Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرتیپ حمید واحدی گفت: بعد از انقلاب نیروی هوایی با همراهی وزارت دفاع، صنعت داخلی و استفاده از ظرفیت نخبگان اهداف خود را پیش برد و رونمایی بسیاری از تجهیزات را در ارتش شاهد هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش همزمان با دهه مبارک فجر درباره دستاوردهای ۴۲ ساله انقلاب در حوزه دفاعی و نظامی، در گفتگو با خبرنگار تیتریک گفت: زمان جنگ ایران با عراق، یکی از فرماندهان به دیدار امام(ره) رفته و به ایشان اعلام می کند که چند روز بیشتر توان پرواز نداریم اما ایشان در جواب فرمودند بروید و کار خودتان را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیر سرتیپ حمید واحدی با اشاره به اینکه نیروی هوایی در دفاع مقدس پشتیبانی از نیروها و بمباران ها را بر عهده داشت، افزود: غرش جنگنده ها به رزمندگان جبهه روحیه می داد، آن زمان با سختی های زیادی گذشت و نیروی هوایی سربلند بیرون آمد اما این پایان کار نبود.

وی به تشکیل جهاد خودکفایی به دستور رهبر معظم انقلاب در زمان جنگ اشاره کرد و اظهار داشت: شهید ستاری هم متجمع اوج را برای بازسازی هواپیماها ایجاد کرد این در حالی بود که متاسفانه قبل از انقلاب علی رغم که اینکه نیروی هوایی تجهیز محور بود کارکنان فنی ما اجازه نزدیک شدن به هواپیماها را نداشتند.

امیر واحدی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کار هوایپماها دست مستشاران آمریکایی بود و ایرانی ها صرفا نیروی آنها بودند، تصریح کرد: بعد از انقلاب نیروی هوایی با همراهی وزارت دفاع، صنعت داخلی و استفاده از ظرفیت نخبگان اهداف خود را پیش برد و جوانان دانش خود را در اختیار این مجموعه قرار دادند.

خلبان بمب افکن سوخو۲۴ به تامین قطعات حساس توسط صنعت اشاره کرد و با تاکید بر اینکه گلوگاه ها و موانع نیروی هوایی با این رویه برداشته شد، گفت: در گذشته اورهال هواپیماها را مستشاران خارجی انجام می دادند اما امروز اورهال هواپیماهای ترابری و شکاری با کمک وزارت دفاع و متخصصان ایرانی در داخل کشور انجام می شود.

امیر سرتیپ واحدی با اشاره به اینکه وزارت دفاع در قالب پروژه شهید ستاری امکانات هواپیمای سی ۱۳۰ را به روز کرده است، افزود: توانایی جوانان ایرانی به اندازه ای است که از دو اورهال ۱۲۰۰ ساعته و ۱۶۰۰ ساعته میگ-۲۹ اورهال ۱۶۰۰ ساعته را انجام دادند.   وی به نصب تجهیزات اعم از دوربین های جدید روی آر.اف.۴ برای افزایش ۱۰ برابری توان آن اشاره کرد و با تاکید بر اینکه این اقدام در طراحی عملیات ها موثر خواهد بود، اظهار داشت: خوشبختانه در زمینه ارتقای هواپیماهای نیروی هوایی ارتش به ویژه در زمینه راداری پیشرفت هایی را به دست آورده ایم.   امیر واحدی با اشاره به ساخت هواپیمای صاعقه و جت آموزشی یاسین که کاملا ایرانی است، تصریح کرد: جنگنده کوثر با رادار به روز شده و سیستم اویونیک هم در اختیار نیروی هوایی قرار گرفته و به دنبال رادارگریز شدن انواع هواپیماها هستیم، موشک سایدواندر جنگنده اف-‌۵ که برای درگیری های هوایی کاربرد دارد، تنها ۵ مایل برد داشت اما امروز برد آن را به ۸ تا ۱۲ مایل رسانده ‌ایم.   وی به نصب تجهیزات پیشرفته جنگ الکترونیک روی هواپیماها به عنوان یک دستاورد اشاره کرد و گفت: سال ۹۷ که جنگنده کوثر را رونمایی کردیم همه می گفتند که اف -۵ را رنگ کرده اید اما با مشاهده آن نظرشان عوض شد چرا که سیستم اویونیک این هواپیما بومی سازی و مورتور آن در داخل تولید شده بود.   امیر واحدی با اشاره به اینکه جنگنده کوثر رادار بسیار پیشرفته ای دارد اما در آینده موشک های هدایت شونده روی آن نصب می شود، افزود: خوشبختانه دانشکده پهپادی هم تاسیس شده و نیروی هوای آموزش های آن را انجام می دهد، البته اخیرا پهپاد جدیدی به نام آرش توسط وزارت دفاع ساخته شده است.   جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در خاتمه خاطر نشان داشت: ما توانسته ایم پهپاد ابابیل ۳ را به راکت مجهز کنیم یا با پهپاد کرار بمب ۵۰۰ پوندی شلیک کنیم و در تلاش هستیم تا این بمن را نقطه زن کنیم، این اقدامات تنها بخشی از دستاوردهای ماست و برخی از اقدامات هم بعد نهایی شدن رسانه ای خواهد شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نیروی هوایی جنگنده کوثر وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند

اندیشکده آمریکایی AFPC با اشاره به گسترش دامنه نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا به کاخ سفید هشدار داد که ایالات متحده نباید اجازه بدهد تا ایران صاحب پایگاهی در دریای سرخ شود.

به گزارش مشرق، «شورای سیاست خارجی آمریکایی» (AFPC) در تحلیلی به قلم «امیلی میلیکن» نوشت که به تازگی نشانه‌هایی از تلاش تهران برای افزایش نفوذ و حتی ایجاد پایگاه دریایی در سودان موجب شده است تا آمریکا نسبت به اهداف تهران در دریای سرخ نگران شود.

این اتاق فکر آمریکایی با استناد به گزارش ماه گذشته وال استریت ژورنال آورده است که یک افسر اطلاعاتی سودانی مدعی شده که تهران در ازای ارائه یک ناو هلیکوپتربر به نیروهای مسلح سودان (SAF) درخواست ایجاد یک پایگاه دریایی دائمی در سواحل دریای سرخ این کشور را کرده است.

نویسنده با ابراز نگرانی عمیق نسبت به این موضوع می‌افزاید: ایران از چنین پایگاهی، برای استقرار کشتی‌های جنگی و جمع‌آوری اطلاعات استفاده خواهد کرد و به تهران این امکان را می‌دهد تا کنترل خود را در یکی از پر رفت و آمدترین خطوط کشتیرانی جهان تقویت کند. ضمن آنکه آشکارا منافع راهبردی مهمی را برای جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت.

طبق این تحلیل، نخستین مورد این است که استقرار نظامی دائمی ایران در سودان، موقعیت تهران در این کشور به عنوان یک بازیگر اصلی را مستحکم می‌کند و به آن اجازه می‌دهد تا با رقبای منطقه‌ای مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی که از مدت‌ها قبل در امور سودان دخالت داشتند، رقابت کند. درصورت پیروزی SAF در جنگ داخلی کنونی، جایگاه ایران بیشتر از قبل تقویت می‌شود و دسترسی تهران به معادن و صنایع این کشور افزایش می‌یابد.

دومین مزیت آن در زمینه عملیات دریایی ایران رخ می دهد و حضور مکرر نیروی دریایی ایران در امتداد آبراه کلیدی باب المندب و دریای سرخ را هموار می‌کند. علاوه بر این، ایران می‌تواند از اطلاعات جمع‌آوری‌شده از این پایگاه‌ بهره‌مند شود.

سومین مورد مهم آن است که این اقدامات بخشی از تلاش گسترده‌تر ایران برای تقویت روابطش با سودان و در کل قاره آفریقا است. یکی از نشانه‌های آن نیز سفر سال گذشته، «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران به چند پایتخت آفریقایی بود که برای تقویت حضور ایران در این قاره در میانه تنش‌ها با غرب تلاش کرد.

اگرچه این اتاق فکر آمریکایی سعی دارد تا نسبت به عملیاتی شدن این رویکرد تردید ایجاد کند، اما در پایان تصریح دارد: با اینحال تعمیق روابط ایران با ارتش سودان ممکن است در آینده دوباره از طریق دیگری مطرح شود. پیش از این پهپادهای پیشرفته ایران راه خود را به منطقه باز کرده‌اند و ممکن است در آینده نه چندان دور این پهپادها همانند سوریه و یمن در سودان هم به کار گرفته شوند. در هر صورت برنامه‌های ایران برای سودان در حال پیگیری هستند و به همین دلیل واشنگتن باید پی در پی به آن توجه داشته باشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است