Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به جبه‌ای که تشکیل داده‌اند، گفت: ما با جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و جمعیت ایثارگران انقلاب یک جبهه­‌ای را تشکیل دادیم که این جبهه در دوره­‌های قبلی هم این کارکرد هماهنگی را برای ما داشت.

مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، در رابطه با حضور این جمعیت در انتخابات ۱۴۰۰، گفت: جانبازان انقلاب اسلامی به‌عنوان یک حزب و تشکیلاتی که اهدافی را دنبال می­‌کند، قاعدتا همین مطالب را در داخل خودش دارد و سیر قضایای انتخابات 1400 را که در موضوع ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا است در مباحث گفتمانی و هم در تعیین شعارها و مباحث مربوط به مرجعیت تصمیم گیری و مباحث مرتبط با آن دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات بهتر است همسو با دیگر احزاب انقلابی باشد، اظهار کرد: آیا در شرایط فعلی یک حزب خودش به تنهایی بخواهد تمامی مباحث را پیش ببرد عاقلانه است یا با مجموعه کسانی که همسو و هم جهت هستند، با آنها هماهنگ باشد مناسب تر است؟

شاکری ادامه داد: طبیعتا اقتضا می­‌کند این هماهنگی­‌ها صورت بگیرد تا هم افزایی اتفاق بیفتد.

دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به جبهه‌ای که تشکیل داده‌اند، گفت: ما با جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و جمعیت ایثارگران انقلاب یک جبهه­‌ای را تشکیل دادیم که این جبهه در دوره­‌های قبلی هم این کارکرد هماهنگی را برای ما داشت.

وی ادامه داد: در این فصل جدید انتخاباتی هم این هماهنگی به وجود آمده که بتوانند کار جبهه­‌ای انجام دهند و مواضع خودشان را هماهنگ کنند.

شاکری در رابطه با ائتلاف کل جریان انقلابی، بیان کرد: ما قائل به این هستیم که کل طیف نیروهای انقلاب اعم از احزاب و جبهه­ ها با یکدیگر هماهنگ شوند تا نیروهای خودشان را سراسر کشور هماهنگ کنند و از فهرست مشترکی حمایت کنند، تا آرا پراکنده نشود.

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی مجلس یازدهم را نمونه پیروز این ائتلاف دانست و گفت: مجلس یازدهم نشان داد که هم در قالب حزبی و جبهه­‌ای و هم در قالب ائتلاف کل جریان نیروهای انقلاب می­‌شود یک عملیات موفق را دامن زد و فهرست واحدی را به مردم ارائه داد؛ که خب نتیجه این کار می­‌شود مجلسی  که پیش از 90 درصد نمایندگان آن از همین فهرست شورای ائتلاف توانستند رای بیاورند.

وی افزود: لذا به نظر می­‌رسد که نباید احزاب پراکنده شوند و ضمن حفظ استقلال خودشان باید به خاطر هم افزایی کل جریان این انعطاف را داشته باشند که گرد هم بیایند و یک کار ملی انجام دهند.

شاکری در رابطه با شورای ائتلاف، اظهار کرد: در گذر زمان مدل ائتلاف باید به روز رسانی شود و اگر کم و کاستی­‌هایی دارد باید آن را جبران کنیم؛ و این مدلی که تجربه موفق بوده نباید کنار بگذاریم و مدل تجربه نشده­‌ای را ادامه بدهیم. 

دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هنوز به مصداقی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نرسیده‌اند، بیان کرد: به طور طبیعی شرایط زمانی الان، قبل از ثبت نام نامزدها است و تازه مرحله گفتوگو با نامزدها فرا رسیده است.

وی ادامه داد: برخی از نامزدها تجربه اولشان است که در عرصه انتخابات ریاست جمهوری قرار می­‌گیرند و برخی هم قبلا به عنوان نامزد بودند که لازم است در شرایط جدید و تحولات داخل کشور و منطقه مطالب و برنامه­‌های خودشان را بیان کنند.

شاکری افزود: این گفتگو ها باید انجام شود و از نامزدها برنامه خواسته شود تا در چالش طبیعی احزاب که عیار نامزدها را می­‌سنجد، قبول شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 مجتبی شاکری جبهه جانبازان انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های جهان با تاکید بر تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، گفت: وجدان بیدار استادان و دانشجویان در تمام دانشگاه‌های جهان، ظلم و ستم اقلیتی رو به زوال بر مردمی با پشتوانه‌ای به وسعت تاریخ را برنمی‌تابند و بی‌شک صبح پیروزی نزدیک است. متن نامه به شرح ذیل است:

روسای محترم دانشگاه‌های جهان

با احترام.

همانطور که مستحضرید جوهره اصلی حقوق بشر، پاسداری از عدالت و کرامت انسانی است. از همین رو، وظیفۀ همه انسان‌های آزادی‌خواه، سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی و نخبگان دانشگاهی همواره حفظ حقوق بشر و کرامت انسانی بوده است. این مهم در اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز مورد تأکید قرار گرفته است. با این وجود، امروزه سرزمین فلسطین به نماد نسل کشی و نقض حقوق بشر در جهان تبدیل شده است. بیش از نیم قرن است که ملت فلسطین قربانی تجاوزگری و زورگویی قدرت‌های بزرگ به ویژه صهیونیسم جهانی قرار گرفته و حتی طبق قوانین بین‌المللی از حق دفاع مشروع خود نیز در برابر متجاوزان محروم گردیده است.

اینک که تاریکی و بی‌آبی نوار غزّه را فراگرفته و سخن از پایان منابع غذایی و دارویی است جنبش دانشجویان، اساتید و نخبگان در دفاع از مردم مظلوم غزه و اعتراض علیه ستم در دانشگاه‌های هاروارد، ایندیانا، کلمبیا، ییل و سایر دانشگاه‌های دنیا نشان می‌دهد که وجدان بیدار استادان و دانشجویان در تمام دانشگاه‌های جهان، ظلم و ستم اقلیتی رو به زوال بر مردمی با پشتوانه‌ای به وسعت تاریخ را برنمی تابند و بی‌شک صبح پیروزی نزدیک است.

در این هنگام از نخبگان و رؤسای دانشگاهی جهان انتظار است ضمن اعلام جهانی محکومیت جنایات جنگی و نسل‌کشی علیه مردم غیرنظامی غزه، مأموریت‌های انسانی و دانشگاهی خود را در قبال این مردم مظلوم و عضو جامعه بشری ایفا کنند و برای اعلام هم‌دردی ضمن فشار بر مجامع بین‌المللی افزون بر پایان جنگی نابرابر، خواستارِ برقراری صلح و استیفای حقوق حقۀ ملت مظلوم فلسطین شوند و با تشکیل مجامع علمی و نخبگانی ضمن فعال‌سازی تمام ظرفیت‌های دیپلماسی علمی برای فشار بر رژیم صهیونیستی به تبیین قیام پیروزمندانه طوفان الاقصی و مظلومیت مردم غزه برای نخبگان و مردم پرداخته و از طریق مجاری علمی و رسانه‏ای، طبل رسوایی رژیم صهیونیستی و حامیان آنان را در مجامع جهانی به صدا در آورند.

همچنین انتظار می‌رود ضمن تلاش برای قطع ارتباط نهاد‌های علمی و دانشگاهی جهان با رژیم‌صهیونیستی با تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، تدارک برای بازسازی غزه و انتقال دانش و فناروی برای احیاء زندگی طبیعی در مناطق ویران شده غزه توسط این ائتلاف جهانی دنبال گردد که اکنون کنش فعالانه نخبگان و رؤسای دانشگاه‌ها در سراسر جهان برای مقابله با رژیم صهیونیستی نه فقط در معرض قضاوت افکار عمومی جهان، بلکه در معرض قضاوت تاریخ قرار دارد.

در پایان برای پیگیری امور و انسجام بیشتر پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را می‌دهم و کسانی که تمایل به عضویت در این مجمع دارند به ایمیل Elm@scc.ir حضورشان را اعلام دارند.

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • تمدید ثبت‌نام و ویرایش آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی