Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@02:56:23 GMT

آزمون تربیت مربی پایه داوطلبی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۰۱۸۸

آزمون تربیت مربی پایه داوطلبی برگزار شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ کریم همتی در مراسم آغاز برگزاری آزمون تربیت مربی پایه داوطلبی که صبح امروز ۲۰ بهمن ماه برگزار شد، ضمن تشکر از معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر و همه افرادی که در برگزاری این آزمون کمک کردند، گفت: زمانی که موضوع خانه‌های هلال و تاب آوری مطرح می‌شود، آموزش؛ یکی از ارکان این مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتاً ارائه آموزش‌ها نیازمند دو ابزار است. گروه هدف خوب، مربیان کار آمد و وسایل کمک آموزشی از الزامات ترویج آموزش همگانی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر برای ارائه آموزش‌های همگانی به مردم، مربیان مستعد و خلاق را تربیت می‌کند، افزود: مردم ما از اهمیت موضوع آموزش همگانی مطلع هستند و مردم آماده‌اند تا در صورت اعلام فراخوان از آموزش‌های لازم برخوردار شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه با کمبود تعداد مربیان برای ارائه آموزش‌های همگانی مواجه بودیم، اظهارداشت: ارائه آموزش‌های همگانی به ۸۰ میلیون نفر کار ساده نیست، حتی مطرح شدن آن هم کار سختی است اما معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر این کار را آغاز کرده است.

وی درباره فعالیت‌های هلال احمر برای گسترش آموزش‌های همگانی در کشور، گفت: در این زمینه تفاهم نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش و همچنین سازمان نظام وظیفه منعقد کردیم که بر این اساس، ارائه آموزش‌های همگانی به ۱۵ میلیون دانش آموز و همچنین ارائه همین آموزش‌ها به سربازان وظیفه در ۴۰ پادگان ۱۷ استان کشور انجام شد و بخشی از این آموزش‌ها به مردم کشور ارائه می‌شود که با توجه به شرایط شیوع کرونا، می‌توان بخشی از آن را به صورت محله محور و یا چهره به چهره انجام داد.

به گفته همتی، خانه‌های هلال راه اندازی شد تا با کمک مربیان، هموطنان از آموزش‌های همگانی بهره‌مند شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر به بند «الف» قانون مدیریت بحران برای آموزش همگانی، اشاره کرد و افزود: براساس این بند از قانون، بر آموزش همگانی تاکید ویژه ای شده و این وظیفه برعهده جمعیت هلال احمر گذاشته شده است تا این جمعیت با همکاری و همفکری با وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی این کار را انجام دهد.

وی با اشاره به اختصاص بودجه برای خرید لوازم و تجهیزات کمک آموزشی، تاکید کرد: تا پایان سال مبلغی برای تهیه مانکن و وسایل کمک آموزشی اختصاص داده شده است. مدت زمان کوتاه است، از مدیران عامل می‌خواهیم تا بسته‌های کمک آموزشی را تهیه کنند و مربی به صورت عملی آموزش‌های همگانی را به هموطنان ارائه کند. به علاوه می‌توان از محل اعتبارات جاری و تملک دارایی هم برای تهیه تجهیزات استفاده کرد تا مراکز استان، شعب و خانه‌های هلال از وسایل کمک آموزشی برخوردار شوند.

همتی بیان کرد: اقبال عمومی مردم از آموزش‌های همگانی بسیار زیاد است به نحوی که برای استفاده از آموزش‌های ارائه شده در شهرستان کوچکی چون شوش، در خانه هلال تجمع کرده بودند تا آموزش‌های لازم را فرا بگیرند.

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه امروز ۲۰ بهمن ماه حدود ۸ هزار نفر در آزمون پایانی تربیت مربی پایه داوطلبی که به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند، گفت: این کار، قدم بسیار خوب و رو به جلو است و این افراد می‌توانند در اموزش مربیان دیگر مؤثر باشند. البته شاید تصور بر این باشد که این کار در جامعه دیده نمی‌شود اما اثر عمیق آن زمانی قابل احساس است که بحرانی رخ دهد و مردم در این بحران از آموزش‌ها استفاده کرده و موفق به نجات جان خود و هموطنان شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر ابراز امیدواری کرد که با تربیت مربیان و ارائه آموزش‌های همگانی به همه مردم ایران، شاهد ایجاد و داشتن جامعه‌ای تاب آور باشیم که وقوع آن حتمی است.

در این مراسم خسرو رحمانی معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه پیش از این ۴ هزار مربی (پایه، کمک‌های اولیه، آموزش‌های تخصصی) در جمعیت هلال‌احمر حضور داشتند، گفت: با توجه به گسترش خانه‌های هلال در روستاها و محله‌های شهرها نیاز بود تا این تعداد مربی افزایش پیدا کند، به همین دلیل در حال حاضر در سراسر کشور ۷۹۴۰ نفر در آزمون شرکت خواهند کرد، نکته مهم هم استفاده از افراد بومی در هر منطقه است.

وی با بیان اینکه از ۷۹۴۰ شرکت کننده در آزمون تربیت مربی پایه داوطلبی ۳۲۷۵ نفر مرد، ۳۱۳۰ نفر زن، ۳۷۸۳ نفر امدادگر، ۹۱۵ نفر اعضای خانه‌های هلال، ۴۵۰ نفر کارکنان هلال احمر، ۱۷۰۱ نفر مربیان پیشین کمک‌های اولیه و ۲۲۶ نفر پرستار و بهورز هستند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر میان سنی شرکت کنندگان در آزمون را ۲۸ سال اعلام کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1088990 برچسب‌ها کریم همتی امدادرسانی جمعیت هلال احمر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کریم همتی امدادرسانی جمعیت هلال احمر پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر ارائه آموزش های همگانی رئیس جمعیت هلال احمر ارائه آموزش ها خانه های هلال آموزش همگانی آموزش ها کمک آموزشی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، سیدعلی حجتی اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی در بین مددجویان (دختران ۳۰ تا ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می‌رود و هر از گاهی بروز حادثه‌هایی مانند زمین لرزه، رانش زمین، سیل، خشکسالی، صاعقه، طوفان، سرمازدگی، برف سنگین، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای می‌گذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزش‌دیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • حجت الاسلام‌والمسلمین معزی: روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است نه بخشنامه سازمانی
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است
  • روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی