Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ استاندار کردستان برای بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام استان، خبرهای خوش و امیدوارکننده‌ای به مردم داد. - اخبار استانها -

بهمن مرادنیا در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار تسنیم در سنندج به مقایسه دستاوردهای جمهوری اسلامی با رژیم منحوس پهلوی پرداخت و اظهار داشت: در دوران قبل از انقلاب مردم از امکانات اولیه زندگی برخوردار نبودند اما با پیروزی انقلاب "خدمت به مردم و محرومان" جزو اهداف اصلی نظام قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی عدالت اجتماعی برقرار و مردم از جاده، آب، برق، تلفن و ... برخوردار شدند، گفت: خدمات و پیشرفت‌های کنونی بسیار شایان و قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست؛ به طوری‌که الان 1600کیلومتر راه روستایی احداث، سدهای متعدد و راه‌های اصلی ایجاد و 98درصد جمعیت استان کردستان از گاز بهره‌مند هستند.

استاندار کردستان با بیان اینکه همه مردم ایران در اقصی نقاط کشور از خدمات نظام برخوردار هستند، تصریح کرد: برخی از استان‌های کشور بسیار توسعه‌یافته و در برخی استان‌ها همچون کردستان به دلیل درگیری با جنگ تحمیلی و گروهک‌های ضدانقلاب و ناامنی‌های آن دوران، با عقب‌ماندگی‌هایی مزمن روبه‌رو شده که خوشبختانه هم‌اکنون در حال جبران و استان در مسیر توسعه قرار گرفته است.

وی در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف استان پرداخت و افزود: بنده از زمان مسئولیتم در کردستان (22مهر 1396) دنبال کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید نبوده و در طول چند سال اخیر پروژه‌های نیمه‌تمام همچون "راه آهن همدان-سنندج، سد، فرودگاه سقز و جاده سنندج-مریوان" که 15 تا 20سال بلاتکلیف و رها شده بود، را پیگیری کرده و خوشبختانه امروز در حال اتمام و بهره‌برداری است.

مرادنیا با ذکر اینکه "بیمارستان شفای سقز، بیمارستان بانه و سالن شش هزار نفر 22 گولان سنندج" از جمله پروژ‌هایی بوده که در طول چندسال اخیر به بهره‌برداری رسید، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون راه آهن همدان-سنندج به سرعت در حال انجام بوده و سال گذشته یکهزار میلیارد تومان و امسال نیز 250 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه امیدواریم فرودگاه سقز تا اردیبهشت ماه سال آینده به بهره‌برداری برسد، ادامه داد: 60 کیلومتر از کریدور غرب کشور ظرف چندماه آینده و پروژه جاده سنندج-مریوان که از سال 92 عملیات اجرایی آن آغاز و سال‌های سال نیمه‌تمام رها شده بود، تا پایان فروردین ماه 1400 به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار کردستان با اعلام اینکه در طول چند سال اخیر اقدامات خوبی در بخش شبکه زیرساخت سدها و حوزه کشاورزی انجام شده است، اظهار کرد: اسفندماه امسال 2هزار هکتار از اراضی پایاب سد آزاد با همکاری دولت و نیروهای بسیج سازندگی چاله‌کنی و نهال‌کاری آغاز و پروژه توسعه باغات سامانه سد آزاد سنندج در سطح 4 هزار و 300 هکتار تا پایان سال 1400 به بهره‌برداری خواهد رسید.

 طرح انتقال آب به سد قوچم تا خردادماه سال آینده به اتمام می‌رسد 

وی با ذکر اینکه با آبگیری سد ژاوه، 12 هزار هکتار از اراضی اطراف سد، زیر کشت آبی می‌رود، عنوان کرد: هفته گذشته سد امیرآباد و رمشت با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید و طرح انتقال آب به سد قوچم تا فروردین ماه یا نهایتاً نیمه اول خردادماه سال آینده به اتمام می‌رسد.

استاندار کردستان با اذعان به اینکه اخیراً قرارداد "طرح انتقال آب سد آزاد به تصفیه خانه سنندج برای حل مشکل آب شرب این شهر با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، آب به سد قوچم و آبرسانی به قروه و دهگلان" منعقد شده است، افزود: امسال وزیر کشور 100میلیارد تومان از محل بحران و 100 میلیارد تومان از ردیف بودجه دولتی برای تأمین آب شرب سنندج اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های آبرسانی استان کردستان نیازمند حدود 2 هزار میلیارد تومان اعتبار است، تصریح کرد: به‌جد دنبال تأمین آب شرب در کردستان هستیم؛ هفته گذشته نیز تصفیه خانه سقز و کامیاران به بهره‌برداری رسید.

مرادنیا اذعان کرد: در طول 3 سال گذشته بیشترین سرمایه‌گذاری دولت در استان کردستان بر روی حوزه آب بوده است، چرا که بنده معتقدم در صورت حل مشکل آب؛ بخش کشاورزی و استان توسعه خواهد یافت.

وی توسعه استان کردستان را در گرو توسعه بخش کشاورزی دانست و خاطر نشان کرد: براساس محاسبات انجام شده تبدیل اراضی زیر آب به زراعت 7 برابر و تبدیل به باغات 250 برابر افزایش درآمد خواهد داشت. در سال گذشته در ورودی پالنگان یک باغ‌دار دنبال گازرسانی بود که بنا به گفته خودش در اوایل زندگی‌ش نان شب را نداشت که در سال 98 در 10 هکتار 330 میلیون تومان انار فروخته بود یا یک جوان دیگر در بانه در هر هکتار 6 تن گردو برداشت کرده بود.

استاندار کردستان ادامه داد: سال گذشته در دشت‌های پایین‌دست زیویه 65 تن تا 125 تن گوجه فرنگی تولید شده و کلی درآمدزایی برای کشاورزان کردستانی ایجاد شد.

وی با بیان اینکه 5هزار و 500 هکتار اراضی پایاب سد چراغ ‌ویس سقز و 7 هزار هکتار بیجار، بخشی از دیواندره و پایین دست سد ژاوه آبی می‌شود، افزود: اینها اقدامات خوبی بوده که در حوزه کشاورزی استان انجام شده و ثمرات آن دیده می‌شود. بنده معتقدم هر چقدر به توسعه بخش کشاوزی بپردازیم باز هم کم است.

 35درصد طلای کشور در قروه تولید می‌شود 

استاندار کردستان از وعده بهره‌برداری 18ماهه فولاد سقز خبر داد و خاطر نشان کرد: امسال معدن طلای قروه با افزایش 3 تن تولید، به 5 تن رسیده و الان 35درصد طلای کشور در این مکان تولید می‌شود.

وی اذعان کرد: بنده معتقدم با راه‌اندازی یک یا دو واحد صنعتی و اشتغال‌زایی یکهزار نفری اتفاق خاصی در استان نخواهد افتاد چرا که سؤال اینجاست بقیه بیکاران چکار باید کنند؟ بنابراین باید سرمایه‌گذاری و اشتغال کردستان را به سمت کشاورزی و دامپروری برد.

مرادنیا گفت: متأسفانه جوانان استان به یک سری مشاغل واسطه‌ای، خدماتی، دستفروشی و کوله‌بری عادت کرده و این در حالی‌ست که این شغل‌ها در شأن آنان نیست و در این راستا در گام نخست دستفروشان خیابان فردوسی سنندج را ساماندهی کرده و با پرداخت تسهیلات، تعدادی از کوله‌بران نیز صاحب شغل شده‌اند.

کمک 230 میلیارد تومانی استاندار به شهرداری سنندج 

وی با تأکید بر اینکه باید به مسائل شهری بیشتر توجه کنیم، افزود: سنندج مرکز و نماد استان کردستان بوده و حیف است که هسته مرکزی شهر در دست دستفروشان باشد و یا بوی تعفن زباله مردم را اذیت کند چرا که تا قبل از اجرای پیاده راه فردوسی فاضلاب نداشت!

استاندار کردستان از ساماندهی دستفروشان و پیاده‌راه‌سازی چند خیابان دیگر سیروس، طالقانی و امام(ره) سنندج خبر داد و اظهار کرد: هنوز تصمیم‌گیری و انتخاب خیابان در این‌باره قطعی نشده و در حال بررسی است چراکه نابسامانی وضعیت شهری باعث تأسف است و باید شهر از نظم برخوردار باشد.

وی ادامه داد: بنده همواره حرمت دستفروشان زحمت‌کش سطح شهر را نیز نگه داشته اما تعدادی افراد فرصت‌طلب به نام دستفروش، مشغول به فعالیت هستند و باید ساماندهی شوند، نباید حق و حقوق مردم در حوزه شهری تضیع شود.

استاندار کردستان از جولان وانت‌بارهای میوه فروش سیار در سطح شهر نیز ابراز گلایه کرد و افزود: صاحبان این وانت‌بارها در حالی ماهیانه 400 لیتر بنزین گرفته که به جای تردد و خدمت‌رسانی، در یک گوشه توقف و بنزین آن را فروخته و نظم شهر را به هم زده‌اند که باید سریعاً ساماندهی شوند.

 وی اعلام کرد: بنده در دو سال گذشته 230 میلیارد تومان به شهرداری سنندج کمک کرده و علاوه‌بر بحث ارزش افزوده به موضوع تهاتر نیز ورود کردم تا حرکتی در امورات شهری آغاز شود.

1200میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کردستان اختصاص می‌یابدنوبخت: راه‌آهن همدان ـ سنندج قبل از اتمام دولت به بهره‌برداری می‌رسد‌

 پروژه زنجیره فولاد با همان تصمیم قبلی در "قروه و بیجار" اجرایی خواهد شد

مرادنیا در بخشی دیگر از سخنان خود اختلافات درون استانی را علت رهایی برخی از پروژه‌ها عنوان و اذعان کرد: از دوسال گذشته مابین مردم بیجار و حسن آباد یاسوکند و قروه بر سر اجرای پروژه زنجیره فولاد کردستان اختلاف وجود داشته و هر کدام اجرای این پروژه در شهرستان خود را حق طبیعی خود دانسته در حالی‌که دامن زدن به اختلافات و تداوم این رویکرد، باعث محرومیت و عقب‌ماندگی بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه قروه‌ای و بیجاری معنایی نداشته و باید همه با هم استان کردستان را در نظر بگیریم، افزود: در حال حاضر مناقصه پروژه زنجیره فولاد کردستان برگزار و با همان تصمیم قبلی در قروه و بیجار اجرایی خواهد شد.

استاندار کردستان در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که آیا اجرای پروژه‌ای در دو محل امکان‌پذیر و منطقی است؟! توضیح داد: برای پروژه زنجیره فولاد کردستان دو موضوع "تأمین آب و معادن" مطرح بوده و اگر چنین صنعتی را به صورت متمرکز در یک محل اجرا کنیم از آنجا که قروه و دهگلان منطقه ممنوعه بوده در 10 سال آینده بحران‌آفرین خواهد بود کما اینکه بیجار نیز یک سری معادن دارد.

وی گفت: اجرای پروژه زنجیره فولاد در قروه و بیجار هیچ مانعی ایجاد نخواهد کرد و باید مقداری وسعت نظر و دیدمان را تغییر داده کما اینکه شاید مردم شهرستان بیجار که خود نیز بیجاری هستم از صحبت‌هایم ناراحت شوند اما بنده دنبال منافع استان هستم.

چرا وعده اشتغال‌زایی و توسعه گردشگری آقای روحانی در کردستان تحقق نیافت؟

استاندار کردستان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه "اگر یادتان باشد آقای روحانی در وعده‌های انتخاباتی و نخستین سفر خود به استان کردستان-فرودگاه سنندج وعده اشتغال‌زایی و توسعه گردشگری را به مردم استان داد" اما چرا تحقق نیافت؟! توضیح داد: یکی از ملزومات توسعه گردشگری و ارتقای زیرساخت‌ها به بحث راه و شناخت و معرفی استان بر می‌گردد که اقدامات و هزینه‌های زیادی در این راستا همچون " احداث جاده سنندج-مریوان، کریدور، راه‌آهن و فرودگاه سقز" انجام شده تا گردشگری توسعه یابد.

وی ادامه داد: ساخت سریال سنجرخان، معرفی فرهنگ مردم و چهره‌های شاخص و برگزاری جشن‌های نوروزی نیز در راستای توسعه گردشگری استان کردستان بوده است.

مرادنیا با اذعان به اینکه احداث راه در استان کردستان به دلیل موقعیت کوهستانی و توپوگرافی نسبت به سایر استان‌های کشور بسیار هزینه‌بردارتر است، ادامه داد: در کریدور - پل قصابان برای تسطیح 400 متر و برقراری تردد شش بار انفجار کرده و هر بار هزینه‌های زیادی به دنبال داشته اما امیدوارم ظرف چند ماه آینده همه این پروژه‌های نیمه تمام به بهره‌برداری برسد.

دستور استاندار برای نظارت بر بازار کردستان؛ با سودجویان به‌جد برخورد می‌شود

وی با بیان اینکه بنده از عدم نظارت بر بازار استان گله‌مند هستم، گفت: افزایش نظارت بر بازار کردستان را به‌جد دستور داده اما متأسفانه در شرایط کنونی که کشور در تنگنا بوده یک سری افراد دنبال سوءاستفاده و منفعت‌طلبی هستند.

استاندار کردستان تصریح کرد: بنده به مسئولان متولی بر بازار تأکید کرده که تیم‌های نظارت و بازرسی به بازار ورود کرده و با سودجویان به‌جد برخورد شود.

 روایت استاندار از عملکرد خبرگزاری تسنیم در کردستان 

وی در بخش پایانی سخنان خود به عملکرد خبرگزاری تسنیم در استان کردستان پرداخت و افزود: باید رسانه‌ها فارغ از مسائل خطی و جناحی در جهت پیگیری و حل مشکلات مردم و انعکاس واقعیت‌ها به صورت صادقانه فعالیت کنند که خوشبختانه رویکرد این رسانه در کردستان نیز همین است کما اینکه بنده نیز از روزی که در استان حضور یافته چنین هدفی داشته و خدمتگزاری به مردم را یک فرصت دانسته‌ام.

مرادنیا با بیان اینکه بنده زیاد رسانه‌ای نیستم، افزود: به این واقعیت اذعان کرده که رابطه‌ای که باید بین اصحاب رسانه و ما باشد، نیست و این یک ضعف است که باید برطرف شود.

استاندار کردستان با تأکید بر اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها اقدامات انجام شده و نقاط ضعف در استان را صادقانه منعکس کنند، یادآور شد: در این شرایط کنونی که همواره تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و مسئولان دلسوز نظام بر "حفظ و تقویت وحدت" بوده، باید همه با هم در این راستا گام برداشته و میان مردم امیدآفرینی کنیم.

انتهای پیام/481/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار کردستان استاندار کردستان پروژه های نیمه تمام پروژه زنجیره فولاد بهره برداری میلیارد تومان استان کردستان توسعه گردشگری طرح انتقال آب آب به سد قوچم سال گذشته سال آینده انجام شده استان ها بر بازار پروژه ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش روز جمعه در بازدید از قطعه ۶ آزادراه تبریز-ارومیه با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در زمان حاضر در آذربایجان شرقی در دست اجراست.، گفت: این استان، استانی پهناور و مهمی بوده و جمعیت قابل توجه و دسترسی‌های ترانزیتی دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین محورهای این استان، آزادراه تبریز- ارومیه است که سال‌های سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاه تغییر سرمایه گذار را شاهد بودیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است، گفت: ۱۶ کیلومتر باقی مانده، برنامه ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.

وی همچنین گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده است تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.

بذرپاش امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم، افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی بوده و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تأمین مالی خوبی خواهد شد.

وی گفت: محور تبریز-صوفیان از جمله محورهای ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرزهای پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیازمند کار سریع‌تر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی محورهای ارتباطی وجود دارد، گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران استانی و ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مناطق حاشیه نشین با اشاره به بازدید دیروز رئیس جمهور از مناطق حاشیه نشین تهران گفت: یکی از راهکارها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردارهای کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

کد خبر 6088927

دیگر خبرها

  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • عمل به آموزه‌های قرآن، نسخه شفابخش نجات بشریت است