Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصیب قبادیان مدیر کل مخابرات استان کرمانشاه در خصوص سایت‌های همراه اول در این استان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ۸۰۰ سایت در کرمانشاه وجود دارد که تاکنون ۵۳۸ سایت به فناوری ۳G و ۴G ارتقا پیدا کرده اند.

او به بهره مندی ۱۰۰ درصدی همه شهر‌های استان از نسل‌های مختلف اینترنت افزود: قبل از بیماری کرونا اوج مصرف و ترافیک در ساعت ۱۹ تا ۲۳ بود، اما هم اکنون به دلیل مجازی شدن بسیاری از فعالیت‌ها به ویژه آموزش‌های مدارس و دانشگاه‌ها ساعت ترافیک تا حدودی ۲۴ ساعته شده است

قبادیان وجود ترافیک در شبکه اینترنتی را یکی از عوامل قطع اینترنت در نقاط مختلف عنوان کرد و بیان داشت: در ابتدای امسال ۴۰ هزار مشترک فعال در زمینه استفاده از شبکه‌های اینترنت داشتیم، این در حالی است که این آمار هم اکنون به ۵۸ هزار مشترک افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مخابرات کرمانشاه در خصوص دسترسی روستائیان به اینترنت اظهار کرد: ۸۹ سایت روستایی در حال ارتقا به نسل ۳ و ۴ هستند، همچنین در حوزه روستایی ۱۱ سایت جدید احداث خواهد شد که بیشتر آن‌ها در منطقه اورامانات قرار دارند، ضمن اینکه از ورودی استان تا مرز خسروی نیز زیر پوشش G۴ قرار دارد.

کارکرد کمتر از ۲ هزار تومان تلفن ثابت در برخی مناطق کرمانشاه

او درخصوص مشکلات مخابرات استان کرمانشاه در زمینه‌های مخابراتی گفت: در اکثر شهرستان‌ها ۷۰ درصد تلفن‌های ثابت کارکردشان کمتر از ۲ هزار تومان است و به دلیل اینکه به مدت طولانی از خطوط تلفن ثابت استفاده نمی‌شود، از به سرقت رفتن کابل‌های مخابراتی مطلع نمی‌شویم، در صورتیکه برای سیم کشی هر خط تلفن هزینه و زمان زیادی صرف شده است.

قبادیان درخصوص مطالبات مخابرات از مردم و ادارات بیان کرد: مطالبات ۱۱میلیارد تومانی از مردم مربوط به سنوات گذشته است، ضمن اینکه مطالبات ادارات به ۲۷ میلیارد تومان می‌رسد.

این مقام مسئول وجود پارازیت در اختلال شبکه تلفن همراه را تکذیب کرد و ادامه داد: فرکانسی که برای تلفن همراه استفاده می‌کنیم از ۹۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ است وب اند پارازیت اصلا هم پوشانی با باند موبایل ندارد، البته تنها مشکلی که در شبکه داشتیم اختلال برخی از اپراتور‌ها روی سیستم‌ها بود که با همت و تلاش متخصصان مخابرات مرتفع شده است.

به گفته قبادیان ۷ طرح از جمله نصب و راه اندازی مینی کافو، توسعه پورت‌های پرسرعت دیتا ADSL در ۳۶ مرکز و نصب و راه اندازی کافوی نوری در ایام الله دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهند رسید.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سایت همراه اول اینترنت پرسرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان

طیبه بلوردی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی با تأسیس این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم