Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@20:44:49 GMT

راهکار‌های طلایی برای رفع تنگی نفس

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۳۶۳۲

سختی تنفس یا دیس پنه یک وضعیت ناراحت کننده است که ورود کامل هوا به درون ریه‌ها را دشوار می‌سازد. ناطقان: با وجود شرایط کرونا همه افراد مجبور هستند طریقه مدیریت  تنگی نفس را یاد بگیرند.  بسیاری از افراد مبتلا به ویروس کرونا حتی بعد از بهبودی ممکن است همچنان تنگی نفس داشته باشند.

داشتن ضعف و ناتوانی یکی از نشانه هایی است که در دوره درمان بارها دچار آن می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احساس تنگی نفس می‌تواند در فرد مبتلا به کرونا ایجاد اضطراب کند که همین امر خود تنگی نفس را وخیم تر خواهد کرد.

حفظ خونسردی و یادگرفتن راه حل‌های مناسب، بهترین راه برای مدیریت تنگی نفس است. تنگی نفس  با افزایش تدریجی فعالیت‌ها و تمرین های مناسب  بهبود خواهد یافت اما افراد بهتر است تکنیک های مناسب نفس کشیدن را آموزش ببینند.

نفس کشیدن

راه های  مختلفی وجود دارد تا مبتلایان و بهبودیافتگان بتوانند با استفاده از این روش ها کمی مشکلات  تنگی نفس خود را کاهش دهند.

تنفس کنترل شده

این روش به شما کمک می‌کند آرام باشید و تنفس خود را کنترل کنید.

- در وضعیتی راحت که تکیه گاه داشته باشد، بنشینید.

 - یک دست را روی سینه و دست دیگر را روی شکم قرار دهید.

- چشم هایتان را اگر به شما آرامش می‌دهد، ببندید، در غیر این صورت آن‌ها را باز نگه دارید و بر روی تنفس خود تمرکز کنید.

-  به آرامی از طریق بینی نفس بگیرید و یا با دهان اگر این کار برایتان غیر ممکن است و سپس آن را از دهان بیرون دهید.

- در حالی که نفس می‌گیرید متوجه می‌شوید که دستی که بر روی شکم است بیشتر از دستی که روی سینه قرار دارد بالا می‌رود. در این حالت سعی کنید نفسهایتان آرام، نرم و بدون تنش باشد.

تنفس مرحله به مرحله

وقتی فعالیت‌هایی انجام می‌دهید که نیاز به تلاش بیشتر دارند، ممکن است با تنگی نفس مواجه می‌شوید؛ در این حالت بهتر است از روش تنفس مرحله به مرحله استفاده کنید مانند بالا رفتن از پله‌ها یا بالا رفتن از یک تپه. به خاطر داشته باشید که نیازی به تعجیل در بهبودی نیست.

- سعی کنید فعالیت خود را به بخش‌های کوچکتری تقسیم کنید تا بتوانید آن را بدون خسته شدن یا تنگی نفس در انتها انجام دهید.

- قبل از تلاش برای انجام فعالیت، نفس بگیرید برایمثال قبل از بالا رفتن از پله‌ها

- در حین انجام فعالیت، نفس خود را بیرون بدهید مثال زمانی که دارید از پله‌ها بالا می‌روید.

- بهتر است از بینی نفس بگیرید و از دهان بیرون بدهید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: راهکار طلایی ، تنگی نفس ، تنفس

منبع: ناطقان

کلیدواژه: راهکار طلایی تنگی نفس تنفس تنگی نفس نفس خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول

سند تحول قضایی برای رفع مشکل پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در خصوص پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را تعیین کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام»، سه مانعی است که سند تحول قضایی، برای عدم تحقق کامل مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، شناسایی کرده است.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت تعیین کرده است. وجود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، یکی از هفت عاملی است که راهبردها و راهکارهای رفع این مشکل در سند تحول ارائه شده است.

راه‌حل سند تحول برای پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد

سند تحول قضایی برای رفع مشکل پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در خصوص پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را تعیین می‌کند که این هم‌افزایی از طریق انجام ۳ راهکار زیر محقق می‌شود.

راهکار اول: تشکیل هیئت هماهنگی برای ساماندهی و اتخاذ تصمیمات کلان در مورد تعداد یکصد پرونده ملی کثیرالشاکی و دارای حجم مالی بالا و بررسی جوانب قضایی، اقتصادی، امنیتی و رسان‌های پرونده با ریاست معاون اول قوه قضاییه و با حضور دادستان کل کشور، معاون اول رییس جمهور و نایب رییس مجلس شورای اسلامی و بالاترین مقام ضابطان ذیربط با رعایت استقلال قاضی و عدم دخالت در رأی قضات با تصویب و ابلاغ دستورالعمل مربوط از سوی رییس قوه قضاییه.

معاونت اول قوه قضاییه، دادستانی کل کشور، معاونت حقوقی و امور مجلس و مرکز حفاظت و اطلاعات مسئولیت اجرای این راهکار را بر عهده دارند و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تشکیل شورای مشورتی برای کمک به قاضی مسئول رسیدگی به پرونده‌های مهم، ملی و کثیرالشاکی در دادگستری کل استان‌ها به ریاست رییس کل و با حضور دادستان مرکز استان، مقامات اجرایی و ضابطین مربوط با هدف کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی و تسریع در استیفای حقوق مردم و ارائه گزارش دورهای به بخش ذی‌ربط در معاونت اول و دادستانی کل کشور با رعایت استقلال قاضی و عدم دخالت در رأی قضات.

دادگستری استان‌ها باید تا پایان سال ۱۴۰۳ این برنامه را اجرایی کنند.

راهکار سوم: ایجاد سازوکار لازم برای نظارت دادستان به منظور استیفای حقوق مال‌باختگان و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و نگهداری و اداره اموال متهمان و محکومان با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

معاونت حقوقی و امور مجلس و دادستانی کل کشور وظیفه دارند تا پایان سال ۱۴۰۵ این سازوکار را ایجاد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • حجازی: درباره بازی با پیکان بهترین راهکار انتخاب می‌شود
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • این قورباغه‌ طلایی سمی‌ترین موجود جهان است
  • تنفس هوای قابل قبول در پایتخت