Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم بزرگداشت جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران و آیین اختتامیه هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی و نخستین پویش تولید و انتشار محتوای رضوی در فضای مجازی فردا سه شنبه ۲۱ بهمن ماه به صورت زنده از طریق تارنمای آپارات پخش خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، دکتر محمد صادق افراسیابی؛ معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی گفت: این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب‌رضا ارزانی؛ مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، مصطفی خاکسار قهرودی؛ قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن مهدوی مهر؛ رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و محمودرضا برازش؛ مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این مراسم شاهد حضور و هنرنمایی هنرمندان استان قزوین و ارائه گزارش محمد حسین اسماعیلی؛ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین و رئیس هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی از روند برگزاری این جشنواره با همکاری سایر استان های کشور و ۸ سامانه و سکوی به اشتراک گذاری و انتشار محتوا در فضای مجازی خواهیم بود.

افراسیابی ضمن اعلام آمار شرکت کنندگان در این جشنواره تاکید کرد: ارسال ۱۶ هزار و ۶۷۰ اثر مردمی بیانگر استقبال مردم از هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی است.

وی افزود: افزایش تعداد آثار پذیرش شده در دبیرخانه ی جشنواره نسبت به سال های گذشته، ناشی از تمایل مردم به اظهار علاقه و ارادت به ساحت امام رضا (ع) خصوصا در روزهایی که زیارت حضوری برای همه مقدور نیست و همین طور همکاری مناسب سامانه ها و سکوهای به اشتراک گذاری و انتشار محتوا در فضای مجازی و مشارکت آستان قدس رضوی در هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی است.

معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی (مرکز سابق فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) در خصوص جزئیات آثار ارسال شده از سوی عموم مردم گفت: مدیران برنامه کاربردی و سامانه ی آخرین خبر، بخش ویژه ای برای دریافت آثار مردمی هشتمین جشنواره رسانه های دیجیتال رضوی در برنامه ی آخرین خبر ایجاد کردند و موفق به دریافت هزاران اثر از سوی کاربران فضای مجازی شدند.

وی افزود: ۳ هزار اثر از مجموع آثار دریافتی از طریق آپارات بوده است، ۸۵۲۰ اثر مردمی از طریق سامانه ها، سکوها و برنامه های کاربردی دیگر نظیر روبیکا، آخرین خبر، نماشا، تماشا، چارخونه و شنوتو دریافت شده است و ۲۱۵۰ اثر هم از سوی هنرمندان حرفه ای و شناخته ی شده کشور از طریق تارنمای جشنواره و سایر شیوه های دریافت آثار جشنواره ثبت شده است.

افراسیابی با اشاره به فراهم شدن امکان حضور تمام علاقه مندان به شرکت در جشن پیروزی انقلاب اسلامی و آیین اختتامیه جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی به صورت آنلاین گفت: تمام علاقه مندان میتوانند از طریق مراجعه به نشانی https://www.aparat.com/Qazvin.Ershad این مراسم را از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه ۲۱ بهمن ماه به صورت زنده مشاهده کنند.

معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی (مرکز سابق فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) در پایان خاطر نشان ساخت: هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی با حمایت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، بنیاد بین المللی امام رضا (ع) و آستان قدس رضوی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین برگزار شده و تا پایان سال بیش از ۲۳ پویش تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی به صورت ملی، منطقه ای و استانی با حمایت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه: asriran.com/003EFr

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هشتمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال رضوی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی فرهنگ و ارشاد اسلامی آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان