Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرعامل شرکت سرمایه ‌گذاری صدر تامین گفت: معادن طلای خاش و ذغال سنگ طبس اشتغالزایی خوبی برای جوانان به وجود آورده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اصفهان ، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نسوز ایران در نشست خبری شرکت صدر تامین با اصحاب رسانه اظهار داشت: خوشبختانه در این مدت زمانی که مدیریت این مجموعه را بر عهده گرفتم، تعدادی پروژه زیرسقفی انجام گرفته که تاثیرات مثبت خود را در کشور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهاوند و جمبزه نیز پروژه‌های در حال احداث است و امیدواریم تا پایان ماه اسفند اقدامات ساختمانی و نصابی پروژه جمبزه به اتمام برسد.

علی تدین افزود: یک خط تولید کامل جهت افزایش ظرفیت و تولید آجر در حال اجرا و برنامه‌ریزی است که امیدواریم تا پایان سال تکمیل شود. با تکمیل این خط تولید افزایش ظرفیتی بالغ بر 4 تا 5 هزار تن در سال خواهیم داشت. همچنین امیدواریم تا سال آینده در زمینه تولید مواد اولیه قدم‌های بزرگی را برداریم. کاهش هزینه‌ها و تولید محصولات جدید از نتایج تولید مواد اولیه است و نیاز ما را از بازارهای خارجی برطرف می‌کند.

مدیرعامل شرکت صدر تامین در ادامه نشست ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر اظهار داشت: 20هزار نفر در شرکت هولدینگ صدر تامین مشغول به کار هستند و در جنگ اقتصادی ایثارگرانه تلاش می‌کنند. شرکت فرآورده‌های نسوز ایران نیز یکی از صنایع تحت نظر صدر تامین است که با وجود تحریم‌های بی‌رحمانه رشد بسیار مناسبی را از خود به ثبت رسانده است.

غلامرضا سلیمانی اضافه کرد: در ده ماهه سال 99 نسبت به مدت مشابه سال 98 شاهد رشد 6 درصدی تولید در کل مجموعه‌های صنعتی شرکت صدر تامین بودیم که در برخی صنایع این میزان به رشد 100 درصدی نیز رسید. نیاز بازار عامل اصلی رشد تولیدی شرکت‌های ما بوده است‌. همچنین در ده ماهه امسال، 5 هزار 235 میلیارد تومان فروش به ثبت رساندیم که افزایش 90 درصدی فروش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 2هزار و 760 میلیارد تومان بود را شاهد بودیم. شرکت ذوب آهن اصفهان رشد فروش 76 درصدی را به ثبت رسانده است و این آمار نشان دهنده تولید همراه با فروش است و رقابت ما را شرکت‌های خارجی نشان می‌دهد.

آران و بیدگل توانایی تبدیل به قطب تولید آجر شمال استان اصفهان را داردتولید آجر به روش سنتی در شهر شال قزوین به روایت تصاویرروایت کارگر معدن ذغال سنگ از کارکردن صدها متر زیرزمین/ به استاندار کرمان بگویید "به معادن بیاید و روزگار سخت ما را ببیند"


وی ادامه داد: سود 9ماهه هولدینگ 1720 میلیارد تومان برآورد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 132 درصدی داشته است. 15 پروژه سرمایه‌گذاری را در پیش داریم که بیش از 3هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بر روی آنها انجام شده و امیدواریم تا پایان دولت به بهره‌برداری برسند. 

مدیرعامل شرکت صدر تامین با بیان اینکه در استان سیستان و بلوچستان 5 سال است که در حال اکتشاف معادن طلا هستیم گفت: گواهی کاوش معدن طلا در این استان را در نهایت از وزارت صمت دریافت کردیم. معدن اکتشاف شده طلای شهرستان خاش می‌تواند قدم بزرگی برای کارآفرینی و اشتغال جوانان پرتوان این خطه از کشور باشد و محرومیت را از چهره این شهرستان و استان پاک کند.

وی اضافه کرد: معدن ذغال سنگ طبس نیز بزرگتربن معدن ذغال سنگ کشور است که به صورت برداشت مکانیزه در عمق 500 متری فعالیت می‌کند. 2هزار و 500 مهندس و کارگر در این معدن مشغول به کار هستند و ذغال سنگ ذوب آهن نیز از آنجا تامین می‌شود. معدن ذغال سنگ طبس نیز اشتغال‌زایی خوبی برای جوانان شهر طبس رقم زده و اکثرا در مشاغل مربوط به این معدن در حال فعالیت هستند.

سلیمانی در ادامه از برنامه‌های شرکت فرآورده‌های نسوز ایران گفت و افزود: بنیان این سازمان به خوبی شکل گرفته و کارکنان و مهندسان خوبی در این شرکت رشد نموده‌اند. در ده ماهه پارسال در این شرکت به طور کلی 32هزار و 300 تن محصولات تولیدی داشتیم که این میزان در مدت مشابه امسال رشد 26 درصدی داشته و این خود نشان از جهش تولید است. این شرکت فروشی بالغ بر بخش 259 میلیارد تومان در سال گذشته به ثبت رسانده که این میزان امسال به 343 میلیارد تومان رسیده است. در 9 ماهه امسال سود خالص این شرکت 94 میلیارد و 300 میلیون تومان بوده که رشد 30 درصدی نسبت به سال گذشته را ثبت کرده است.

وی بیان داشت: استراتژی ما برای شرکت فراورده‌های نسوز توسعه آن است و تا افق 1403 به دنبال ثبت بیشترین توسعه هستیم. این صنعت به شدت در مگنزیت وابسته به واردات است که به دلیل تحریم‌ها به بحران‌های زیادی بر خوردیم اما با تدابیر انجام گرفته اجازه ندادیم تولید محصولات شرکت متوقف شود. شرکت در زنجیره خود در حال تامین 30 الی 40 درصد مواد اولیه است تا منابع معدنی به صورت هدفمند در صنعت قرار گیرد. 

مدیرعامل شرکت صدر تامین تصریح کرد: در این مجموعه باید به سمت بهره‌برداری بهینه از پروژه‌ها برویم. 6 مورد پروژه زیرسقفی آغاز شده است. در صنایع تحت نظر صدر تامین به مسائل زیست محیطی توجه بسیاری می‌شود بنابراین شرکت فرآورده‌های نسوز ایران هم یک پروژه زیست محیطی برای طراحی سیستم‌های غبارگیر به عهده گرفته تا مخاطرات زیست محیطی را تا حد امکان کاهش دهیم. تجهیز ساختمان اداری نیز در دستور کار ما است. جمعا 8 پروژه درون مجموعه‌ای برای شرکت فرآورده‌های نسوز تدارک دیده شده است.

وی اضافه کرد: یکی از مواد معدنی به شدت مهم برای فرآورده‌های نسوز، دولومیت است که معدن نهاوند می‌تواند این نیاز را برطرف کند. حدود 25 سال بود که منتظر این معدن بودیم که در نهایت امیدواریم تا پایان بهار سال آینده به بهره برداری برسد.

سلیمانی با بیان اینکه کارگروه فناوری و نوآوری در شرکت‌های صدر تامین تشکیل شده است گفت: کارگروه‌های فناوری و نوآوری تحولات دنیا را بررسی می‌کنند و این چرخه هر 6 ماه یکبار بازنگری می‌شود. هولدینگ صدر تامین یک شتاب‌ودهنده نیز در تهران راه‌اندازی کرده که ما را به شرکت‌های دانش بنیان سراسر کشور متصل می‌کند و سرمایه‌گذاری‌ها بر روی نوآوری‌های جدید انجام می‌شود. خوشبختانه تا کنون 9 مورد نوآوری صنعتی جدید در شرکت‌های تحت نظر صدر تامین به ثبت رسانده‌ایم.

وی از تحولات بازار بورس در سال گذشته گفت و افزود: سالی پر فراز و نشیب در بورس را سپری کردیم. هیجانات و هجوم ناگهانی مردم به بازار بورس را می‌توان عامل این نوسان دانست. ورود مردم به بازار بورس اتفاقی بسیار مثبت است اما باید آموزش‌های لازم ارائه شود و با وعده‌های افزایش سرمایه مردم نباید تمام دارایی‌های خود را از دست بدهند. حضور ما در بورس بسیار شفاف بوده و سود حاصل از بنگاه‌داری ما بیشتر از خرید و فروش سهام‌ها بوده است.

انتهای پیام/174/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت فرآورده های نسوز ایران امیدواریم تا پایان شرکت صدر تامین میلیارد تومان مدیرعامل شرکت معدن ذغال سنگ ثبت رسانده مدت مشابه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن

کیوان جعفری طهرانی کارشناس معدن و تحلیلگر ارشد بازار‌های جهانی معدن و صنایع معدنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: برخی از معادن بزرگ دولتی مانند چادرملو و سنگ آهن مرکزی ایران دچار پیری شده اند. شایان ذکر است که وضعیت معدن گل‌گهر کمی بهتر است، همچنین منظور از سنگ آهن مرکزی معدن چغارت بافق است؛ چرا که معدن سه‌چاهون طی چند سال اخیر به بهره‌برداری مناسب رسیده است.

وی ادامه داد: متاسفانه معادن اصلی چادرملو و چغارت پیر شده اند و تنها راه برخورد با این قضیه کشف ذخایر جدید است. البته لازم به ذکر است که این معادن عمق ۱۰۰ متر را رد کرده اند و به صورت روباز از آنها برداشت شده است. زمانی که به این عمق می‌رسیم، ادامه برداشت در صورت داشتن ذخیره به صورت زیر زمینی مهیا است، اما ما تکنولوژی و ماشین آلات مناسب برای این نوع برداشت را در اختیار نداریم.

جعفری طهرانی در ادامه اظهار کرد: به عنوان مثال زمانی که آقای دکتر کرباسیان رییس ایمیدرو بود، ذخیره‌ای در استان کرمان کشف شد که در عمق ۵۰۰ متری قرار دارد. این ذخیره را به عنوان منبع برداشت برای گل‌گهر می‌توانستیم در نظر بگیریم، اما ما برای برداشت در این عمق فاقد ماشین آلات و تکنولوژی لازم بودیم.

چرایی ضعف در صنعت معدن

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته برای غلبه بر مشکل کمبود قطعات ماشین آلات اقدام به مهندسی معکوس شده است. این امر کمی هزینه‌های ساخت را در ابتدا افزایش می‌دهد، اما در ادامه تولید قطعات برای این ماشین آلات با توجه به موارد متعدد استفاده آنها توجیه اقتصادی خواهد یافت؛ به عنوان مثال حتی گل‌گهر پا را فراتر گذاشت و اقدام به ساخت دامپ‌تراک کرد، اما همچنان محدودیت‌هایی وجود دارد که اجازه نمی‌دهد از یک تناژی به بالاتر ساخته شود.

این تحلیلگر ارشد بازار‌های جهانی معدن و صنایع معدنی اظهار کرد: دامپ تراک‌های سنگین معمولا ۱۰۰ درصد دیزل نیستند و موتور‌های الکتریکی دارند که ساخت آنها در حالت عادی در کشور ممکن نیست. تحریم‌ها نیز باعث شده است که نتوانیم این قطعات را وارد کنیم و قیمت ارز هم که معضلی دیرینه است.

وی ادامه داد: فراموش نکنیم که پروژه‌های اکتشاف در خیلی از کشور‌ها صرفا توسط دولت آن کشور اتفاق نمی‌افتد، بلکه سرمایه گذاران خارجی نیز در این نوع پروژه‌ها همکاری دارند. اما در کشور ما به واسطه تحریم‌ها این مورد محقق نمی‌شود. جمیع موارد ذکر شده باعث شده است که ما در زمینه توسعه تکنولوژی معادن دچار ضعف شویم.

توسعه وسیع صنعت فولاد در سایه کمبود انرژی 

جعفری طهرانی در خصوص افزایش حجم تولید فولاد به ۳۲ میلیون تن گفت: خیز بلند تولید فولاد در ایران حقیقت دارد و حجم حدودا ۵ درصد در سال ۱۴۰۲ به تولید افزوده شده است. قابل ذکر است، همانطور که آقای دکترسبحانی رئیس انجمن فولاد گفته است اگر ما کسری انرژی نداشتیم می‌توانستیم به تولید ۴۰ میلیون تن فولاد در سال نیز برسیم.

وی ادامه داد: با همین میزان تولید ما در رتبه دهمین تولید کننده فولاد در دنیا هستیم، اما لازم است که برای بدست آوردن برتری و حفظ جایگاه خود در بازار جهانی برای کمبود انرژی تمهیداتی اندیشیده شود. این کمبود انرژی سال به سال حادتر خواهد شد، هرچند در سال ۱۴۰۲ این کسری با مدیریت خوب کارخانجات و دولت کمتر از سال قبل موجب آسیب به تولید شد، اما لازم است این مسئله را به صورت پایه‌ای حل کنیم.

دانش بنیان‌ها و تولید

جعفری طهرانی در خصوص حل مشکلات تولید مواد معدنی با استفاده از پتانسیل دانش بنیان‌ها گفت: جدای از توان فنی دانش بنیان‌ها نباید فراموش کنیم که مشکل اصلی در تمام پروژه‌های کشور تامین نقدینگی است. در زمینه دانش فنی تولید فولاد با وجود اینکه فعلا فولاد سبز تولید نمی‌کنیم، اما مشکلی در توسعه تولید نداریم.

وی ادامه داد: هم اکنون مشکل شرکت‌های دانش بنیان نقدینگی است وگرنه کار که از تولید تسلیحات پیشرفته‌ای که هم اکنون می‌سازیم سخت‌تر نیست. مشکل فعلی تامین نقدینگی است و باید دست به دست هم راه حلی برای افزایش ارزآوری و تامین نقدینگی فراهم کنیم. شرکت‌های دانش بنیان هم اکنون قادر به تامین منابع از بانک‌ها نیز نیستند، چرا که خود بانک‌ها هم مشکل دارند.

این کارشناس صنایع معدنی در پایان تصریح کرد: تولید تکنولوژی مشکل بزرگی نیست؛ چرا که مشکلات تکنولوژی در نهایت ۳۰ درصد گره تولید را شامل می‌شود. اگر تامین نقدینگی که باعث ۷۰ درصد مشکلات است به درستی مرتفع شود، قطعا دانش بنیان‌ها قادر به انجام تولید و یا انتقال تکنولوژی و همچنین مهندسی معکوس هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • استاندار لرستان روز کارگر به دیدار کارگران معدن رفت + فیلم
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است