Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه زرین آمیزی، سخنگو و مدیرکل سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین مهلت ثبت نام کنکور سراسری، اظهار کرد: ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد از روز (یک‌شنبه، ۱۲ بهمن) از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش افزود: پیش تر مقرر بود این مهلت ساعت ۲۴ (شنبه، ۱۸ بهمن) به پایان برسد که به منظور فراهم کردن تسهیلات لازم برای آن دسته از متقاضیانی که موفق به ثبت نام نشده بودند تمدید شد و ساعت ۲۴ امروز، دوشنبه ۲۰ بهمن به پایان می رسد. متقاضیان می‌توانند در این مهلت مجدد برای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ ثبت‌نام کنند. 

سخنگوی سازمان سنجش ادامه داد: آن دسته از متقاضیانی که قبلا نسبت به ثبت‌نام اقدام کرده اند، می‌توانند در صورت تمایل تا پایان مهلت ثبت‌نام، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.

زرین آمیزی بیان کرد: پیش‌تر مقرر بود کنکور سراسری در تاریخ دهم و یازدهم تیر برگزار شود اما بر اساس تصمیمات جدید، این آزمون طی چهار روز متوالی در روز‌های چهارشنبه، پنج شنبه، جمعه و شنبه (۹ لغایت ۱۲ تیر ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد. سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ و بعد از آن برای تمامی متقاضیان اعم از نظام قدیم و نظام جدید، صرفا بر مبنای دروس نظام آموزشی جدید ۶_۳_۳ طراحی و برگزار خواهد شد و کنکور نظام قدیم برای سال ۱۴۰۰  برگزار نخواهد شد.

سخنگوی سازمان سنجش افزود: تمام متقاضیان ثبت‌نام کنکور سراسری و دانشگاه آزاد ملزم به پرداخت مبلغی معادل ۵۴۰،۰۰۰ ریال تحت عنوان هزینه ثبت‌نام کنکور سراسری ۱۴۰۰ هستند.

او بیان کرد: بر اساس مصوبات بیست و چهارمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ همانند سال ۱۳۹۹ حداکثر ۳۰ درصد با تاثیر مثبت است و مواد و ضرایب دروس امتحانی و دروس مؤثر سوابق تحصیلی آزمون سال ۱۴۰۰ همانند سال ۱۳۹۹ است.

زرین آمیزی گفت: پذیرفته شدگان دوره‌های روزانه آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ در صورت ثبت ‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰، ضمن رعایت موضوع تاریخ انصراف، توجه داشته باشند که تنها مجاز به انتخاب رشته در دوره‌های غیر روزانه (نوبت دوم «شبانه»، نیمه‌حضوری، پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان، مجازی و رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی) بوده و فقط در این دوره‌ها گزینش خواهند شد.

سخنگوی سازمان سنجش بیان کرد: با توجه به این که شرکت در آزمون سراسری مستلزم پرداخت هزینه ثبت‌نام است داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام، هزینه آن را پرداخت کرده و سریال ثبت‌نام را که یک کد ۱۲ رقمی است یادداشت کنند. علاقه‌مندان به انتخاب در رشته محل‌های دانشگاه آزاد نیاز به پرداخت هزینه جداگانه در این مرحله از آزمون ندارند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش ادامه داد: متقاضیان مذکور، در صورت عدم انصراف قطعی از تحصیل تا تاریخ تعیین شده، در صورت موفقیت و قبولی در آزمون، مجاز به ثبت‌‌نام و ادامه تحصیل در رشته قبولی جدید خود نیستند و به عنوان متقاضی متخلف تلقی خواهند شد.

بیشتر بخوانید

مدارک لازم برای ثبت نام در کنکور ۱۴۰۰ شرایط کنکور مجدد دانشجویان انصرافی و اخراجی جزئیات سهمیه‌های کنکور ۱۴۰۰+ شرایط و ضوابط

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان سنجش کنکور سراسری آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ شرکت در آزمون سراسری ثبت نام کنکور سراسری دانشگاه آزاد سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۱۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار

در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • کلاس اولی‌ها برای سنجش سلامت ثبت نام کنند/آخرین مهلت آخراردیبهشت
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • تمدید مهلت تأیید سوابق تحصیلی پشت کنکوری‌ها تا 18 اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد