Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر هاشمیان پزشک معالج مهرداد میناوند توضیحات ناراحت کننده‌ای در تشریح وضعیت بیماری و پیشرفت ویروس در ریه مهرداد میناوند داد.

به گزارش ایمنا، هاشمیان در یک برنامه تلویزیونی گفت: مهرداد میناوند با من تماس گرفت و گفت تست کرونای من مثبت اعلام شده است که من به او گفتم داروی فاویپیراویر را مصرف کند و گفتم این نظر من است و گفت همسرم هم درگیرش است که گفتم اگر همسرش درگیر بارداری است این دارو را مصرف نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمیان ادامه داد: ۲۴ ساعت بعد تماس گرفت و گفت ممنونم دکتر حال من خوب شده است و این دارو را مصرف نکرد. این دارو در شرایط عادی مصرف می‌شود و در کشورهایی، چون ترکیه و هند این داروها دم در منازل به بیماران داده می‌شود و ما اینجا با این موضوع مبارزه می‌کنیم. البته مصرف این دارو هیچ منطق علمی ندارد، اما من خودم در صورتی که تست من مثبت شود آن را مصرف می‌کنم. بعد از چند روز بعد مهرداد دوباره با من تماس گرفت دیدم شماره شماره مهرداد است، اما صدا صدای او نیست. گفت حالم خیلی بد است و می‌خواهم سی تی اسکن بدهم گفتم الان آن جایی که مد نظرم بود نمی‌توانی بروی و سی تی اسکن بدهی و با این حالت باید در بیمارستان بستری شوی. از او خواستم بیاید بیمارستان مسیح دانشوری که گفت آنجا نمی‌آیم و شرایطم بدتر می‌شود.

هاشمیان با انتقاد ضمنی از این باور گفت: این یک ذهنیت بد است که در بین مردم جا افتاده است که حضور در بیمارستان شرایط بیمار را بدتر می‌کند در حالی که بیمارستان مسیح دانشور مرکز مبارزه با بیماری کرونا است. این برایم علامت سوال است. بعد علی پروین با من تماس گرفت و گفت مهرداد میناوند در بیمارستان لاله بستری شده و از من خواست که بر سر بالین او حاضر شوم. در آنجا دکترهای مختلفی حضور داشتند و یک کارهایی انجام دادند که مهرداد زنده بماند. وقتی شرایط او را دیدم خیلی بد بود و متأسفانه آهسته آهسته شرایط او بدتر شد و در نهایت از میان ما رفت.

هاشمیان درباره بیماری علی انصاریان هم گفت: در مورد علی انصاریان هم تلاش بر این بود که بیهوش نشود و هوشیار باشند که این موضوع این ذهنیت را برای برخی به وجود آورد که شرایط حاد نیست، اما درگیری ریه شدید بود و متأسفانه او هم از میان ما رفت.

منبع: دانشجو

کد خبر 473217

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مهرداد میناوند بیمارستان مسیح دانشوری مهرداد میناوند کما میناوند پزشک معالج علی انصاریان کرونا مهرداد میناوند پزشک مهرداد میناوند کما مهرداد میناوند شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مهرداد میناوند تماس گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • تصویری تاریخی از علی انصاریان و مهرداد میناوند در پشت صحنه «نود»
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • عکس کمتر دیده شده از علی انصاریان و مهرداد میناوند در پشت صحنه برنامه ۹۰
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت