Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،رحیم مهردادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی گفت:اجرای این طرح در برنامه پنج ساله دوم مطرح شد و امسال برای اجرای کاداستر وسنددار کردن یک میلیون هکتار از این اراضی در استان هدف‌گذاری شد که اجرا و سند تک‌برگ زده شد.

اوافزود:امسال در شهرستان هریس برای اجرای طرح کاداستر (حدنگاری) ۵۰ هزار هکتار هدف گذاری شده بود که ۳۵ هزارهکتار آن با مساعدت ثبت اسناد نهایی و سند دار شده و باقی اراضی نیز تا پایان امسال تعیین تکلیف و سند زده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مورد کمیسیون رفع تداخلات در شهرستان هریس گفت: ۲۰ پلاک تعیین تکلیف نهایی انجام شده و پنج پلاک در حال تعیین تکلیف می‌باشد، تا پایان سال ۲۵ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات استان انجام خواهد شد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان شرقی  گفت:اهالی شهرستان در مورد این ۲۵ پلاک خواهند توانست اراضی خود را از اراضی ملی و دولتی تفکیک کنند.

مهردادی هدف ازبرگزاری میز خدمت در مناطق مختلف استان را حضور در بین مردم و پاسخگویی به مشکلات کشاورزان در زمینه منابع طبیعی ذکر کرد و افزود: با توجه به ضرورت پاسخگویی به مردم شهرستان هریس میز خدمتی در این شهر برای پاسخگویی به مشکلات مردم در مورد اراضی ملی و دولتی تشکیل شد.

اودرادامه افزود: راهکار اساسی در حل مشکلات شهرستان هریس در مورد اراضی ملی و کشاورزی اجرای طرح کاداستر یعنی تهیهٔ نقشه‌های حدنگاری اراضی ملی و دولتی است.

کاداستر به طرحی گفته می‌شود که در آن اموال غیر منقول شامل ملک، زمین و آپارتمان ثبت می‌شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی طرح کاداستر اراضی ملی شهرستان هریس اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی

آهنگری گفت: گندم به عنوان یک محصول عمده از زراعت در شهرستان ارزوئیه است و در سال زراعی جاری بیش از ۱۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت این محصول رفته و پیش بینی می‌شود، بیش از ۸۰ هزار تن محصول از این اراضی برداشت شود.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از کشت گندم در این شهرستان به گندم دوروم با کیفیت عالی برای کارخانجات ماکارونی کشور اختصاص دارد.

مدیر زراعت استان کرمان بیان داشت: برای افزایش عملکرد و نفوذ بذر رسمی به چرخه تولید در مزارع گندم در این شهرستان، ۱۸ هکتار مزارع بذری پرورشی، ۹۵ هکتار مزارع مادری و ۹۳۰ هکتار مزارع گواهی شده که ظرفیت تولید به ترتیب ۳۲ و ۳۸۰ و ۴ هزار ۷۰۰ تن را دارند، وجود دارد و محصول تولیدی به شهرستان‌های استان و حتی خارج از استان ارسال می‌شود.

 وی در ادامه گفت: شهرستان ارزوئیه با دارا بودن ۴۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی قابل کشت و قریب به ۵ هزار بهره بردار، اقلیم مناسب و خاک زراعی مطلوب، سالانه بیش از ۵۰۴ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و ۴۸۷ هزار تن محصولات زراعی، قطب مهم کشاورزی در شمال استان می‌باشد.

آهنگری گفت: بخش عمده تولیدات این شهرستان مربوط به محصولات زراعی است و در سال‌های اخیر در مجموع بیش از ۴۸۷ هزار تن انواع محصولات زراعی تولید شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ