Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت فرا رسیدن میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در روز ١٥ بهمن‌ماه، رزمایش  اهدای جهیزیه، چادر و بسته فرهنگی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی قرارگاه محرومیت زدایی بنیاد بین المللی  خیریه «آبشار عاطفه‌ها»، با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال ٩٩ و به دلیل شیوع ویروس کرونا، این خیریه اقدام به برگزاری رزمایش‌های مختلف از جمله اهدای سبد کالا، لوازم‌التحریر، توزیع غذای گرم، بسته سلامت و بسته فرهنگی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با فرارسیدن میلاد بانوی دوعالم، در ١٥ بهمن ماه، این بنیاد رزمایش اهدای ٢٣١٣ سری جهیزیه، حجاب فاطمی با اهدای ٥٠٠٠ قواره چادر و رزمایش اهدای ٥٠٠٠ بسته فرهنگی شامل کتاب‌هایی در زمینه خانواده، ازدواج، احکام و فرزند پروری  را برگزار می‌کند. این رزمایش در فرهنگسرای روح الله در حرم امام خمینی (ره) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.
قرارگاه محرومیت زدایی بنیاد بین‌المللی خیریه «آبشارعاطفه‌ها» که از سال ٨٠ تاسیس شده، دارای ٧٠٠ نمایندگی  در کشور و 150 نمایندگی در استان تهران است.

رزمایش کوثر(اهدای ۲۳۱۳ جهیزیه به نوعروسان) در روز میلاد حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود. 

فاطمه چوپانی مدیر قرارگاه محرومیت زدایی بنیاد بین المللی خیریه «آبشار عاطفه‌ها»:
▫️خداراشکر امسال با کمک خیرین تهرانی در روز زن  بیش از ۲۳۱۳ سری جهیزیه و کمک جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت این بنیاد  در استان‌های محروم از جمله استان‌های سیستان و بلوچستان، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان و... تهیه و توزیع شده است. 

▫️ترویج ازدواج آسان و سبک زندگی ساده  نکته‌ای است که برای قرارگاه محرومیت زدایی بنیاد بین المللی خیریه «آبشار عاطفه‌ها»همواره دارای اهمیت بالایی بوده است.

▫️همچنین امسال  اقدام به اهدای ۵ هزار قواره چادر مشکی به مادران نمونه و زنان سرپرست خانوار خواهیم کرد. اهدای این هدیه‌ها نیز در روز تولد حضرت فاطمه (س) و در روز بزرگداشت مقام مادران انجام خواهد شد.

▫️درکنار اهدای جهیزیه بیش از ۱۵ روز در کلاس‌های مشاوره خانواده شرکت می‌کنند. همچنین اگر از بین این عزیزان کسی هنوز به زیارت امام رضا (ع) نرفته باشد با کمک این بنیاد می‌تواند به همراه همسرش به مشهد برای زیارت رفته و زندگی‌شان را با سفری معنوی آغاز کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: بنیاد بین المللی خیریه حضرت فاطمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۴۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • تبریک بهادری جهرمی به بانوی ورزشکار ایرانی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است