Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سه سامانه «سیستم خدمات فنی و مهندسی روستایی»، «داشبورد مدیریتی سامانه ارجاع مهندسی در دفاتر نمایندگی استان تهران» و «سامانه مدیریت و کنترل پروژه های عمرانی استان تهران» روز یکشنبه با حضور معاون عمرانی استاندار تهران و مدیران حوزه های مربوطه به بهره برداری رسید، سامانه هایی که مسئولان و طراحان آن ادعا می کنند با بهره برداری از آنها زمینه شفافیت هزینه کرد در بخش عمرانی و روستایی فراهم و از ایجاد فساد در این بخش جلوگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا چراغعلی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در این مراسم اعلام کرد: عمر کوتاه برای پروژه های عمرانی قابل قبول نیست و از این پس تمام طرح های این بخش باید با افق ۱۰۰ ساله پیش بینی و اجرا شود.

وی افزود: اقداماتی که طی دهه های گذشته در استان تهران در بخش ساخت و ساز شهری انجام گرفته با توجه به گستره این استان و شرایط ساخت و ساز در این منطقه مطلوب و قابل قبول نیست.

چراغعلی اظهار داشت: اقدامات کوچک و قابل تقدیری در این سال ها در استان انجان گرفته است، اما استان در بخش های مختلف عمرانی شاهد آشفتگی هایی در حوزه مهندسی و معماری شهرسازی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به بند دوم قانون نظام مهندسی ساختمان گفت: در این بند، به طور صریح بر لزوم احیا و گسترش معماری ایرانی و اسلامی در پروژه های ساختمانی تاکید شده است اما عملکرد انجام شده، در این زمینه رضایتبخش نیست.

وی با اشاره به عمر کم بناهای ساخته شده و اعلام پایان عمر بنا طی ۱۰ تا ۱۵ سال پس از بهره برداری، این وضعیت را منجر به هدر رفت منابع خواند و خواستار اصلاح این رویه با پیش بینی افق ۱۰۰ ساله برای طرح های عمرانی شد.

چراغعلی خاطرنشان کرد: از این پس با بهره برداری از این سامانه ها، میزان پیشرفت، هزینه کرد و آخرین وضعیت و مشکلات هر پروژه عمرانی و ساختمانی در سطح استان در کنار ارزیابی کیفی پیمانکاران رصد می شود و مدیران بخش های مربوطه باید به طور مستمر گزارش های رسانه ای از آن منتشر کنند.

در روستاهای تهران نظارت لازم بر هزینه‌کرد وجود ندارد

محمدعلی صحرایی مدیرکل دفتر فنی، عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران در این مراسم گفت: اکنون در سطح روستاهای این استان نظارت کافی و لازم بر روی پروژه ها و هزینه کرد اعتبارات وجود ندارد و اوضاع این مناطق قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه سامانه رصد پروژه های شهری می تواند مکملی بر سامانه سیستم خدمات فنی و مهندسی روستایی باشد، تاکید کرد: امروز در استان تهران چاره دیگری غیر از استفاده از این سیستم نداریم.

صحرایی ادامه داد: هم اکنون این سامانه در ۱۵ روستا به طور آزمایشی اجرا شده است و از این پس نیز طی ۶ ماه آتی باید در تمامی مناطق روستایی به اجرا درآید.

مراجعه روستایی به ادارات به صفر می رسد

غلامرضا صالحی مدیرکل بنیاد مسکن استان تهران نیز در ادامه این نشست اعلام کرد: تمام خدمات مورد نیاز روستاییان در سیستم خدمات فنی و مهندسی روستایی پیش بینی شده است و آنان می توانند بدون مراجعه به این اداره کل، به صورت بر خط از این خدمات بهره مند شوند.

وی این سامانه را موجب تسهیل خدمات رسانی به مردم برشمرد و آن را فرصتی برای توسعه خدمات دولت الکترونیک در سطح روستاها معرفی کرد.

صالحی اضافه کرد: بهره برداری از این سامانه، مراجعات مردمی را به شدت کاهش می دهد و از مراجعه متوسط ۹ هزار نفر در ماه برای دریافت خدمات مهندسی را بدون شک به حداقل ممکن می رساند.

برچسب‌ها استانداری تهران شهر تهران ایرنا استان تهران توسعه روستایی دولت الکترونیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری تهران شهر تهران ایرنا استانداری تهران شهر تهران ایرنا استان تهران توسعه روستایی دولت الکترونیک اخبار کنکور عمرانی استان استان تهران بهره برداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نصیری، در نشست «تهیه و تدوین شرح وظایف متولیان ایمنی جرثقیل های برجی شهر تهران» گفت: برای تهیه دستورالعمل ایمنی بهره برداری از جرثقیل های برجی شهر تهران باید مجموعه های نظام مهندسی و وزارت کار و سایر فعالان در این بخش گرد هم آمده و ضوابط مربوطه را برای کاهش هر چه بیشتر حوادث این حوزه تهیه کنیم.

وی افزود: در همین خصوص باید دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌های پیشین با نگاه به تحولات روز و الزامات تامین هر چه بیشتر ایمنی مورد بازنگری دقیق قرار گیرد تا در مجموع شاهد کاهش مخاطرات ناشی از حوادث در حوزه ساخت و سازهای بلند مرتبه باشیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه ساخت و ساز در کلانشهر تهران طی سال‌های اخیر رشد قابل توجه‌ای داشته است و به تبع آن بهره برداری از ماشین آلات پیچیده در این صنعت رونق گرفته است، گفت: به خصوص در مورد جرثقیل‌های برجی و بهره برداری غیر اصولی در این حوزه که می تواند پیامدهای جانی و مالی قابل توجه‌ای بر جای بگذارد باید اقدامات لازم باری بازرسی و تامین ایمنی هر چه بیشتر در این حوزه پیش بینی شود.

وی افزود: از همین رو سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر اساس مصوبه پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران مبنی بر تعیین و تدوین شرح وظایف تمامی ذی‌ربطان در حوزه ایمنی جرثقیل‌ها، با هدف پیشگیری از وقوع حوادث و تأمین ایمنی نیروی انسانی فعال در کارگاه‌ها و شهروندان و حفظ و حراست از سرمایه‌ها و تجهیزات، تدوین شرح وظایف فعالان حوزه تاورکرین را در دستور کار خود قرار داده است و تا کنون تمامی فعالان این حوزه شناسایی شده اند و باید جدول شرح وظایف آنان در مراحل خرید، نصب، راه اندازی، بهره برداری، برچیدن و جمع آوری جرثقیل‌های مذکور تهیه و آموزش‌های لازم برای واحدهای تابعه شهرداری تهران و متولیان راه اندازی شود.

کد خبر 6093977

دیگر خبرها

  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست