Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) گفت: بیعت بختیاری ها با معمار کبیر انقلاب اسلامی، سند افتخار ماندگار استان چهارمحال و بختیاری است، ماندگاری عشایر بر بیعت خود با حضرت امام خمینی(ره) و تقدیم شهدایی به نظام و انقلاب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی‌محمد اکبری، فرمانده سپاه قمربنی هاشم علیه السلام در گفتگو با جهانبین نیوز ضمن گرامیداشت دهه فجر و یاد و نام شهید سلیمانی، اظهار کرد: همواره غیرت عشایر ما زبانزد خاص و عام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بیعت بختیاری ها با معمار کبیر انقلاب اسلامی، سند افتخار ماندگار استان چهارمحال و بختیاری است.

سردار اکبری، ماندگاری عشایر بر بیعت خود با حضرت امام خمینی(ره) و تقدیم شهدایی به نظام و انقلاب را یادآوری کرد و ادامه داد: بیش از 500 نفر از جمع 2440 شهید استان چهارمحال و بختیاری جزء جامعه عشایری می باشند که تاکنون شناسایی شده اند.

سردار اکبری، هدف از ایجاد پایگاه ویژه بسیج عشایری در شهرکرد را ، وجد خلاء در مرکز استان دانست که جمعی از عشایر، گله داران و قشقایی ها دسترسی به بسیج عشایری نداشتند و به همین دلیل پایگاهی در نظر گرفته شد.

وی افزود: این پایگاه به نام حاج قاسم سلیمانی مزین شد که خودش نسب لر دارد و افتخار می کنیم که حاج قاسم هم متعلق به جامعه عشایر است.

فرمانده ارشد نظامی استان چهارمحال و بختیاری، گفت: هدف از افتتاح این پایگاه بسیج، هم افزایی، همدلی، وحدت بین اقوام مختلف (عشایر، گله داران و قشقایی ها) می باشد و باید گفت که قومیت های مختلف در استان ما همواره با اتحاد و همدلی در صحنه های مختلف دفاع از انقلاب بوده اند و خواهند بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری استان چهارمحال و بختیاری  گفت: گرامیداشت مقام شهدا خصوصاً 10 هزار شهید جامعه عشایری کشور و شعار محوری«10 هزار شهید، 10 هزار خدمت» با رویکردهای فرهنگی، محرومیت زدایی و خدمات رسانی، امدادی، بهداشتی و تقویت وحدت اقوام، در دستور کار ناحیه مقاومت بسیج عشایری استان قرار دارد.

سرهنگ علی اصغر ایزدی افزود: امروز توفیق داشتیم با حضور مسئولین استانی، پایگاه ویژه مقاومت بسیج عشایری با نام مبارک سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را افتتاح کنیم که یکی از اهداف آن اتحاد و حفظ انسجام بین سه قوم بزرگ بختیاری، قشقایی و گله دارهای مقیم شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری است.

وی ادامه داد: با هماهنگی و همراهی که این سه قوم بزرگ در پایگاه  خواهند داشت، بعنوان یک پایگاه مهم در استان چهارمحال و بختیاری خواهد بود که با استفاده از ظرفیت عظیم سران قبایل و طوایف، محلی برای تجمعات و کارهای تشکیلاتی بسیج عشایری می باشد.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری بسیج عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه

علی‌جعفر رضایی مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است گفت : با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها ۴.۲ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند، اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام سبک ۳۰ درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: ۱۳ هزار و ۸۰۰ خانوار عشایری استان با ۸۶ هزار نفر جمعیت ۶ ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و ۶ ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم، اما با پیگیری و تأمین اعتبار ۵۰ تا ۶۰ درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است، اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته ۸۰۰ مورد بوده، اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها ۴۰۰ مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری ۱۲ کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده، اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند، اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل زائرسرا در مشهد
  • ساخت زائرسرا یکی از مطالبات بحق مردم چهارمحال و بختیاری است
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من