Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، دولت کره جنوبی از طرح 43.2 میلیارد دلاری خود برای ساخت بزرگ‌ترین نیروگاه فراساحلی جهان تا سال 2030 خبر داد. این پروژه بخشی از برنامه سئول برای در پیش گرفتن طرح‌های دوستدار محیط زیست در قالب بهبود اوضاع اقتصادی در این کشور پس از شیوع ویروس کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور کره جنوبی طی سال گذشته طرحی را برای کاهش وابستگی این کشور به سوخت‌های فسیلی در پیش گرفته و در قالب این چشم‌انداز قرار است تا سال 2050 تولید دی اکسید کربن در کره جنوبی به صفر برسد.

ظرفیت تولید برق این پروژه در فاز نهایی 8200 مگاوات عنوان شده و رئیس جمهور کره جنوبی برای کلنگ زنی آن به شهر ساحلی سینان در جنوب غرب این کشور سفر کرده است. 

مون جائِ‌ این، در این مراسم گفت: در راستای این پروژه ما در حال سرعت بخشیدن به روند گذار به سمت انرژی‌های دوستدار محیط زیست هستیم و به روند رفتن به سمت اقتصاد بدون کربن سرعت می‌بخشیم. 

بنا به اعلام دفتر رئیس جمهور کره، قرار است شرکت‌های خصوصی بیش از 42 میلیارد دلار از منابع مالی این پروژه را تامین کرده و کمتر از یک میلیارد دلار منابع مورد نیاز باقیمانده نیز توسط دولت سئول تامین شود. 

با ساخت این نیروگاه 5600 فرصت شغلی در کره جنوبی ایجاد می‌شود و ظرفیت تولید برق بادی در این کشور هم تا سال 2030 حدود 10 برابر شده و به 16.5 گیگاوات خواهد رسید. 8200 مگاوات برق تولیدی این نیروگاه معادل برقی است که 6 نیروگاه هسته‌ای تولید می‌کنند. در حال حاضر بزرگ‌ترین نیروگاه فراساحلی بادی جهان در انگلیس و با ظرفیت 1.12 گیگاوات قرار دارد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کره جنوبی محیط زیست نیروگاه بادی فراساحلی رئیس جمهور کره جنوبی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت بزرگ‌راه هرات - غور

ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا در مراسم گشایش کار ساخت بزرگ‌راه هرات - غور گفت که حکومت سرپرست در کنار ساخت بزرگ‌راه‌های کشور، قرار است کار راه‌های میان ولایتی را نیز آغاز کند.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا افزود: «کار روی بزرگ‌راه‌های کشور عملا شروع شده است از جمله کابل-قندهار دهلیز واخان و ساخت سرک‌ها افزون بر شهر کابل در شهرهای بزرگ دیگر.»

بزرگ‌راه هرات - غور از بزرگ‌راه‌های مهم افغانستان است که حوزه غرب را از طریق بامیان و میدان وردک به پایتخت متصل می کند.

به گفته‌ی مسئولان، کار ساخت این بزرگ‌راه به علت گذر از بخش‌های کوهستانی و مرکزی کشور، پیچیده و زمان‌گیر است.

نوراحمد اسلام جار والی هرات گفت: «این سرک بسیار پیچیده است کار آن که یک سرک بین‌المللی است تکنولوژی پیش‌رفته و سرمایه هنگفت می‌خواهد.»

این بزرگ‌راه از طریق ولسوالی‌های پشتون زرغون، اوبه وچشت شریف، هرات را به ولایت غور وصل می‌کند.

بزرگ‌راه هرات - غور به طول ۴۸۰ کیلومتر و عرض دوازده متر قرار است در جریان پنج سال ساخته شود.

بودجه این پروژه ۴۵۰ میلیون دلار است که از سوی حکومت سرپرست افغانستان فراهم می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • آغاز ساخت بزرگ‌راه هرات - غور
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد