Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌رئیسه اتاق ایران گفت: اتاق برای چابک شدن نیاز به اصلاح دارد. نمایندگان مجلس هم با جدیت و هم‌فکری با فعالین اقتصادی به موضوع ورود داشته باشند تا با این اصلاحات عملکرد اتاق بازرگانی بهبود یافته و نیاز همه فعالین برآورده شود. گروه بازرگانی بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ بهرام شکوری، عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی ایران، پیرامون بررسی طرح اصلاح قانون اتاق‌ بازرگانی که در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال پیگیری است، اظهار کرد: مجلس می‌خواهد اصلاحاتی را در قوانین اتاق انجام دهد که طبق آنچه به گوش می‌رسد، بر اساس این اصلاحات، تقریبا همه مواد قانونی دست خوش تغییر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اتاق برای چابک شدن نیاز به اصلاح دارد. نمایندگان مجلس هم با جدیت و هم‌فکری با فعالین اقتصادی به موضوع ورود داشته باشند تا با این اصلاحات عملکرد اتاق بازرگانی بهبود یافته و نیاز همه فعالین برآورده شود.

شکوری تاکید کرد: با کار کارشناسی می‌توان به نتیجه رسید. اصلاح قانون یکی از مسائل است. نمایندگان مجلس یازدهم در همین چندماه اخیر طرح‌های مختلفی برای بهبود وضعیت اتاق بازرگانی مطرح کردند. به نظر تغییر یا اصلاح قوانین، بخش مهمی از رسالت نمایندگان است که باید با کار کارشناسی این اقدام انجام بگیرد.   *نقش موثر مرکز پژوهش‌ها
این عضو اتاق بازرگانی با تاکید بر نقش مهم مرکز پژوهش‌های مجلس در بهبود اصلاحات قانون اتاق بازرگانی، تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های مجلس، مرکز پژوهش‌هاست. ممکن است نمایندگان هر کمیسیون مجلس تخصص‌های لازم را در هر موضوع مطروحه نداشته باشند؛ در نتیجه از گذشته ظرفیت کارشناسی خوبی تحت عنوان مرکز پژوهش‌ها ایجاد شده و سعی کرده در کار‌های کارشناسی از ظرفیت انجمن‌های صنفی، تشکل‌ها و اتاق بازرگانی استفاده کند.

وی افزود: بنابراین اگر مرکز پژوهش‌ها بر روی این طرح کار کارشناسی انجام دهد، اصلاحاتی که انجام خواهد شد می‌تواند باعث توسعه بخش صنعت، معدن، تجارت و کشاورزی کشور شود، ولی اگر این ظرفیت کارشناسی نباشد، این اصلاح قانون می‌تواند مشکلاتی رابرای بخش‌های مختلف ایجاد کند.   *برخی قوانین اولویت بیشتری برای اصلاح دارند
شکوری درباره اشکالاتی که در حال حاضر وجود دارد، توضیح داد: اتاق هم اشکالاتی دارد، ولی مهمترین مشکل فعالین اقتصادی، اتاق نیست. بخش عمده فعالین اقتصادی که مشغول فعالیت‌اند که نه در تشکل‌های صنفی و نه در اتاق عضو نیستند و مشکلاتی در حوزه کاری خود، چه در بحث تولید و چه در صادرات و واردات دارند.

وی افزود: برخی مشکلات به قوانین بازمی گردد که این قوانین خوبی برای توسعه نیست، ولی در برخی موارد هم قوانین خوب است، اما به درستی اجرا نمی‌شود. البته نقش سیاست‌گذاری‌ها در دولت‌های مختلف هم مهم است؛ این سیاست‌گذاری‌ها موجب مشکلاتی در کار فعالین اقتصادی می‌شود. این اشکالات تاثیر بیشتری نسبت به مشکلات اتاق بازرگانی بر مسائل تجارت و تولید دارد.

پایان پیام// برچسب ها: اتاق بازرگانی ، بهرام شکوری ، اصلاح قانون اتاق بازرگانی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MXN

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: اتاق بازرگانی اصلاح قانون اتاق بازرگانی فعالین اقتصادی اتاق بازرگانی مرکز پژوهش ها اصلاح قانون قانون اتاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار حیدری، نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مورد آخرین شرایط ابلاغ قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان، گفت: طرح مذکور با اشراف کامل به مسائل و مشکلات کولبران و مشکلات مرزنشینان طراحی شد و بیش ۲۰۰ نفر از نمایندگان برای اجرایی شدن آن موافقت کردند.

رشد قاچاق و ناامنی در مرز‌ها در با ارتباط با نیاز معیشتی مرزنشینان است

نماینده مردم قصر شیرین سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این قانون به امنیت پایدار مرز‌ها کمک خواهد کرد، افزود: وجود چنین قانونی به امنیت پایدار مرز‌ها کمک خواهد کرد، یکی از موارد رشد قاچاق و ناامنی در مرز‌ها نیاز معیشتی مرزنشینان است، اگر معیشت آنان به درستی تامین شود شاهد کاهش مولفه‌های ضد امنیتی و قاچاق خواهیم بود تا زمانی که مردمان مرزنشین نیازمند‌ترین قشر جامعه از نظر معیشتی باشند کماکان این مشکلات وجود خواهند داشت، با تمام این تفاسیر اجرایی شدن قانون مذکور به امنیت پایدار کمک می‌کند.

مرزنشینان حافظان مرز‌ها هستند

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضرورت دارد از نظر حاکمیتی مردم مرزنشین، در مرز‌ها ساکن باشند تا توسط خود مردم با همکاری مرزبانی امنیت مرز‌ها را تامین شود، اظهار کرد: این طرح بار‌ها در رفت و برگشت شورای نگهبان بود و مجلس و دولت برای اصلاح و تایید نهایی تلاش داشتند که در نهایت به تصویب رسید، در حال حاضر دولت باید ظرف دو ماه آیین نامه اجرایی آن را به دستگاه‌های مختلف ابلاغ نماید. امیدوارم در اردیبهشت ماه اجرایی و عملیاتی شود تا مرزنشینان از مواهب آن بهره‌مند شوند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) منجر به اشتغال پایدار و تجارت مرزی می‌شود، گفت: در قانون مذکور فعالیت مرزنشینان مشخص، حقوق گمرکی و بازرگانی نیز تعیین و به بیانی در این قانون وظایف و حقوق دولت، مرزنشینان و تاجران مشخص می‌شود.

در قانون ساماندهی کولبران، تاجران ۳۵ درصد معافیت بازرگانی برخوردار خواهند بود

حیدری با بیان اینکه در قانون ساماندهی کولبران تاجران از ۲۵ تا ۳۵ درصد معافیت بازرگانی و فعالیت گمرکی برخوردار خواهند بود، اظهار کرد: به واسطه اجرایی شدن قانون مذکور تجاری که کالایی را از امارات و یا چین سفارش و توسط تاجر به مرز‌های گمرکی ایران منتقل سپس در اختیار وانتخاب کوله قرار می‌گیرد.  

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این قانون مسیری برای اقدام به فعالیت قانونی کولبران است، گفت: با اجرایی شدن این قانون نیازی نیست کولبران با مشقت در آن سوی مرز‌ها به دنبال تامین کالا‌های خود باشند بلکه در داخل مرز‌ها کالای مورد نیاز را تهیه می‌کنند و حدود ۲ میلیون تومان در ماه تخفیف سود بازرگانی می‌گیرند به فرض مثال اگر کالایی ۱۰میلیون تومان قیمت آن باشد حدود ۴ میلیون سود بازرگانی به آن تعلق می‌گیرد و از محل تخفیف سود بازرگانی دو میلیون تومان تخفیف سود بازرگانی دریافت می‌کنند، به عبارتی سالانه ۲۴ میلیون تومان برای هر کوله‌بری سودآوری خواهد داشت.

سخنگوی فراکسیون مرزنشینان مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه اجرای قانون مذکور موجب افزایش امنیت مرزی خواهد شد، اظهار کرد: حفاظت و حراست از امنیت مرز‌ها از مسئولیت دولتمردان و مسئولان نظام است، این مهم زمانی رخ می‌دهد که قوانین کارآمدی برای بهبود معیشت و امنیت مرزنشینان تصویب شود خوشبختانه این قانون اقدام موثر و مناسب در این راستا است، از دیگر مزایایی این قانون درآمد‌های بازرگانی و گمرکی متعلق به دولت به مدت ۵ سال برای تقویت زیرساخت‌ها و بهبود وضعیت مناطق مرزی بازگردانده می‌شود بنابراین با توجه به مزیت‌ها و ضرورت‌ها دولت هرچه سریعتر این قانون اجرایی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران