Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@08:29:33 GMT

گردشگری موسیقی در سنندج توسعه می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۳۴۰۳

گردشگری موسیقی در سنندج توسعه می‌یابد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا،   یعقوب گویلیان در جمع خبرنگاران با اشاره به پلاک‌کوبی شهر خلاق موسیقی در سنندج در هفته گذشته، اظهار کرد: ظرفیت‌های هنری، تاریخچه غنی و وجود هنرمندان مستعد در حوزه موسیقی سبب جهانی شدن سنندج در حوزه موسیقی شده است.  

وی اضافه کرد: گردشگری موسیقی یکی از شاخه‌های مهم و ارزشمند صنعت گردشگری در دنیاست که می‌تواند علاوه بر شناساندن هرچه بهتر اماکن تاریخی و گردشگری به مردم دنیا در معرفی موسیقی نواحی و موسیقی اصیل نیز نقش بسیار مهمی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین گردشگری موسیقی از شاخه‌های گسترده گردشگری فرهنگی است و امروزه بخش قابل‌توجهی از گردشگران بین‌المللی به این نوع گردشگری تمایل دارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از آمادگی این اداره ‌کل برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری موسیقی در سنندج خبر داد و عنوان کرد: در سال جاری نشست‌هایی با مدیران شهری سنندج و هنرمندان حوزه موسیقی استان در این خصوص انجام شده است و برای تقویت این حوزه نشست‌های تخصصی دیگری نیز در آینده انجام خواهد شد.  

وی بیان کرد: راه‌اندازی موزه موسیقی در سنندج یکی از راه‌های حمایت از این حوزه است، جمع‌آوری و نمایش آثار فاخر موسیقی از هنرمندان نامی این حوزه، اسناد و مدارک مرتبط با موسیقی و همچنین آثار تاریخی موجود با این بخش در یک مکان می‌تواند علاوه بر معرفی هرچه بهتر موسیقی سنندج، در جذب گردشگر و ماندگاری آنها در استان نقش بسزایی داشته باشد.

کد خبر 583787 برچسب‌ها موسیقی ایرانی سفر - گردشگری استان کردستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی سفر گردشگری استان کردستان موسیقی در سنندج گردشگری موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • مراکز سیار کانون امسال توسعه می یابد
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • ضرب الاجل یک ماهه به سازمان آرامستان‌های شهرداری سنندج برای ساماندهی قطعه هنرمندان
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره ای که تعریف کرد | ویدئو
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج