Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای صلح نوبل و مدیر اجرایی جنبش صلح "جهان فراتر از جنگ" گفت، بایدن باید به موضع سرکش آمریکا که در دوران ترامپ باعث شد تا این کشور از پبمان‌ها و سازمان‌های بین‌المللی دور شود، پایان دهد.

به گزارش ایسنا، دیوید سوآنسون، مدیر اجرایی این جنبش و کاندیدای دریافت جایزه صلح نوبل در گفتگویی با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: یکی از مواردی که ما به حقیقت از جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و دولت جدید این کشور می‌خواهیم این است که از موضع سرکش خود دست بکشد و در پیمان‌های جدی حضور داشته باشد و با دیگر کشورهای جهان همکاری و روابط سازنده داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز چهارشنبه، آمریکا و روسیه پیمان نیواستارت را برای پنج سال دیگر تمدید کردند. این پیمان پنجم فوریه ۲۰۲۶ منقضی می‌شود.

این کاندیدای دریافت جایزه صلح نوبل ادامه داد، بایدن این قدرت اجرایی را دارد که فراتر از این کار را انجام دهد و ایالات متحده را مجددا به شبکه‌ای از معاهدات الزام آور همکاری در زمینه‌های امنیت ملی، محیط زیست و سایر موارد متعهد کند. بایدن، آمریکا را به توافق آب و هوایی پاریس برگرداند که ترامپ از آن خارج شد. حالا بایدن باید پا را فراتر بگذارد و این تعهدات را تقویت کند.

وی افزود: بایدن نباید فقط به کارهای اولیه خود اکتفا کند بلکه تمام اقداماتی را که ترامپ برای بیرون کشیدن ایالات متحده از بسیاری از توافق‌ها و تعهدات بین‌المللی انجام داده است، باید معکوس کند. بسیاری از اقدامات ترامپ غیرقانونی بودند چون این معاهده‌ها به تایید کنگره نیاز داشتند و رئیس جمهوری قبلی آمریکا یکسری روندهای داخلی را بهانه قرار داد تا از آنها خارج شود. بایدن می‌تواند با میل و خواسته خود به آنها مجدد ملحق شود. اما آیا این میل را دارد؟

کاندیدای جایزه صلح نوبل گفت: بایدن باید به یکسری از توافقنامه‌های مهم که بقای بشریت را تضمین می‌کنند، پایبند بماند. منظور ما توافقنامه نیروهای اتمی میان برد یا INF و پیمان آسمان‌های باز است که مجدد باید به آنها برگردد.

سوآنسون همچنین هشدار داد، وسواس فکری دموکرات‌ها در چهار سال گذشته در متهم کردن ترامپ به تبانی با روسیه برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ شاید دولت بایدن را از بهبود روابط با مسکو برحذر دارد. بایدن همچین باید بسیاری از اقدامات یکجانبه ترامپ را دگرگون یا باطل کند. ترامپ، آمریکا را از شورای حقوق بشر سازمان ملل و یونسکو خارج و چند تن از مقام‌های ارشد دادگاه کیفری بین‌المللی را تحریم کرد. این روند باید تغییر کند.

وی افزود: از ۱۸ پیمان حقوق بشری بزرگ، آمریکا فقط عضو پنج تا است که کمتر از بوتان، مالزی، میانمار و سودان جنوبی است. دولت آمریکا هرگز پیمان ممنوعیت آزمایش جامع را تایید نکرد و از پیمان ضد موشک بالستیک هم در ۲۰۰۱ خارج شد. این کشور هرگز پیمان ممنوعیت مین یا کنوانسیون مهمات خوشه‌ای را امضا نکرد.

سوآنسون افزود، بر خلاف نظر برخی، آمریکا تامین کننده اصلی کمک برای رفع درد و رنج جهانی نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جو بایدن بین المللی صلح نوبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است