Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مجموع درآمدهای گمرکی مصوب ۸ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ بالغ بر۱۴ هزار و ۲۱۱ میلیارد تومان بوده و رقمی بالغ بر ۱۴ هزار و ۴۳۱ میلیارد تومان معادل ۱۰۱٫۵ درصد محقق شده است.

مجموع درآمدهای گمرکی در ۸ ماهه سال ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از ۱۳ هزار و ۱۹۲ میلیارد تومان به مبلغ ۱۴ هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان  افزایشی معادل ۱۰ درصد را نشان می دهد که دلیل آن مربوط به افزایش در ردیفهای درامدی ۱۶۰۱۴۵ با عنوان درآمد حاصل از اخذ عوارض واردات کالاها و محصولات فرهنگی با تحقق ۱۳۴ درصد، ردیف ۱۱۰۴۰۶ با عنوان ثبت معافیت ها و تخفیفات گمرکی به نرخ صفر با ۱۳۱ درصدو ردیف ۱۵۰۱۲۹ با عنوان درآمد موضوع ماده ۱۲ آئین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماندها با ۱۲۲ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وصولی ردیف درآمدی ۱۱۰۴۰۱ مربوط به حقوق ورودی سایر کالاها (مهمترین ردیف درآمدی گمرک) لغایت آبان ماه سال ۱۳۹۹، مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور برای این ردیف درآمدی در هشت ماه نخست، مبلغ ۱۳ و هزار ۳۳۳ میلیارد تومان پیش بینی شده که ۵۳ درصد نسبت به بودجه مصوب هشت ماهه سال ۱۳۹۹ محقق شده و نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳ درصد کاهش نشان می دهد.

*تراز بازرگانی خارجی و میزان و ترکیب کالاهای وارداتی و صادراتی در ۸ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ 

در ۸ ماهه اول سال ۱۳۹۹، میزان صادرات قطعی کالاهای غیرنفتی کشور (به استثنای نفت خام، نفت کوره و نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی)، بالغ بر ۷۵٫۸۲۱ هزار تن و به ارزش ۲۱٫۴۴۸ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۳۹۸، کاهشی ۱۴ درصدی در وزن و ۲۰ درصدی در ارزش دلاری داشته است. همچنین میزان واردات کشور در این مدت، با کاهشی ۱٫۰۲ درصدی در وزن و ۱۸٫۶ درصدی در ارزش دلاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به ارقام ۲۱٫۸۸۱ هزار تن و ۲۳٫۱۳۲ میلیون دلار رسیده است.

از این حیث تراز بازرگانی خارجی جمهوری اسلامی ایران با کسری ۱٫۶۸۴ میلیون دلار مواجه بوده است. لذا در این مدت، تراز بازرگانی خارجی کشور بدون احتساب نفت و تجارت چمدانی مانند مدت مشابه سال قبل، منفی بوده است.

صادرات: اقلام عمده صادرات در ۸ ماهه اول سال ۱۳۹۶، شامل گاز طبیعی مایع شده در ظروف یک هزار سانتی متر مکعب باسهم ارزشی ۱۲٫۳۰ درصد و به ارزش ۲۶۳۸ میلیون دلار، بنزین به ارزش ۱٫۷۵۷ میلیون دلار با سهم ارزشی ۸٫۱۹ درصد، پلی اتیلن گرید فیلم با وزن مخصوص (چگالی) کمتر از ۹۴ درصد با ارزش ۷۶۰ میلیون دلار باسهم ارزشی ۳٫۵ درصد بوده است. همچنین کشور عراق و چین با سهم ارزشی ۲۴٫۹۶ و ۲۴٫۹۵ درصد در رتبه اول و دوم، امارات متحده عربی با سهم ارزشی ۱۲٫۷۱ درصد در رتبه سوم، ترکیه و افغانستان با سهم ارزشی ۷,۵۴ و ۷٫۸ درصد در رتبه های چهارم و پنجم قرار می گیرند.

این پنج کشور در مجموع ۷۶ درصد از کل وزن و ۷۷ درصد از کل ارزش صادرات کشور را به خود اختصاص داده اند.

واردات: اقلام عمده واردات طی ۸ ماهه اول سال ۱۳۹۸، شامل ذرت دامی به ارزش ۱,۵۴۸ میلیون دلار و سهم ارزشی ۷ درصد، گوشی تلفن همراه به ارزش ۱٫۱۹۸ میلیون دلار و سهم ارزشی ۵٫۱۸ درصد، سایر مخلوط های گندم غیر مذکور به ارزش ۱٫۰۲۱ میلیون دلار و سهم ارزشی ۲٫۶۸ درصد بوده است.کشورهای عمده طرف واردات در این مدت نیز، چین، امارات متحده عربی، ترکیه، هند و آلمان بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات بنزین بودجه 99 درآمدهای گمرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

محمد وحید نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه نقشه راه از ابتدای سال ۱۴۰۲ مشخص بوده است، اظهار کرد: به همت مجموعه مدیریت شهری درآمد شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ به صورت ۱۰۸ درصدی محقق شده است.

وی با اشاره به سهم شهرداری مرکز در تحقق درآمد سال ۱۴۰۲، افزود: عملکرد شهرداری مرکز در حوزه نقدی ۱۰۱ درصد و در حوزه غیرنقدی ۱۲۱ درصد بود.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در زمینه عوارض نوسازی تصریح کرد: در راستای فرهنگ سازی و مشارکت با شهروندان شاهد تحقق ۷۸ درصدی در این حوزه بوده‌ایم که با توجه به سوابق گذشته قابل توجه است.

وحیدنیا با اشاره به سهم عوارض ساخت‌وساز از درآمدهای شهرداری، ادامه داد: درآمد حاصل از کدهای ساختمانی در سال گذشته ۱۲۴ درصد محقق شده است.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به تفکیک تحقق درآمد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری ۱۴۰ درصد، در بحث اوراق مشارکت ۱۰۰ درصد، در مالیات و ارزش افزوده ۱۸۰ درصد و در حوزه وام دریافتی مجموعه مدیریت شهری شاهد ۱۱۷ درصد تحقق درآمد بوده است.

وحیدنیا با اشاره به سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده، گفت: طی سال‌های اخیر اداره کل مالیاتی استان قم پیگیری‌هایی را برای پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در استان انجام داد که سهم خوبی بر ارتقای درآمدهای شهرداری از این طریق داشت.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده برای مردم قم امکانات و تسهیلات رفاهی همچون پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح یا بوستان‌های شهری ایجاد شود و این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم بدانند این بخش از مالیات کجا مصرف می‌شود.

کد خبر 749948

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه