Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در استان 6712 دانش آموز فاقد گوشی هوشمند و تبلت هستند که با کمک خیرین و اعتبارات دولتی برای تهیه آن اقدام کرده ایم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین عصر یکشنبه با حضور سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، جمالی پور استاندار، معاونان استاندار و اصغری مدیرکل آموزش و پرورش در استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حسنعلی اصغری در این جلسه اظهارداشت: در شرایط کرونا تامین گوشی و تبلت برای دسترسی همه دانش آموزان در همه مناطق از اولویت هایی است که تلاش می کنیم با کمک خیرین همه نیازها تامین شود و همه بتوانند آموزش ببینند.

وی بیان کرد: هنوز روستاهایی داریم که فاقد زیرساخت اینترنتی هستند که برای آن برنامه ریزی شده که امیدواریم در سفر وزیر ارتباطات در تامین آن تسریع شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآورشد:ارتقای جایگاه استان در کنکور از دیگر اولویت هایی است که پیگیر آن هستیم که خوشبختانه بیشترین مدال های رنگارنگ شامل هشت مدال نقره و برنز در المپیادها کسب شده که جای خرسندی دارد.

وی بیان کرد: با توجه به شناسایی حدود هفت هزار دانش آموز بدون گوشی و تبلت در استان، به منظور تحقق توسعه عدالت آموزشی و ایجاد دسترسی برای این گروهها و جذب کمک های خیرین تلاش زیادی شده است.

اصغری اظهارداشت: تسهیل در دسترسی همه دانش آموزان به ابزارهای هوشمند نیازمند همراهی، همدلی مومنانه و مشارکت ملی همه دستگاههای دولتی، غیر دولتی، مجمع خیرین و تشکل های مردمی است که در این راستا با اجرای «طرح هدایت»هر دانش آموز، یک تبلت، هر تبلت یک کلاس درس، یک مدرسه، با بهره گیری از همه ظرفیت های استانی برای پوشش حداکثری دانش آموزان در این طرح اقدام کرده ایم.

وی گفت: در سال گذشته حدود 23 هزار دانش آموز بدون گوشی هوشمند داشتیم که با کمک خیرین و اعتبارات دولتی توانستیم بیش از 17 هزار گوشی را تامین کنیم و برای بقیه افراد هم اقدام شده است.

اصغری گفت: روز گذشته 500 گوشی دیگر تهیه شد و در حال حاضر 6712 دانش آموز فاقد گوشی هوشمند یا تبلت داریم که با امضای تفاهم نامه استانداری و سازمان آموزش و پرورش استثنایی و خیرین مابقی را تهیه خواهیم کرد.

در این مراسم تفاهم نامه تامین گوشی های هوشمند برای دانش آموزان محروم توسط جمالی پور استاندار و جواد حسینی معاون وزیر آموز و پرورش امضا شد.

رونمایی از دو کتاب خیرین شاخص مدرسه ساز محمد انصاری و احمد حاج فتحعلی و تجلیل از خیرین دانش آموز یار از دیگر برنامه های این جلسه بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین آموزش و پرورش دانش آموزان استان قزوین گوشی هوشمند دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند