Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@05:41:08 GMT

۹۶ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال، باسواد هستند

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۸۳۶۷

۹۶ درصد جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال، باسواد هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، محسن حاجی میرزایی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما افزود: امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده, بتوانیم ۴ درصد دیگر را هم تحت پوشش با سوادی قرار دهیم.

وی ادامه داد: نسبت باسوادی در جمعیت بالای ۶ سال, ۹۰ درصد است در حالی که این رقم در زمان پیروزی انقلاب ۴۷ و نیم درصد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه نهضت سواد آموزی در کشورمان فراز و نشیب‌هایی داشت، اضافه کرد: این نهضت در دوره‌ای شتاب گرفت و هر قدر به سمت عددهای نهایی می‌رویم؛ جمعیت پراکنده‌تر و کار دشوارتر می‌شود.

وی اضافه کرد: همکاران ما در سازمان نهضت سواد آموزی همه تلاش خود را انجام می‌دهند تا هر چه زودتر شاهد محو بی سوادی باشیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای محو بی سوادی, مهم این است ورودی به بی سوادی, بسته شود یعنی کسانی که به سن تحصیل می رسند به آموزش دسترسی داشته باشند و ترک تحصیل نداشته باشند.

حاجی میرزایی افزود: برای تحت پوشش قرار دادن کسانی که به سن تحصیل رسیده اند، امکانات خود و برخی نهادها و دستگاه‌های دیگر را بسیج کردیم و این افراد با همکاری ثبت احوال, از روی کد ملی همه متولدینی که باید به کلاس اول بیایند، شناسایی می‌شوند.

وی اضافه کرد: در دولت تدبیر و امید؛ حدود ۱۴۰ هزار نفر از بچه‌هایی که قبلاً تحت آموزش قرار نگرفته بودند, تحت آموزش قرار گرفتند.

حاجی میرزایی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از بچه‌ها هنوز وارد مدارس نشده اند؟ گفت: حدود ۱۴۰ هزار نفر از آنها باقی مانده اند.

وی درباره علت تحت پوشش قرار نگرفتن این افراد گفت: یک و دو دهم درصد این افراد به علت این است که در جایی زندگی می‌کنند که ممکن است به آموزش دسترسی نداشته باشند زیرا بیش از پنج هزار مدرسه داریم که کمتر از پنج دانش آموز دارند، بقیه شاید به علت بیماری یا مشکلات اقتصادی باشد که کودک کار هستند یا به علت معلولیت باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: حدود ۹ سازمان و دستگاه از جمله وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد مستضعفان با همکاری هم و با حساسیت, این موضوع را پیگیری می‌کنند.

کد خبر 5140749

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه شهرداری زنان دهه فجر شورای عالی استان ها ساختمان پلاسکو آیت الله سید ابراهیم رئیسی تذکر به شهردار تهران شورای شهر میراث فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی از ضرورت ایجاد دهکدۀ شهری برای رفع مشکل مسکن در لرستان خبر داد و گفت: ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، روح‌الله اکبری، مشاور وزیر راه‌وشهرسازی، شامگاه شنبه، در جلسۀ شورای مسکن لرستان گفت: تأمین زمین در این استان به‌دلیل وضعیت جغرافیایی دشوار است.

او با بیان اینکه 20 درصد جمعیت لرستان فاقد مسکن هستند، اضافه کرد: این استان در اجرای طرح خودمالک شهری پیشرفتی ندارد.

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به ظرفیت لرستان برای ساخت دهکدۀ شهری یادآور شد: ایجاد دهکدۀ شهری با حفظ باغات کشاورزی یکی از راه‌های ساخت واحد مسکونی در این استان است.

اکبری با تأکید به دسترسی روستاها به آب، برق و گاز، بیان کرد: زیرساخت‌های ایجاد دهکدۀ شهری در لرستان فراهم است و فرایند تصویب این طرح نیز قابل حل‌وفصل است.

مهلت یک‌هفته‌ای استاندار لرستان

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این جلسه گفت: عدم رفع مشکل تأمین زمین برای اجرای طرح ملی مسکن در این استان قابل توجیه نیست و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای این طرح هستند.

او با تعیین مهلت یک هفته‌ای برای تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن در لرستان، اضافه کرد: این موضوع هرچه سریع‌تر باید در این استان رفع شود.

استاندار لرستان تأکید کرد: جلسات شورای مسکن در این استان باید به‌صورت منظم و با مشارکت دستگاه‌های تأثیرگذار برای اجرای طرح ملی مسکن تشکیل شود.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • اصفهان برترین استان در استعدادیابی کشتی
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان