Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله ناصری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: کاهش جمعیت حربه دشمن و یک فاجعه ملی است و جامعه پزشکی باید به سهم خود نسبت به آگاه سازی خانواده‌ها در این زمینه اقدام کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد،‌ آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی یزد، سرگروه‌های حلقه‌های صالحین و بسیجیان فعال دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه دشمنان ما به ویژه انگلیسی‌ها روی تغییر فرهنگ و تغییر سبک زندگی خانواده‌های ایرانی با هدف کاهش جمعیت کشور سرمایه گذاری کرده است، اظهار داشت: فرهنگ غلط نگهداری از برخی حیوانات نظیر سگ نیز در همین راستا نهادینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: اشتیاق زوج‌های جوان به فرزندآوری و جایگزین شدن حیوانات خانگی برای سرگرم کردن آنها، همان تغییر سبکی است که حربه آن توسط دشمن طراحی شده و در کشور نیز خواسته یا ناخواسته با اختصاص ارز به واردات غذای سگ و گربه، راه اندازی کلینیک‌های بزرگ برای درمان حیوانات خانگی با این فرهنگ همراهی می‌شود.

ناصری تصریح کرد: نگهداری از حیوانات خانگی و سگ گردانی علاوه بر اینکه روابط انسانی و محبت میان اعضای خانواده‌ها را کاهش می‌دهد، کاهش جمعیت و زادآوری را نیز به دنبال دارد که این یک فاجعه ملی است.

امام جمعه تاکید کرد: دشمن می‌داند که اگر کشور ما پیر شود، رشد و توسعه آن متوقف می‌شود و آنها به راحتی می‌توانند به اهداف خود دست پیدا کنند بنابراین به دنبال راه‌هایی برای جایگزین کردن فرزندآوری در خانواده‌هاست.

وی ادامه داد: نگهداری از سگ و حیوانات خانگی اکنون شاید مسئله چندان مهمی به نظر نرسد اما ظرف چند سال آینده خواهیم دید که این فرهنگ چگونه رشد عادی جمعیت کشور ما را تحت تاثیر قرار داده است.

ناصری با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در مورد ثبت 500 هزار سقط جنین در کشور عنوان کرد: این اتفاق نیز یک فاجعه بزرگ ملی است و بسیاری از خانواده‌ها به دلیل ترس از ناتوانی در تامین رزق و روزی مرتکب چنین عمل نادرستی می‌شوند.

وی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم گفت: خداوند متعال روزی انسان‌ها را تعهد کرده بنابراین خانواده‌ها توکل خود را از دست ندهند و اطمینان داشته باشند که خدا روزی رسان است و اگر به این دلیل اقدام به سقط جنین یا عدم اقدام برای فرزندآوری می‌کنند، ظن به خدا دارند.

امام جمعه یزد اظهار داشت: شیوه و سبک زندگی غربی‌ها روال عادی خانواده‌های ایرانی از غذا خوردن، عواطف انسانی و سلامت تا فرزندآوری را تحت تاثیر قرار داده اما مردم بدانند که اگر عواطف انسانی تحت تاثیر این فرهنگ از بین بروند، اولین ضربه را جامعه انسانی خواهد خورد همانگونه که در زمان شیوع کرونا دیدیم که در بسیاری از کشورهای غربی، پرستارها محل خدمت خود را ترک کرده و فرار کردند اما پرستاران ایرانی تا پای جان به پرستاری از بیماران پرداختند.

وی تاکید کرد: جامعه پزشکی برای بازگرداندن سبک زندگی خانواده‌ها به شیوه نیاکان ما تلاش کنند و مردم را به لحاظ علمی توجیه و آنها را از خطرات استفاده از فست فود، نگهداری از سگ، سقط جنین و ... آگاه کنند.

امام جمعه یزد بیان کرد: جامعه پزشکی همچنین به سهم خود در زمینه زادآوری و افزایش جمعیت اقدام و فرهنگ سازی کند.

ناصری با اشاره به داستان حضرت سلیمان گفت: خدایی که غافل از روزی یک مور در دل صخره‌ها نیست چگونه می شود که روزی بندگان خود را نفرستد و یقین بدانید خانواده‌هایی که یک فرزند دارند، همانقدر درگیر مشکلات هستند که خانواده‌های دارای چهار فرزند، مگر اینکه فردی خود در امور زندگی تنبلی و سستی کند.

پایان پیام/682

منبع: شبستان

کلیدواژه: سگ گردانی شبستان یزد توطئه دشمنان حیوانات خانگی کاهش جمعیت خانواده ها امام جمعه یک فاجعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم  و فناوری آنا، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر میگردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۳.۱ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد.

وی افزود: سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده  ۶.۵ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد.

این مسئول اضافه کرد: سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند میشود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت داد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت افزود: نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند؛ چراکه بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت