Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: خیز جدید شیوع کرونا در خوزستان از پیک نخست آن تندتر بوده و این موضوع موجب نگرانی است.

فرهاد ابول نژادیان در یک برنامه تلویزیونی سیمای مرکز خوزستان بیان کرد: ویروس کرونا در خوزستان با سرعت بیشتری در حال انتشار است و اگر بی‌توجهی کنیم به جان همه خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متوقف کردن روند صعودی بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان به مداخله جدی و فوری نیاز دارد تا زنجیره انتقال ویروس قطع شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در هفته منتهی به سوم بهمن یک شهر زرد و در هفته منتهی به ۱۰ بهمن چهار شهر زرد کرونایی در خوزستان داشتیم اما در هفته گذشته به دلیل سیر صعودی تعداد مبتلایان، ۹ شهر خوزستان به حالت زرد درآمد. سیر صعودی بیماری از دهم بهمن روند صعودی تندی را شروع کرده و در این هفته بار مراجعه مبتلایان به کرونا به مراکز درمانی و بیمارستان‌های خوزستان بسیار زیاد بود.

وی افزود: در تابستان شاهد پیک نخست این ویروس در خوزستان بودیم که خیلی سخت و نفس گیر بود. پس از آن پیک پاییز را داشتیم که روند کمتری داشت اما پیک سوم بیماری که از دهم بهمن جاری شروع شده، صعود بسیار تندی داشته و بارها این موضوع را به مردم هشدار دادیم.

پذیرش بیماران کرونایی در چهار بیمارستان

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: متاسفانه میزان مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها خوزستان و بستری‌ها رو به افزایش است به گونه‌ای که بیمارستان رازی اهواز تکمیل شده و سه بیمارستان دیگر را وارد مدار پذیرش بیماران کرونایی کردیم.

وی ادامه داد: در خیلی از شهرستان‌های دیگر خوزستان مجبور شدیم بیمارستان‌های این مناطق را درگیر پذیرش بیماران کرونایی کنیم به عنوان مثال تا یک هفته پیش گفته بودیم که بیماران شهرستان‌های هندیجان، رامشیر و امیدیه به ماهشهر فرستاده شوند اما با روند افزایشی مراجعات مجبور شدیم بیمارستان‌های این مناطق را درگیر پذیرش آنها کنیم. اگر نتوانیم در این هفته و هفته آینده اوضاع را کنترل کنیم مطمئن هستم شرایط سخت‌تری نسبت به پیک اول خواهیم داشت.

وی گفت: از مردم خواهش می‌کنم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و از تردد غیرضروری درون شهری پرهیز کنند. حدود ۱۶ درصد از موارد ابتلا به کرونا مربوط به تردد درون شهری است لذا از مردم خواهش می‌کنم تنها برای موارد ضروری از خانه بیرون بروند.

وی افزود: در یک هفته گذشته موارد بروز بیماری ناشی از کرونا در خوزستان ۴۸ درصد، موارد بستری ۵۰ درصد و موارد فوت ۱۲ درصد افزایش یافته است. در شهرستان دشت آزادگان آمار مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها ۱۱ برابر افزایش داشته است.

ابول نژادیان بیان کرد:متاسفانه آمار مراجعان به بیمارستان ها در افراد زیر ۴۰ سال روند افزایشی پیدا کرده لذا از خانواده‌ها انتظار است که آیین‌های خانوادگی و دید و بازدیدها را به صورت مجازی و غیرحضوری انجام دهند تا واکسن کرونا توزیع عمومی شود.

گفتنی است ۹ شهر خوزستان شامل اهواز، دزفول، آبادان، شوشتر، کارون، شادگان، رامهرمز، بهبهان و اندیمشک در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کرونا در خوزستان بیماران کرونایی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رئیس بیمارستان فاطمیه همدان در حاشیه بهره برداری از این طرح گفت: این بیمارستان بخشی برای بستری بیماران ویژه و بخشی برای بیماران عادی داشت، اما راه اندازی بخشی برای مراقبت از بیمادان خاص ضروری به نظر می‌رسید.

شمیم پیله ور افزود: مرجعیت بیمارستان فاطمیه و مراجعه شمار زیادی از بانوان همدانی و حتی بیمارانی از خارج از استان به این مرکز، ضرورت ایجاد این بخش را دو چندان کرد.

او تأکید کرد: در این بخش مادران باردار، مادران پس از بارداری و حتی مادرانی که نیاز به جراحی‌های زنانه دارند پذیرش می‌شوند.

پیله ور تصریح کرد: در این مرکز یک سری مراقبت خاص انجام می‌شود و در صورت نیاز از این محل برای هماهنگی به منظور انتقال بیمار به بخش آی. سی. یو استفاده شود.

بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص دارای ۱۱ تخت است که پنج تخت برای بیماران «اچ. دی. او»، «پرگ لمسی» (بیماران فشار خون بالا)، «اکلمسی»، «هلپ» (بیماران پرخطر)، «خونریزی شدید»، «آی. تی. پی» (پلاکت پایین)، «بیماران دارای تشنج» و ۶ تخت دیگر برای بیماران داخلی است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • جام کشتی تختی اهواز؛ نتایج فینال پنج وزن نخست مشخص شد
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان