Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام با اشاره به اینکه ساده انگاری کرونا عواقب پشیمان کننده ای درپی خواهد داشت، گفت:علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد و می بایست نقاهتگاه ویژه بیماران کرونایی در مرز مهران دایر شود و مدیران حق حضور در هیچ مراسمی در این شرایط کرونایی ندارند.

 

به گزارش خبرگزاری برنا ایلام ، قاسم سلیمانی دشتکی در پنجاه و ششمین نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا با بیان اینکه عدم شناسایی افراد مبتلا به کرونا در جامعه خطرناک است، افزود:فرمانداران مواظب شرایط کرونا در استانهای همسایه باشند وهر نشست انتخاباتی بایستی مجوز داشته باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار ایجاد تمهیدات لازم در راستای مراعات بیشتر دستورالعمل ها و پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه شد و اظهار داشت: نبایست گول این آرامش نسبی را خورد و با ساده انگاری کرونا دچار همان غفلت‌هایی شد که در پیک‌های گذشته اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه  علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد و گفت: مهمترین اصل مبارزه با کرونا پیشگیری است و امروز در این شرایط نسبی آرام بهترین فرصت برای انجام تمهیدات لازم برای عدم برگشت به روزهای بحرانی کرونا است.

استاندار ایلام در ادامه با تشکر از تلاش های بسیار خوب در طرح شهید سلیمانی در شناسایی و پیشگیری از بیماری کرونا گفت: همه دستگاه هاو ارگان ها بایست با این طرح نهایت همکاری را داشته باشند و کمک کنند که جمعیت جامعه هدف بطور کامل تحت پوشش قرار بگیرد.

سلیمانی دشتکی به ابتلای بالای یکی از شهرستان های استان در تست های انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: عدم شناسایی افراد مبتلا به کرونا در جامعه خطرناک است و این سیر صعودی بیماری را تشدید خواهد کرد و باید برای آن راهکار اساسی اندیشید.

سلیمانی دشتکی با اعلام آماده باش به استان برای جلوگیری از پیک چهارم کرونا گفت: امروز به کمک مردم و رسانه ها و مجموعه عوامل درگیر در ستاد کرونا برای نظارت کامل بر اجرای پروتکل بهداشتی در جهت عدم شکل گیری موج بعدی کرونا هستیم.

وی در ادامه خواستار تشدید در رعایت دستورالعمل ها و پروتکل‌های بهداشتی در سطح ادارات و جامعه شد وافزود: رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک به طرز معناداری کاهش پیدا کرده است و قرارگاه عملیاتی کرونا بایست با جدبت نسبت به این موضوع ورود کند.

رئیس ستاد استانی مبارزه با کرونا در خصوص برگزاری نمایشگاه ها گفت: برپایی نمایشگاه ها در استان را ممنوع بوده و دستگاه های مربوطه بایست نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

وی در ادامه از روند توزیع برخی اقلام و کالا و تشکیل صف و ازدحام جمعیت به شدت انتقاد کرد و گفت: دستگاه های متولی با قاطعیت ورود کنند و در این روزها که مردم مشکل دارند و تراکم جمعیت و صف نباید باشد چراکه تداوم این کار برای تشدید کرونا خطرناک است.

استاندار ایلام در ادامه خواستار تشدید کنترل بر روند بیماری کرونا در مرز مهران شد و گفت: اینجا لازم است که در مهران یک نقاهتگاه برای قرنطینه بیماران پیش بینی و ایجاد شود و فرمانداران شهرستانهای تابعه استان بایستی تمهیدات لازم فراهم کنند.

سلیمانی دشتکی در ادامه به مدیران برای عدم شرکت در مراسمات هشدار داد و گفت: وقتی مقام معظم رهبری ملاحظات و دستورالعمل های ستاد کرونا را به دقت رعایت می کنند ،دیگر مسئولان باید این مهم را در دستور جدی کار خود قرار دهند و وقتی ما خود مصوب می کنیم که مردم به مراسمات نروند دیگر حق نداریم اول از همه به تصمیماتی که گرفته ایم عمل نکنیم.

رئیس ستاد استانی مبارزه با کرونا در ادامه نسبت به عادی انگاری کرونا در استان هشدار داد و افزود: اگر رعایت پروتکل ها به این شکل ضعیف ادامه پیدا کند قطعا روزهای سختی در آستانه سال نو در پیش رو خواهیم داشت و از همه رسانه ها بخصوص خبرگزاری ها و صدا و سیما برای اقناع سازی افکار عمومی در جهت جدی گرفتن وضعیت کرونا درخواست کرد که در این زمینه برنامه ریزی لازم را داشته باشد.

استاندار ایلام درخصوص گردهمایی و همایش های پیش از موعد انتخابات در استان گفت: هر فردی که قصد دارد کاندید انتخابات باشد، برای برگزاری هر نشست نیازمند مجوز است و بحث مشارکت بالا در انتخابات برایمان حائز اهمیت است و البته رعایت پروتکل های بهداشتی نیز مهم است.

سلیمانی دشتکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن اینکه از دانشگاه علوم پزشکی درخواست کرد که در خصوص رعایت دستورالعمل های ستاد کرونا در مطب ها نظارت بیشتر شود گفت: دانشگاه علوم پزشکی در صف مقدم مقابله با کرونا است و در رعایت پروتکل ها هم بایست پیشگام و الگو باشد.

وی در پایان از کمک و همکاری خوب مجموعه عوامل دست اندرکار در ستاد کرونا از دانشگاه علوم پزشکی تا مجموعه عوامل درگیر در طرح شهید سلیمانی، رسانه ها صدا و سیما، کلیه دستگاه های عضو ستاد کرونا و غیره به ویژه همکاری خوب مردم تقدیر و قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار ایلام قاسم سلیمانی دشتکی نشست استانی کرونا پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رعایت پروتکل ها مبارزه با کرونا استاندار ایلام دستورالعمل ها سلیمانی دشتکی ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها