Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@00:26:11 GMT

بیمار شدن پرندگان مهاجر و بومی اندیمشک

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۹۴۲۸

بیمار شدن پرندگان مهاجر و بومی اندیمشک

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، منطقه جارمه اندیمشک مکان دفن پسماند‌های شهری است به دلیل دفن نشدن صحیح و بهداشتی از سوی شهرداری، تبدیل به مکان تغذیه‌ای برای برخی پرندگان بومی و مهاجر شده و با ادامه این روند و فساد مواد موجود در پسماند شهری و بیمارستانی، احتمال بیمار شدن این پرندگان نیز وجود دارد، که نیازمند توجه ویژه مسئولان مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید عیدی گماری رئیس اداره محیط زیست اندیمشک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با تایید تغذیه پرندگان بومی و مهاجر از پسماند‌های شهری اندیمشک، گفت: این موضوع تنها معطوف به شهرستان نیست، بلکه در جهان در هر منطقه‌ای که دپو زباله‌های شهری ایجاد می‌شود به دلیل اینکه سرشار از مواد غذایی بوده و از سویی امنیت خوبی نسبت به سایر محیط‌های پیرامون دارد، تبدیل به کانون مناسبی برای جذب انواع پرندگان مهاجر و بومی در این مناطق خواهند شد.

او افزود: به علت وجود مشکلات مالی شهرداری، و خرابی ماشین آلات مستقر در محل دفن پسماند‌های شهری، این اداره قادر به دفن به موقع و بهداشتی همه زباله‌ها در منطقه جارمه اندیمشک نیست، و همچنین به دلیل وسعت ۷۰ هکتاری محل دفن پسماند شهری در این منطقه، نمی‌توانیم مانع از نشستن و تغذیه پرندگان از پسماند‌های شهری شویم.

عیدی گماری در خصوص پرندگان ساکن در منطقه جارمه، بیان کرد: اکثر پرندگان بومی از جمله اگرت، حواصیل و گاوچرانک و پرنده لک لک که پرنده‌ای عموما نیمه مهاجر و کنار آبزی است، ازمواد موجود در پسماند‌ها تغذیه کرده که در صورت فاسد بودن پسماند‌های گوشتی خطر ابتلا این قبیل پرندگان به بیماری روده‌ای وجود دارد.

رئیس اداره محیط زیست اندیمشک با اشاره به اینکه در گذشته پسماند‌های شهری و پزشکی با یکدیگر ادغام می‌شدند، ادامه داد: اولین قدم‌مثبت مدیریت پسماندایجاد سایت امحای، بی خطرسازی پسماند‌های پزشکی بود، که موفق شدیم به عنوان دومین شهر خوزستان پسماند‌های شهری را از پزشکی تفکیک کرده و شدت آلودگی محیط را به کمترین حد ممکن برسانیم

این‌مقام‌مسئول، تصریح کرد: با تاسیس سایت امحای پسماند‌های پزشکی، احتمال بیمار شدن پرندگان با استفاده از موادغذایی دور ریختنی پزشکی و بیولوژیک کمتر است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرندگان مهاجر مدیریت پسماند پسماند شهری پسماند های شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین سرمست در حاشیه بازدید دادستان مرکز خوزستان از مجموعه چشم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز که امروز با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در اهواز به منظور توسعه و ایجاد یک بیمارستان ویژه چشم پزشکی انجام شد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود 350 تا 400 بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی(ره) مراجعه می‌کنند و بیش از 30 عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

 وی افزود: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

در این بازدید، گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مجموعه چشم‌پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره) ارائه شد.

صادق جعفری چگنی دادستان مرکز خوزستان نیز با ابراز خرسندی از ظرفیت‌های موجود در چشم پزشکی اهواز، بر لزوم حمایت از این حوزه تاکید و دستور پیگیری این موضوع را صادر کرد و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشگاه، این موضوع به صورت ویژه دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام