Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، سید علی موسوی پیش از ظهر امروز در آئین بهره برداری از ۳ پروژه صنعتی و تولیدی در شهرک صنعتی آبادان با اشاره به اینکه این پروژه ها، نوزدهمین، بیستمین و بیست و یکمین پروژه از مجموع پروژه های سال جهش تولید در سرزمین فتح است که افتتاح و به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون۲۱ پروژه با حجم سرمایه گذاری ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال و ۴۷ میلیون دلار در منطقه آزاد اروند افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بهره برداری از این ۲۱ پروژه که به طور کامل توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده، برای ۵۴۷ نفر به طور مستقیم و هزار و ۷۰۰ نفر به شکل غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: پروژه های افتتاح شده در بخشهای مختلف همچون پوشاک، موادغذایی، صنایع الکترونیک، صنایع دانش بنیان، مصالح ساختمانی، مواد شوینده، آرایشی و بهداشتی، دروبین های مدار بسته و کارت خوان بوده است.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند درباره ی حمایت های این سازمان از صنایع دانش بنیان در منطقه، تصریح کرد: خوشبختانه با راه اندازی مرکز نوآوری مان در کنار حمایتهای مادی که از صنایع دانش بنیان انجام می دهیم،  آموزشهای لازم را از طریق این مرکز نوآورانه و به صورت رایگان به جوانان منطقه ارائه می کنیم ضمن اینکه از ایده های خوب نیز حمایت می کنیم.

موسوی، با تاکید بر اینکه به طور حتم یکی از اولویتهای سازمان منطقه آزاد اروند حمایت از صنایع دانش بنیان، پیشرفته و هایتک است، یادآور شد: تاکنون ۲۵ واحد صنعتی دانش بنیان و هایتک در منطقه راه اندازی شده است.

وی گفت: در حال حاضر منطقه آزاد اروند به عنوان هاب صنایع پیشرفته الکترونیک در منطقه جنوب غرب کشور تبدیل شده است که امید می رود با ادامه ی روند انجام این حرکت ها تا پایان امسال به پیشرفت های بهتر و بیشتری در این زمینه دست پیدا کنیم.

48

کد خبر 1484409

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: منطقه آزاد اروند صنایع دانش بنیان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، استاندار در بازدید از پارک علم و فناوری استان گفت: این استان دارای دو منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.
محمد کرمی با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها گفت: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل استان انجام شده و به دستگاه‌ها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.
استاندار سیستان وبلوچستان اذعان کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه‌ها و بهره گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه‌های متنوع دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استان‌های دیگر در این استان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوز‌های که مختص استان سیستان و بلوچستان است داریم که با توجه به این پتانسیل‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد نمود.
کرمی با بررسی دلایل تشکیل نشدمن شرکت‌های دانش بینان در استان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.
استاندار تصریح کرد: از جوانان به خصوص جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.
وی به اهمیت پتانسیل و آموزش‌های انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال و جنوب، حضور کشور‌های آسیای میانه و همچنین کشور‌های اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.
استاندار در پایان به همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل ها، طراحی و برنامه ریزی دقیق کار‌ها و برگزاری جلسات با حضور بانک ها، مدیران کل و مجموعه اعضا پارک علم و فناوری تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی در جنوب تهران
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی