Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بسیاری از زوجین تعهد در زندگی مشترک را در انجام مسئولیت‌های معمول زندگی، در دست کردن حلقه ازدواج و کار کردن خلاصه می‌کنند درحالی که طبق نظر یک مشاور تلفنی خوب در تخصص روانشناسی تعهد اصلی رفتاری می‌باشد که زوجین در طول زندگی مشترک با یکدیگر انجام می‌دهند.

در دنیای امروز روانشناسی خانواده خیانت را از نظر‌های متعددی طبقه بندی می‌کند، اما موضوعی که در هر نوع خیانت مورد اهمیت می‌باشد، از بین رفتن اعتماد در زندگی زناشویی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از زوجینی که در زندگی زناشویی خود با خیانت مواجه شده اند ترجیح می‌دهند با پایان دادن به زندگی مشترک با مسئله خیانت کنار آیند. اما برخی از افراد ازدواج خود را پس از خیانت با استحکام و پایدار‌تر از دفعه اول بنا می‌کنند. با همه این‌ها بخشش برای کسی که خیانت دیده و ترمیم اعتماد و روابط برای کسی که خیانت کرده کاری ساده نمی‌باشد.

مطب روانشناسی

برخی از افراد پس از آگاه شدن از خیانت همسر خود دچار فرو پاشی روحی شده و دچار مشکلاتی همچون افسردگی، استرس و بر هم خوردن برنامه روزانه شان می‌گردند و وضعیت روانی آن‌ها به صورت کلی بر هم می‌ریزد. در این شرایط دکتر نسرین باقری مشاور خانواده و ازدواج صبوری را به مراجعین خود پیشنهاد می‌کنند تا زمانی که این افراد بتوانند احساسات خود را دوباره تحت اختیار خود بگیرند و توانایی تصمیم گیری با مسئله ایجاد شده را بیابند. مدیریت بحران در این مرحله بسیار با اهمیت می‌باشد، زیرا برخی از زوجین بدون توجه به نا بسامانی ایجاد شده در وضعیت روانی خود دست به اقداماتی می‌زنند که بعدا آن‌ها را پشیمان می‌کند. معمولا فرد خیانت کار تمایل دارد تا همسرش این مسئله را به سادگی فراموش کند که امری غیر ممکن است و از سویی تصمیم به ادامه یا قطع رابطه نیاز به یک تلاش دو طرفه دارد.

کار‌هایی که پس از اطلاع از خیانت همسر نباید انجام دهید

به خانواده و دوستانتان نگویید: در زمان آگاهی از خیانت شما در حالت شوک هستید و هنوز نمی‌توانید تصمیمی برای ادامه و یا قطع رابطه با همسر خود بگیرید، اما صحبت کردن درباره خیانت همسرتان با دیگران می‌تواند باعث شود دیدگاه آن‌ها برای همیشه نسبت به همسر شما تغییر کند و زندگی شما با چالش‌های بیشتری رو به رو گردد.

به دنبال نفر سوم نباشید: آگاهی از این که همسر شما با چه کسی به شما خیانت کرده در بهبود حال شما کمکی نمی‌کند جز آن که شما را عصبی‌تر کرده و دست به مقایسه بین خود و او بزنید و چه بسا در این شرایط اعتماد به نفس خود را دچار آسیب‌های جبران ناپذیری کنید.

خود را به نفهمی نزنید: این کار باعث می‌شود شما نسبت به خود احساس خشم و عصبانیت سرکوب شده‌ای پیدا کنید که در تمام سال‌های زندگی مشترک شما را همراهی کند، به خود اجازه دهید تا هر سوالی که می‌خواهید بپرسید و به وی اجازه پنهانکاری بیشتر ندهید.

مراحل مواجهه با خیانت همسر

شوکه شدن: وقتی زنی یا مردی با خیانت همسرش رو به رو می‌شود تمام تصورات مثبت و ایده آلی که در ذهن خود پرورانده بوده در یک لحظه نابود می‌شود و فرد را به سوی واکنش‌هایی همچون، خشم، غم، شرم، وسواس فکری درباره عملکرد‌های خود و کنجکاوی درباره نحوه خیانت همسر سوق می‌دهد. بیان کردن مسئله نزد همه و شلوغ کردن ماجرا بدترین تصمیمی است که یک فرد در این شرایط می‌تواند بگیرد، زیرا در این شرایط فرد نه توان گوش دادن به نصیحت‌های دیگران را دارد و چنانچه نیز بخواهد به این زندگی فرصتی دوباره بدهد حرمتی برای آن باقی نگذاشته است.

تابع جماعت

در این شرایط از نظر دکتر محمدرضا تابع جماعت متخصص روانشناس خانواده و ازدواج مراجعه به یک مشاور متخصص در این زمینه، ضرورت زیادی دارد تا بتواند از خشم و ناراحتی فرد بکاهد. صحبت کردن با همسر خیانت کار نیز نمی‌تواند انتخاب مناسبی باشد، زیرا فرد خیانت کار به دلیل بر ملا شدن رازش در حالت تدافعی قرار گرفته و احتمال انکار و حتی مقصر کردن طرف مقابل در او بسیار زیاد خواهد بود و تاثیرات منفی این کار باعث می‌شود تا شرایط بدتر از گذشته شود. صبوری در این مرحله امری بسیار ضروری می‌باشد و هر چقدر فرد بیشتر برای فروکش کردن احساسات اولیه‌ای که در وی ایجاد شده تحمل بیشتری از خود نشان دهد، پس از آن می‌تواند تصمیمی بالغانه‌تر بگیرد.

انتخاب مسیر: پس از خروج از شوک اولیه زوجین باید به تنهایی برای ادامه یا عدم ادامه زندگی مشترک خود یک تصمیم اخذ کنند و مسیر‌هایی که در این راه برای نجات زندگی مشترک خود دارند را مورد بررسی قرار دهند، نجات زندگی مشترک پس از خیانت نیاز به همکاری و همراهی دو طرفه دارد و هیچ یک از زوجین با تلاش یک سویه نمی‌تواند به هدفی مطلوب دست یابد. در این شرایط استفاده از مشاوره می‌تواند راه گشای این افراد باشد تا آن‌ها بتوانند با تردید‌ها و دودلی‌های خود رو به رو شوند و تصمیم بگیرند.

ترمیم دوباره: چنانچه زوجین تصمیم بگیرند تا شانس دوباره‌ای به زندگی مشترک خود بدهند باید خود را برای سختی‌های زیادی آماده کنند؛ و پیش از هر کاری باید دلیل ایجاد کننده خیانت مشخص شود؛ و در جهت نغییر آن اقداماتی صورت بگیرد. همانگونه که در مشاوره قبل ازدواج افراد باید برای مرحله جدیدی از زندگی به آگاهی‌ها و تغییراتی دست یابند، برای زندگی دوباره پس از خیانت نیز، نیاز خواهند داشت تا خود را برای مرحله جدیدی ترمیم کنند. احساسات زنان و مردان درباره خیانت جنسی و خیانت عاطفی تقاوت زیادی با یکدیگر دارد. معمولا زنان از خیانت عاطفی آسیب بیشتری می‌بینند در حالی که مردان خیانت جنسی را قابل حضم نمی‌دانند. برای ترمیم رابطه زناشویی پس از خیانت زوجین باید برای یکدیگر وقت گذاشته و صادقانه و بدون مشاجره و توهین به یکدیگر درباره دلایل بروز این اتفاق و احساساتی که به آن دچار شده اند با هم صحبت کنند. متخصصین به زوجینی که تصمیم به ترمیم دوباره زندگی خود را دارند پیشنهاد می‌کنند بدون قضاوت‌های درونی و باور‌های شخصی تنها به سخنان طرف مقابل و دلایلی که بیان می‌کند گوش دهند و سعی نمایند مسئله را از زاویه دید طرف مقابل ببینند. عاطفی شدن، احساس خشم و غم در این مرحله امری طبیعی می‌باشد که زوجین باید بدون توهین به یکدیگر و تحقیر هم آن را بپذیرند و البته حضور یک مشاور متخصص در تمامی این مراحل می‌تواند کمک شایانی به زوجین کند.

شروعی دوباره

هرگز نباید تصور کرد پی ریزی و پاک سازی رابطه‌ای که دچار خیانت شده کاره ساده‌ای می‌باشد، اما غیر ممکن نیز نیست. چنانچه زوجین تصمیم به حفظ رابطه خود داشته باشند نیاز است دوشادوش هم تلاش کنند. هر چقدر زوجین به نقشی که خود در بروز این اتفاق داشته اند بپردازند، بیشتر می‌توانند با مهربانی و بزرگواری از این بمب انفجاری که زندگی آن‌ها را از هم پاچیده عبور کنند. بهترین کاری که در مطب روانشناسی انتخاب نو به افراد پیشنهاد می‌شود این است که از محبت و عشق قدیمی که به یکدیگر داشته اند کمک گرفته و با نیروی عقل و منطق پیش روند و با فراموش کردن گذشته زندگی جدیدی برای خود بیافرینند. رابطه جنسی یکی از موضوعاتی است که پس از شروع دوباره برای زوجین به شکل سوال بر انگیزی ایجاد می‌شود، برخی زوجین تمایل دارند تا بلافاصله رابطه جنسی خود را آغاز نموده و برخی احساس می‌کنند هنوز آماده رابطه جنسی نبوده و از آن اجتناب می‌کنند، که البته راه حل خیلی خوبی نیست. رابطه جنسی می‌تواند بسیاری از التهابات و آسیب‌های روحی را التیام داده و در راه رسیدن زوجین به آرامش به آن‌ها کمک کند. البته هیچ یک از زوجین نمی‌توانند توقع داشته باشند رابطه جنسی آن‌ها همچون گذشته باشد و باید با صبوری به یکدیگر اجازه دهند تا عشق زخم‌های روحی آن‌ها را التیام دهد و اثرات ترمیم به مرور زمان در رابطه آن‌ها خود را نشان دهد.

آیا خیانت فراموش می‌شود؟

فراموشی امری ارادی نیست که بگوییم می‌توانیم به یک باره تصمیم به آن بگیریم، افراد می‌توانند با بخشیدن یکدیگر، دیگر به مسئله فکر نکرده و درباره آن صحبت نکنند. مسئله مهم در فراموشی که بسیاری از افراد به آن اشاره دارند مسئله اعتماد دوباره است. توجه به این نکته ضروری می‌باشد که این تنها طرف مقابل نیست که باید اعتماد ما را به دست آورد بلکه ما هم باید بخواهیم تا باز هم به او اعتماد کنیم. افراد با توجه به قلب و احساساتی که دارند و با توجه به تجربیاتشان تصمیم می‌گیرند که به فردی در زندگی اعتماد کرده و زندگی مشترکی را با وی شروع کنند. معمولا افراد مهمترین اعتماد خود را به پای ازدواج اول خود می‌گذارند، اما این به آن معنا نیست که پس از شکست دیگر چیزی به عنوان اعتماد وجود نداشته باشد. صبوری در ادامه مسیر زندگی و دادن عشق و اعتماد در این مسیر انتخابی می‌باشد که خود فرد باید بگیرد و جز خواست خودش و تلاش‌های همسرش چیزی نمی‌تواند آن را تحت تاثیر قرار دهد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مشاوره تلفنی مشاوره ازدواج تبلیغات خیانت زوجین روانشناسی خانواده زندگی مشترک پس از خیانت خیانت همسر رابطه جنسی طرف مقابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • روایت خزعلی از جنبش تعهد به خانواده
  • ۶۷ درصد از زوجین جوان مشهدی باور دارند که همسرشان باید ذهن آن‌ها را بخواند
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل