Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: تعداد زنان و دختران به ویژه دختران فارغ‌التحصیل جویای کار بالاست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   سنندج  و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کردستان، معصومه ابتکار امروز در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان که بدون حضور اصحاب رسانه و با محوریت بررسی روند اجرایی شدن سند ارتقای زنان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: این طرح به عنوان یک فن و تخصص، طرحی مشترک با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزارت ارتباطات است که هدف اصلی آن افزایش توانمندی‌های زنان به منظور حضور موفق در بازارهای کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امیدواریم در استان کردستان هم استارتاپ‌هایی در این زمینه برگزار و بانوان از آن استفاده کنند.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با اشاره به بحث عدالت جنسیتی تصریح کرد: این مسئله برگرفته از مباحث پایه‌ای انقلاب اسلامی و  از رویکردهای مهم امام راحل(ه) و رهبر معظم انقلاب برای تحقق عدالت در همه ابعاد است، که در قانون اساسی هم به آن با صراحت اشاره شده است.

وی با بیان اینکه در کردستان بعد از یک سال از تصویب سند ارتقای وضعیت زنان خبرهای خوبی دریافت کرده‌ایم، افزود: اولین گام  برنامه‌ریزی در حوزه زنان و خانواده برداشته شده که متأسفانه در گذشته با برنامه عدالت محور حرکت نکرده بودیم و حالا شاهد پیشرفت‌های خوبی هستیم.

ابتکار با بیان اینکه یک برنامه نتیجه محور برای هر دستگاه اجرایی مشخص شده است، افزود: باید برنامه‌ها و گام‌های مشخصی برداشته و رصد و  پایش آن به صورت منظم و مستمر انجام شود.

وی ادامه داد: کردستان تحولات خوبی در این عرصه‌ به ویژه در دولت تدبیر و امید داشته و موضوع سند ارتقای زنان و خانواده را به طور جدی در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان پیگیری می‌کند.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده اظهار کرد: حرکت برنامه‌محور  این استان برای تحولات بسیار خوب در حوزه زنان و خانواده و انسجام اجتماعی آغاز شده که باید با قدرت ادامه یابد.

وی در زمینه تصدی پست‌های مدیریتی توسط زنان هم اظهار کرد: هدف‌گذاری 30درصدی از سوی رئیس‌جمهور برای دولت انجام شده که در حال حاضر 24درصد از پست‌های مدیریتی در دولت توسط زنان اشغال شده است.

معاون رئیس جمهور در سنندج: طرح ارتقای تاب‌آوری خانواده عملیاتی می‌شود معاون امور بانوان رئیس‌ جمهور: اجرای سند وضعیت زنان "ارتقای شاخص‌های عدالت جنسیتی" را به دنبال دارد

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده تعداد مدیران زن در سال 92 را زیر 5 درصد عنوان کرد و گفت:  باید تلاش کنیم تا 6 درصد باقیمانده هم در 6 ماه باقیمانده پایان دوره دولت محقق شود.

وی با اشاره به اینکه هر استانی شرایط خاص خود را دارد و بعضی‌ها پایه کارشان در این زمینه قوی بوده و حرکتی رو به رشد داشته‌اند، تأکید کرد: در کردستان هم ظرفیت، سرمایه، تحول و پیشرفت خوبی را شاهد هستیم که امیدواریم برای تصدی مدیران زن تلاش بیشتری شود.

ابتکار یکی دیگر از طرح‌های دولت برای زنان، تلاش مبتنی بر دانش روز و تجربیات ملی و فراملی در بحث اشتغال دانست و افزود: رسیدن به شغل پایدار و شرافتمندانه از جمله اهدافی است که دنبال می‌کنیم.

وی یکی از نقاط تمرکز دولت را زنان روستایی به ویژه در دولت دوازدهم اعلام و اذعان کرد: هنوز تا تحولات فراگیر در این زمینه جای کار بسیاری داریم و طرح‌های متعددی با همکاری دستگاه‌های مختلف در کشور و در کردستان اجرا شده است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده تأکید کرد: انتظار داریم که با اعتبارات ملی و رویکرد عدالت جنسیتی و نیز در حوزه خانواده با رویکرد سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور تکلیف خود را برای تحکیم و تقویت خانواده ادا کرده و برای تقویت انسجام خانواده ایرانی گام‌های بزرگتری برداشته شود.

وی به طرح  کمند که به منظور کارآفرینی برای دختران دانشجو تهیه و تدوین شده هم اشاره کرد و افزود: این طرح تجربه موفقی بوده که دختران دانشجو در آخرین ترم تحصیلی می‌تواند مهارت‌های کسب و کار را آموزش ببینند.

ابتکار یادآور شد: از آنجا که تعداد زنان و دختران به ویژه دختران فارغ‌التحصیل جویای کار بالاست، باید برنامه‌ریزی و سیاستگذاری خوبی انجام گیرد  تا حرفه‌آموزی دختران متناسب با توانمندی و استعدادهای آنان انجام شود.

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود

ایسنا/قم سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم گفت: دومین رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت ۲۶ اردیبهشت‌ماه در ۷ بخش برگزار می‌شود.

مریم عرب‌نژاد سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم در نشست خبری رویداد ملی«سهم من از جوانی ایران» که امروز، ۸ اردیبهشت در سالن جلسات فرهنگسرای جوان قم برگزار شد، با بیان اینکه امسال دومین رویداد جایزه ملی جمعیت برگزار خواهد شد؛ اظهار کرد: این رویداد در دو سطح ملی ۳۱ اردیبهشت و به صورت استانی ۲۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

 وی ادامه داد: این رویداد در دو بخش کشف محور و تقاضا محور برگزار می‌شود؛ در بخش کشف محور افراد فعال در حوزه جوانی جمعیت معرفی می‌شوند و بخش تقاضا محور به صورت خوداظهاری است که با اطلاع رسانی در فضای مجازی افراد می توانند آثار خود را ارسال کنند.

عرب‌نژاد یادآور شد: دومین رویداد استانی اهدای جایزه جوانی جمعیت در قالب ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی در ۷ بخش شامل؛ خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، مدیران و نخبگان، موسسات و شرکت‌های خصوصی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم یادآور شد: شاخصه‌های ارزیابی در بخش خانواده؛ تعداد فرزندان، موفقیت علمی مادر و فرزندان، موفقیت فرهنگی و اجتماعی مادر و فرزندان، کنشگری تبلیغ اعضای خانواده در امر فرزندآوری، ازدواج به هنگام زوجین است.

عرب‌نژاد تصریح کرد: شاخصه‌های ارزیابی در بخش رسانه شامل؛ گسترده و اثر بخش بودن در سطح خبرگزاری، پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی، در بخش سازمان‌های مردم نهاد معیار آن مردمی، خلاق و شبکه ساز است، همچنین در بخش شرکت‌ها و موسسات خصوصی عمومیت ارائه خدمات، در بخش دستگاه‌های اجرایی عمومیت ارائه خدمات، تکلیف مداری خلاقیت و عملکرد فراتر از وظایف قانونی، و در بخش نخبگان تعداد تولیدات و اثرگذاری و جریان سازی است.

وی افزود: علاقه‌مندان برای ارسال آثار به دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت، می‌توانند از طریق مراجعه حضوری به اداره کل امور زنان و خانواده استانداری مراجعه کنند و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره‌ تلفن‌های ۰۲۵۳۱۶۲۰۲۶۳ و۰۹۳۳۰۹۹۷۹۸۶ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است