از سوی دیگر، مشخص شده است. البته رسانه‌های دنیا در سلطه غربی‌ها است اما الحمدالله به برکت خون شهدای جریان و جبهه مقاومت، صدای رسای نظام جمهوری اسلامی به گوش ملت‌های آزاده و ظلم‌ستیز جهان رسیده است.
در این آیین، جمعی از ذاکران و مداحان اهل بیت علیهم‌السلام مدیحه‌سرایی کردند. برپایی این مراسم در مسجد احمدیه سابقه طولانی دارد و مرحوم آیت‌الله حاج حیدرعلی جلالی‌خمینی، فقیه فقید و وصی امام خمینی(ره) موسس آن بودند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد