Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این طرح آموزشی و توابخشی با مشارکت بخش خصوصی و با ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.

استاندار قزوین در آیین بهره برداری از این طرح گفت: پیشرفته‌ترین سالن اتیسم جهان در قزوین به بهره‌برداری رسید  و امیدواریم این اتاق در درمان کودکان اتیسم کمک کند و راه‌اندازی آن در استان‌های دیگر ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدایت‌الله جمالی‌پور افزود: افتتاح و راه‌اندازی پیشرفته‌ترین سالن اوتیسم جهان در قزوین از فعالیت‌های ارزشمندی است که می‌تواند کمک بسیاری به دانش‌آموزان اتیسم استان داشته باشد.
وی با بیان اینکه همکاری مناسبی بین دستگاه‌های متولی از جمله اداره‌کل بهزیستی و اداره‌کل آموزش و پرورش استثنائی استان قزوین برای راه‌اندازی سالن اتیسم صورت گرفته است، افزود: خوشحالیم که در این گروه، افرادی دلسوز حضور دارند.
وی تصریح کرد: امروز جایگاه علمی کشور به درجه‌ای رسیده است که می‌تواند هر اراده‌ای را به همت و ظرفیت جوانان این مرز و بوم اجرایی کند و شرایط امروز کشور و پیشرفت خای حاصل شده غیرقابل مقایسه با شرایط پیش از انقلاب است.
جمالی‌پور تصریح کرد: در سال ۵۷، کمتر از ۱۰۰ مقاله علمی در کشور چاپ و نشر می‌شد اما امروز نزدیک به ۷۰ هزار مقاله با استفاده از ظرفیت جوانان چاپ می‌شود.
وی اضافه کرد: افتخارات بزرگی در کشور در حوزه علمی رقم خورده است و امروز جزو کشورهای پیشرفته در منطقه و جهان به شمار می رویم و در حوزه پزشکی هم امروز به عنوان یکی از صاحب نظران در منطقه و جهان هستیم و اقدامات ارزشمندی در این توسط پزشکان رقم می‌خورد.
استاندار قزوین ادامه داد: باجودی که با تحریم روبه‌رو هستیم اما در فعالیت شرکت‌های دانش بنیان این افتخار را داریم که امروز کشور ایران جزو کشورهای پیشرفته دنیا است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این مراسم  گفت: اجرای این طرح در دنیا نظیر ندارد.
حسنعلی اصغری افزود: پیشرفته‌ترین سالن اوتیسم جهان حتی در کشورهای پیشرفته اروپایی هم وجود ندارد بنابراین از تمام دست‌اندکاران این مجموعه تقدیر و تشکر داریم.

وی اضافه کرد: افراد با سرمایه گذاری خود این فرصت را فراهم کردند تا بتوانیم به برکت انقلاب اسلامی در حوزه‌های پیشرفت‌های قابل توجهی داشته باشیم.
این مسوول با بیان اینکه ایجاد سالن اوتیسم پاسخگوی نیاز دانش‌آموزان نیازمند بخش ویژه خواهد بود، گفت: از دستگاه هایی همچون دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و آموزش و پرورش استثنائی که در راه اندازی این مرکز همکاری داشتند، قدردانی می‌‎کنیم.
وی افزود: پیشرفته ترین سالن اوتیسم دنیا" با مشارکت بخش خصوصی و آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین در مدرسه استثنایی جانزاده به بهره برداری  رسید.
اصغری اضافه کرد: این پروژه تحقیقاتی - آموزشی - توانبخشی با طراحی هوش مصنوعی شبیه ساز چند حسی و با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال توسط یک گروه تخصصی مهندسی - توانبخش طراحی و اجرا شده است.

برچسب‌ها افتتاح طرح استان قزوین وزارت آموزش و پرورش دهه فجر مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افتتاح طرح استان قزوین وزارت آموزش و پرورش افتتاح طرح استان قزوین وزارت آموزش و پرورش دهه فجر مدارس استثنایی اخبار کنکور آموزش و پرورش سالن اوتیسم راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد 
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور