Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امام جمعه شهر نوشین‎شهر معتقد است ایران رتبه تولید علم در بخش نانو به چهارم دنیا رسیده و رتبه اول آسیا و پنجم جهان در فناوری لیزری داریم. همه این‌ها با سختی بدست آمده و جوانانی از این مرز و بوم شبانه روز تلاش کرده و زحمت کشیدند تا با توکل به خدا ثابت کنند اگر تلاش کنیم می‌توانیم به قله برسیم.

حجت الاسلام «محمد خان‌بابایی» در گفت‌وگو با میزان، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها مسروری انقلاب را مرهون خون شهدا، ایثارگری ایثارگران و رهبری حضرت امام خمینی رحمه الله علیه دانست و آرزو کرد که شاهد شکوفایی روزافزون این انقلاب باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امام جمعه شهر نوشین‌‎شهر با اشاره به شعار‌های مردمی که از همان اوایل انقلاب مردم روی آن پا فشاری می‌کردند یکی از این شعار‌ها را طلب استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی عنوان کرد.

در حوزه‌های مختلف از جمله استقلال سیاسی، نظامی، اقتصادی و ... جزو مستقل‌ترین کشور‌های دنیا محسوب می‌شویم و به این استقلال افتخار می‌کنیم

حجت الاسلام خان بابایی با بیان اینکه استقلال ما در زمان کنونی در همه زمینه‌ها حفظ شده است، گفت: ما در حوزه‌های مختلف از جمله استقلال سیاسی، نظامی، اقتصادی و ... جزو مستقل‌ترین کشور‌های دنیا محسوب می‌شویم و به این استقلال افتخار می‌کنیم. این استقلال به راحتی بدست نیامده و برای بدست آوردن آن هزاران هزار شهید و ایثارگر را تقدیم کردیم و به این استقلال می‌بالیم.

وی  با اشاره به سختی‌هایی که ملت ایران برای رسیدن به این استقلال و دیگر دستاورد‌های انقلاب اسلامی افزود: نهال انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به رهبری حضرت امام رحمه الله علیه کاشته شد و برای تناور شدن آن زحمت‌های زیادی کشیده شد. نتیجه این زحمت‌ها این است که امروزه که در چله دوم انقلاب اسلامی به سر می‌بریم، دکترین انقلاب اسلامی را مطرح کرده‌ایم و در حال تبدیل شدن به یک ایده و قطب در جهان هستیم. اگر پیوند میان امام و امت و انگیزه‌های الهی نبود در تداوم انقلاب با مشکلات زیادی روبرو می‌شدیم.

امام جمعه نوشین شهر با ذکر دستاورد‌های مختلف انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف گفت: پیشرفت‌های بدست آمده روندی طبیعی را طی نکردند. همه می‌دانند که علی رغم وجود مشکلاتی که دشمن سر راه پیشرفت آن ایجاد کرد نه تنها این توطئه‌ها با تلاش مردم و نظام اسلامی خنثی شده بلکه پیشرفت‌های چشمگیر بوده و همواره به سمت قله در حال حرکت بوده‌ایم. اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم، رشد ایران پس از انقلاب اسلامی در تمام جهات قابل مقایسه با ایران قبل از انقلاب نیست.

وی با اشاره به آمار‌های برگرفته از گزارشات سازمان‌های بین المللی گفت: در بعد اقتدار نظامی طبق اعترافات یکی از کارشناسان وابسته به دشمنان نظام اسلامی ایران در سال ۲۰۲۱ ایرانی نیست که آمریکا در سال‌های گذشته با آن روبرو بوده است. این اعتراف بزرگ نشان‌دهنده این است که با تمام تهدید‌ها و تحریم‌ها از چنان اقتداری برخوردار هستیم که هیچ یک از دشمنان در برابر ما قدرت مقابله ندارند. رهبر انقلاب تعبیری قریب به این مضمون دارند که می‌فرمایند: «ایران اسلامی مرغی نیست که در دامنه یک کوه سیر کند و به منزله عقابی است که قله را نشانه رفته است.» ایران اسلامی در حال پرواز در قله‌ها است. به طور مثال در بحث اقتدار علمی در بین کشور‌های جهان رتبه و پیشرفت ما حیرت انگیز است. قبلا ما در بسیاری از موارد مصرف کننده بودیم، ولی در اغلب امور هم‌اکنون به عنوان کشوری تولیدکننده به حساب می‌آییم. اگر بخواهیم به طور مثال رتبه ایران را در سال ۲۰۰۱ در پیشرفت علمی با سال ۲۰۱۷ مقایسه کنیم ایران از رتبه ۱۶ به رتبه اول رسیده است. رتبه تولید علم در بخش نانو به چهارم دنیا رسیده و رتبه اول آسیا و پنجم جهان در فناوری لیزری داریم. همه این‌ها با سختی بدست آمده و جوانانی از این مرز و بوم شبانه روز تلاش کرده و زحمت کشیدند تا با توکل به خدا ثابت کنند اگر تلاش کنیم می‌توانیم به قله برسیم.

حجت الاسلام خان بابایی با اشاره به رتبه‌های دیگر ایرانِ پس از انقلاب در بین کشور‌های دیگر تصریح کرد: در امنیت فضای مجازی ما رتبه پنجم جهانی را داریم که این رتبه با توجه به مهم بودن موضوع یکی از دستاورد‌های عظیم جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید. در بحث گسترش محیط‌های علمی، دانشگاهی و توسعه هیئت علمی دانشگاه‌ها به طور مثال در بخش بانوان، قبل از انقلاب فقط حدود ۱۰۰ نفر از بانوان عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها بوده‌اند، اما الان هم اکنون ۲۱۰۰۰ نفر خانم در کل کشور به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند. از طرف دیگر تعداد ۲۳ دانشگاه ایرانی جزو یک درصد از دانشگاه‌های برتر دنیا هستند.

وی در پایان گفت: یکی از کشور‌های شاخص در تولید واکسن کووید ۱۹ جمهوری اسلامی ایران است و همین موضوع نشان‌دهنده پیشرفت ایران اسلامی در حوزه‌های پزشکی، داروسازی و واکسن‌سازی است. در مسائل نیز درمانی رتبه دهم کشور‌های جهان را کسب کرده ایم و به لطف الهی ۹۶ درصد از دارو‌های مورد نیاز مردم در کشور خودمان تولید می‌کنیم. این در حالی است که ما قبل از انقلاب جزو مصرف‌کننده‌ترین کشور‌های دنیا در این حوزه بوده‌ایم. ایران همچنین دومین کشور سازنده دریچه قلب مصنوعی در بین کشور‌ها بوده که رتبه اول را پس از آمریکا کسب کرده است. در درمان تالاسمی با شیوه پیوند مغز استخوان به عنوان دومین کشور دنیا شناخته می‌شویم. در درمان ناباروری نیز رتبه چهارم دنیا را کسب کرده‌ایم. در مورد دستاورد‌های نظامی هم که خیلی صحبت‌ها زیاد است و هر روز گوشه‌ای از آن در رسانه‌ها منتشر می‌شود. در این باره فقط به همین موضوع بسنده می‌کنم که ایران طبق آمار‌های جهانی سیزدهمین کشور قدرتمند جهان در زمینه نظامی است. البته قطعا رتبه ایران از این بالاتر است؛ چرا که توانایی‌های ما در حوزه‌های موشکی و... بسیار شگفت‌آور بوده و طبق گزارش سازمان‌های بین المللی رتبه دهم جهان را بین کشور‌های دنیا کسب کرده ایم.

بیشتر بخوانید: رضایی: سیاست باید بر محور مردم، برای مردم و با دست مردم باشد

انتهای پیام/

برچسب ها: انقلاب اسلامی امام جمعه نوشین‌شهر دهه فجر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انقلاب اسلامی امام جمعه نوشین شهر دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم

به گزارش همشهری آنلاین، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. زارع‌پور در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه های مشابه در حوزه های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان بسیاری در حوزه های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت ها و توانمندی های این کشور در حوزه های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا مرتبط سازد. ناکاداما لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

بیشتر بخوانید:

پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، امکان تبادل هیئت های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه های همکاری بین طرفین در همه حوزه های مورد اشاره می تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

کد خبر 848870 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات سازمان فضایی ایران شرکت پست ایران و اوگاندا اینترنت اوگاندا

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • دومین برد نوشاد عالمیان در تنیس روی میز عربستان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم