Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@05:34:55 GMT

بازگشت کارخانه چادر پس از ۹ سال تعطیلی

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۸۹۵۳

بازگشت کارخانه چادر پس از ۹ سال تعطیلی

رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی گفت: یک کارخانه تولید پارچه چادر که پس از ۹ سال تعطیلی با ۱۲۰ نیرو از چرخه تولید خارج شده بود، این روزها با بیش از ۲۶۰ نیرو به چرخه بازمی‌گردد.

به گزارش مشرق، غلامرضا حسن‌پور امروز در دیدار با آیت‌لله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: هدف از سفرهای استانی بررسی میدانی مشکلات اصناف و حمایت از تولید داخلی است و خوشبختانه در طول این سفرها با پیگیری‌های انجام شده واحدها و اصناف متعددی به چرخه تولید بازگشته‌اند و این مسئله در سال جهش تولید با قوت دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از نتایج سفرهای استانی بسیج اصناف که در روزهای آینده شاهد آثار و برکات آن خواهیم بود احیای یک کارخانه مهم است که بسیج اصناف کارخانه تولید پارچه چادر در اصفهان را بعد از ۹ سال تعطیلی احیاء کرد و در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به چرخه تولید باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: چرا برای واردات پارچه چادر مشکی باید ناز کره و ژاپن بکشیم؟

رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی تصریح کرد: امروز نیاز ما در کشور برای چادر بیش از ۹۰ میلیون متر مربع است که ۱۰ میلیون آن در شهرکرد تامین می‌شود و کارخانه‌ای که در اصفهان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد روزانه بیش از ۵ میلیون متر تولید خواهد داشت که باقی آن در سایر مراکز نیز تامین و بخشی هم توسط واردات انجام می‌شود.

حسن پور گفت: کارخانه تولید پارچه چادر که پس از ۹ سال تعطیلی با ۱۲۰ نیرو از چرخه تولید خارج شده بود این روزها با بیش از ۲۶۰ نیرو به چرخه بازمی‌گردد که تولیدات آن با سایر تولیدات خارجی قابلیت رقابت خواهد داشت و سعی داریم کشور را در حوزه چادر به خودکفایی ۱۰۰ درصدی برسانیم.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که بسیج اصناف در سال جاری با قوت روی آن کارهای اثربخشی انجام داد تولید ماسک استاندارد است و با توجه به نیازی که در کشور وجود داشت امروز خوشبختانه علاوه بر خودکفایی ۱۰۰ درصدی به صادرات ماسک هم دست پیدا کرده‌ایم.

حسن‌پور گفت: در ابتدای بیماری کرونا کشور تنها ۲۰۰ هزار ماسک تولید می‌کرد ولی با حمایت‌های بسیج اصناف امروز بیش از ۵۰۰ کارگاه بزرگ در سطح کشور روزانه ۵۰۰ میلیون ماسک تولید می‌شود.

وی ادامه داد: امروز نیازمند ترویج فرهنگ فقه و اخلاق اسلامی در بازار هستیم که بسیج اصناف برنامه‌ریزی‌هایی جدی در این خصوص انجام داده و اعتقاد داریم روزبه روز ارتباط میان جامعه روحانیت و دینی کشور با بازاریان و کسبه باید تقویت شود.

 حمایت از عفاف و حجاب از ضروریات جامعه امروز است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز گفت: امروز یکی از ضرورت‌های جامعه ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی و حمایت از عفاف و حجاب است که یکی از ابعاد آن در تولید پوشاک و لباس به سبک اسلامی است

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی اظهار کرد: وجود افرادی خداباور و معتقد به دین و ارزش های اسلامی در بازاریان و واحدهای صنفی مایه دلگرمی و امید است و آثار و خیرات زیادی در نظام اسلامی داشته است که باید این مسئله روز به روز تقویت شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی موجب تحول اساسی در بازاریان و اصناف شد و فرهنگ دینی و اسلامی را در میان کسبه رایج کرد و امروز مهم‌ترین ویژگی که باید در واحدهای صنفی تقویت شود امین بودن، صادق رفتار کردن و مقید به حلال و حرام در کاسبی است که خوشبختانه امروز این مسئله در بازاریان ما وجود دارد.

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه امروز آن چیزی که باید بیشتر بر روی آن در واحدهای صنفی طنین انداز باشد تقویت روحیه معنویت است که کسبه و پیشکسوتان باید این روحیه را به جوانان منتقل کنند و این یک ضرورت محسوب می شود، گفت: وجود یک جریان ارزشی و معتقد به ارزش‌های اسلام و انقلاب در تجار و کسبه می‌تواند در تقویت رابطه بین حکومت و مردم بسیار موثر باشد.

دری افزود: تشکیل یک هیئت اندیشه ورز برای پرکردن برخی از خلاء‌ها و کمبودها برای مدیریت صحیح یک ضرورت است و باید مدیریت بازار در دستان یک جریان ارزشی باشد که در مقاطع حساس حکیمانه رفتار کند.

وی بیان داشت: متاسفانه امروز وجود برخی از قیمت‌های متعدد در کالاها برای مردم آزاردهنده است که بسیج اصناف باید در حل این مشکل میدان‌داری کند تا یک مدیریت یکپارچه وجود داشته باشد.

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: حمایت‌های بسیج اصناف از کالاهای ایرانی و احیای واحدهای صنفی تولیدی که بر اثر مشکلات تعطیل شده‌اند قابل تقدیر است و این حمایت‌ها باید تا رفع کامل وابستگی ها و رونق تولید در کشور با قدرت دنبال دنبال شود و البته نقش مردم هم نقشی اساسی است که می توانند با حمایت جدی از تولید ایرانی و کالای داخلی اثرگذار باشند.

دری افزود: امروز یکی از ضرورت های جامعه ترویج فرهنگ سبک زندگی اسلامی و حمایت از عفاف و حجاب است که یکی از ابعاد آن در تولید پوشاک و لباس به سبک اسلامی است و متاسفانه امروز دشمن با ترویج پوشاک غربی به دنبال ضربه زدن به عفاف و حجاب ایرانی می باشد که باید با جدیت مقابل آن ایستادگی کرد.

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: ترویج فرهنگ غرب و سبک زندگی غربی خیانت به نظام اسلامی و آرمان های شهدا است و همه دستگاه های فرهنگی باید نسبت به این مسئله توجه ویژه داشته باشند چراکه ترویج فرهنگ غرب در کشور علاوه بر آسیب های کوتاه مدت آسیب های بلند مدتی نیز می زند.

وی گفت: ترویج اخلاق و فرهنگ دینی در بازاریان و اصناف یک ضرورت مهم است که اتاق اصناف و بسیج اصناف باید در این خصوص اقدام جدی و اثرگذاری انجام دهند تا مسیر بازار در نظام اسلامی مسیری الهی و اسلامی باشد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا جشنواره فیلم فجر چادر مشکی پارچه چادر مشکی کارخانه ها کارخانه نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ۹ سال تعطیلی بسیج اصناف واحدهای صنفی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب چرخه تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد