Web Analytics Made Easy - Statcounter

باران کوثری و بهرنگ علوی در هفتمین روز از سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر، از علی انصاریان یاد کردند که چندی پیش بر اثر کرونا درگذشت.

به گزارش شریان نیوز،«گیج‌گاه» به کارگردانی عادل تبریزی امروز در جشنواره فیلم فجر روی پرده رفت. این فیلم که روایت آن در دهه هفتاد می‌گذرد، با بازی جمشید هاشم‌پور، حامد بهداد، نادر سلیمانی، باران کوثری، علی راد و بهرنگ علوی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در نشست خبری فیلم از علی انصاریان یاد شد. باران کوثری یاد او را گرامی داشت و پیشنهاد کرد:‌ «به یاد خنده های زیبای این هنرمند دست بزنید.»

در بخش دیگری از نشست نیز بهرنگ علوی از انصاریان یاد کرد. علوی با یاد کردن از انصاریان گفت: «علی انصاریان به من قول داده بود که امروز برای دیدن این فیلم همراه من بیاید.»

جمشید هاشم‌پور نماد سینما

جمشید هاشم‌پور که به گفته تبریزی بدون حضورش فیلم ساخته نمی‌شد، در نشست خبری فیلم حضور نداشت و پیامی مکتوب فرستاده بود. پیام را حامد بهداد خواند: «عادل تبریزی، کارگردان جوان، خوش‌ذوق و سرشار از انرژی است که آرزو می‌کنم افق روشنی پیش رویش باشد. پس از رنج‌ها و مرارت‌های بسیار «گیج‌گاه» که فیلمی گرم و شیرین بود، ساخته شد.»

بهداد در ادامه به جایگاه هاشم‌پور در سینمای ایران اشاره کرد و گفت: «جمشید هاشم‌پور بی‌شک یکی از ستاره‌هایی است که مردم را به سینما و تماشای فیلم دعوت کرد و دوباره قهرمان را در سینما تداعی کرد. این بازیگر یک نماد است. قهرمانی که به‌سان «دون‌کیشوت» عمل می‌کند و چه افتخاری بالاتر از این که من بدل ایشان را بازی کردم.»

علی راد هم در این باره گفت: ««گیج‌گاه» فقط یک فیلم نیست، اثری هنری است که ستاره‌های پیشین سینما را در خود جای داده است.»

نادر سلیمانی درباره بازی در این فیلم چه احساسی دارد. او در این باره گفت: «در ابتدا از همه همکاران تشکر می‌کنم باید بگویم که «گیج‌گاه» برای من اتفاق مثبتی بود و بسیار دوستش دارم. فکر نمی‌کردم فیلم انقدر خوش ساخت شود. کوتاهی و بلندی نقش برای من اهمیتی ندارد، اما آرزویم این است روزی برسد که از فریم‌های کارگردانان چیزی کم نشود و آثار سینمایی دچار سانسور نشوند.»

نادر سلیمانی در «گیج‌گاه» تبریزی: تهران را با سینما شناختم

عادل تبریزی در این نشست از کودکی و علاقه‌اش به سینما گفت: «من یک بچه شهرستانی عاشق سینما در کوچه‌ پس‌ کوچه‌های مشهد بودم. مادر من پولی را کنار می‌گذاشت که من را هر ماه سینما ببرد. من تهران را از طریق سینما شناختم و به جامعه‌شناسی شهری رسیدم. اگر مادرم نبود عشق سینما هیچ‌گاه در من شکل نمی‌گرفت و  از مسعود کیمیایی سپاسگزارم که الفبای سینما را به من یاد داد.»

او درباره «گیج‌گاه» و نقش جمشید هاشم‌پور در آن افزود: «هنگامی که ایده اولیه «گیج‌گاه» شکل گرفت به خودم گفتم که اگر جمشید هاشم‌پور در فیلم بازی نکند، من این کار را نمی‌سازم. ایده اولیه را همزمان با فیلمبرداری فیلم «هفت‌ماهگی» به کارگردانی هاتف علیمردانی به حامد بهداد گفتم و او پذیرفت که در فیلم حضور داشته باشد. از زمان شکل گیری ایده، بازیگران در کنار ما حضور داشتند. هدف من ساخت فیلمی سلامت با راهکارهای انسانی بود و فکر می‌کنم که یک خانواده به راحتی می‌تواند به تماشای این فیلم بنشیند و لذت ببرد. نوستالژیک بودن اثر برای ما در لایه‌های چهارم یا پنجم قرار داشت.»

نقشی که قرار بود نگار جواهریان بازی کند، چطور به باران کوثری رسید؟ عادل تبریزی در این باره گفت: « ابتدا قرار بود نگار جواهریان این نقش را بازی کند ولی چون خارج از کشور و درگیر زندگی شخصی‌اش بود با باران کوثری ادامه دادیم.»

منبع: شریان

کلیدواژه: جمشید هاشم پور باران کوثری عادل تبریزی گیج گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی برنامه، «سینما زاویه» به تهیه‌کنندگی رقیه زهرا پرندآور امشب شانزدهم اردیبهشت ماه با نگاهی به فیلم «مست عشق» به بحث و بررسی درباره تعلیم و تربیت از نگاه سینما می‌پردازد.  

اجرای این برنامه به عهده وحید رونقی است و در میز سینمای ایران فیلم «مست عشق» با حضور زینب احقر مدرس دانشگاه و محمد قربانی منتقد سینما مورد بحث قرار می‌گیرد.   

در بخش دیگری از این برنامه حسام آبنوس با واکاوی «مست عشق» و «کیمیا خاتون» روایت سینما از معلم عشق را بررسی می‌کند.  

میز سینمای جهان این هفته «سینمازاویه» به فیلم «جاماندگان» محصول ۲۰۲۳ می‌پردازد.  

فاطمه دلاوری پاریزی در بخش دیگری از برنامه با عنوان «تعلیم و تربیت به سبک پاندای کنگ‌فوکار» موضوع تعلیم و تربیت را در سینمای کودک و برای کودکان بررسی می‌کند.  

بحث‌ و گفت‌وگو درباره اخبار سینمای ایران در این هفته بر عهده الهه زواره‌ئیان خبرنگار سینمایی است.  

«سینما زاویه» به سردبیری مریم شوندی و پیمان خزلی و تهیه‌کنندگی رقیه پرندآور، یکشنبه شب‌ها از ساعت ۲۲ روی موج رادیو گفت‌وگو می‌رود.

دیگر خبرها

  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • لیست رئال مادرید برای تقابل با بایرن مونیخ؛ فقط آلابا غایب است
  • حضور غایب بزرگ پارسال در نمایشگاه کتاب امسال
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • بازیگر تایتانیک و ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟