Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پیام تبریکی صادر کردند.

به گزارش ایسنا، متن پیام به شرح زیر است: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ تبلور یک حرکت الهی و انسانی است و با استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت مقتدرانه و خردمندانه امام خمینی(ره) نقطه عطف تغییر و تحولات منطقه ای و بین المللی به شمار می آید که شیوه ای نوین از حکومت مبتنی بر خواست و اراده حقیقی مردم، تحت نظارت و هدایت ولایت مطلقه فقیه شکل گرفته است و وظیفه امروز ما در قبال پاسداشت خون شهداء، تلاش در جهت صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و اطاعت از فرامین رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت ا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. خامنه ای برای تحقق اهداف و آرمان هایی است که این انقلاب شکوهمند بر اساس آن پایه ریزی شده است.


این متن می افزاید: همه می دانیم آرمان عدالت اجتماعی به مثابه دورنمای خیزش عمومی و خواست فراگیر مردمی به فاصله کوتاهی از انقلاب اسلامی مطرح و پیش از ارائه قرائت های گوناگون از سوی آرمان خواهان، قدرت های جهانی، جنگ را بر ما تحمیل کردند، اما موضوع عدالت اجتماعی همچنان به عنوان یک آرمان ایرانی و اسلامی و مطالبه عمومی در  اذهان حفظ و پیگیری شد. در این راه سازمان تامین اجتماعی با پشتوانه سالها تجربه ارزشمند و تلاش خستگی ناپذیر از جمله نهادها و ارگان هایی است که به اعتبار رسالت و ماموریت تاریخی خویش در اندیشه عملیاتی کردن چنین آرمانی به حرکت درآمدند و تجربیات جهانی نیز بیانگر آنست که بهترین ابزار برای رسیدن به عدالت اجتماعی تقویت نهاد تامین اجتماعی است. در ذات این سازمان فرصت خدمت به عموم مردم فراوان است و باید با صداقت کامل و از صمیم قلب در خدمت اشخاصی باشیم که ما را به عنوان امانت دار خویش پذیرفته اند. سازمان تامین اجتماعی در بیش از چهار دهه فعالیت خویش، همواره تلاش نموده با گسترش پوشش بیمه ای، ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات متنوع خود در قلمرو های بیمه، درمان و اقتصادی و باز توزیع درآمدها در بسط و توسعه عدالت اجتماعی و اقتصادی و نهایت توسعه یافتگی کامل و اقتدار جهانی کشور گام بردارد.


در ادامه نیز آمده است: اینک سازمان تامین اجتماعی در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی با پوشش بیش از ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور، خدمات متنوع خود را به لحاظ دامنه کمی و کیفی که اعم آن متأثر از تحولات سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی است، به خانواده بزرگ تامین اجتماعی ارائه می کند. بطوری که در مقایسه با سال ۱۳۵۷ تعداد بیمه شدگان اصلی تحت پوشش حدود ۸ برابر افزایش یافته و ضریب پوشش به حدود ۵۴ درصد رشد یافته است. همچنین از سال ۱۳۶۹ به استناد قانون الزام، خدمات درمانی سازمان متبوع در دو بخش مستقیم و غیرمستقیم بسط یافته و در سال ۱۳۶۵ نیز با تاسیس شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، صیانت و حفظ ارزش ذخایر حاصل از وصول حق بیمه های دریافتی برای تامین تعهدات سالهای آتی را دنبال کرده است، بطوری که امروز علی رغم تمامی تحریمهای ناعادلانه و مشکلات اقتصادی، این سازمان توانسته به ارائه خدمات خود به جامعه مخاطب بی وقفه ادامه دهد. بدون تردید سنجش و داوری درباره کیفیت کارکرد سازمان تامین اجتماعی در طول این سالهای، تنها با نگاهی واقع بینانه به مجموعه امکانات و محدودیت های موجود ممکن خواهد بود.


این پیام می افزاید: هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با توکل به ذات باریتعالی و همت و تدبیر مجموعه مدیران و کارکنان شریف سازمان، خدمت به ذینفعان و محرومان را سرلوحه اهداف خود قرار داده  و بی شک با همدلی، همراهی و همکاری  صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی در راه حل مشکلات و تامین انتظارات به حق آنان از هیچ کوشش و تلاشی برای بهبود زندگی و معیشت آنان فروگذاری نخواهند کرد.


در پایان ضمن گرامیداشت نام و یاد رهبر کبیر انقلاب اسلامی و ادای احترام به مقام شامخ شهدا و جانبازان معزز انقلاب، فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، ریاست جمهوری و آحاد جامعه بالاخص خانواده بزرگ تامین اجتماعی تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدواریم شاهد گشوده شدن فصلی نو و امید آفرین برای دفاع بیشتر از حقوق اجتماعی همه آنهایی باشیم که طی نیم قرن اخیر به کارایی و اثربخشی این سازمان دل بسته اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی فجر 99 سازمان تامین اجتماعی عدالت اجتماعی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار