Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار‌ محمد حسین حمیدی رئیس پلیس راهور پایتخت در برنامه تلویزیونی «یه روز تازه» شبکه ۵ در خصوص تمهیدات و محدودیت‌های تردد در روز ‌22 بهمن اظهارداشت: برابر مصوبات ستاد ملی کرونا راهپیمایی امسال نسبت به سالهای گذشته متفاوت برگزار خواهد شد و این مراسم بدون حضور افراد پیاده و به صورت تردد موتورسیکلت و خودرویی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار حمیدی تصریح کرد: هسته مرکزی میدان آزادی جهت تردد موتورسواران و کمربندی شرقی و غربی این میدان نیز جهت عبور خودروهای شخصی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: مسیرها همان مسیرهای دوازده گانه سنوات گذشته است که 6 مسیر برای موتورسیکلت سواران و 6 مسیر هم برای تردد خودرو سواران منظور شده که این تردد ها به هیچ وجه با یکدیگر تداخل ندارند.

سردار حمیدی تاکید کرد: به دلیل شرایط کرونایی نوع مراسم امسال فرق کرده و این راهپیمایی به صورت تردد موتورسیکلت سواران و خودروها و بدون حضور افراد پیاده برگزار خواهد شد .

وی گفت: فراخوانی برای حضور پیاده مردم در این جشن وجود ندارد و افرادی که قصد شرکت در این مراسم را دارند از همان مسیرهای دوازده گانه سنوات گذشته اما به صورت موتورسوار و خودرویی باید تردد‌ کنند.

وی مسیرهای تردد ویژه موتور سیکلت در راهپیمایی ۲۲ بهمن را به شرح ذیل اعلام کرد:

مسجد امام حسین میدان امام حسین خیابان انقلاب میدان انقلاب خیابان آزادی میدان آزادی ( مسیر شماره یک)

مسجد دارالسلام میدان منیریه خیابان شهید معیری خیابان کارگر میدان انقلاب خیابان آزادی میدان آزادی (مسیر شماره چهار)

مسجد الجواد میدان هفت تیر خیابان شهید آیت الله دکتر مفتح خیابان انقلاب خیابان آزادی میدان آزادی (مسیر شماره پنج)

مسجد حضرت امیر (ع) خیابان کارگر شمالی میدان انقلاب خیابان آزادی (مسیر شماره شش)

میدان آزادی مسجد المهدی خیابان ستارخان خیابان شادمهر خیابان آزادی میدان آزادی (مسیر شماره هفت)

مسجد حجت ابن الحسن خیابان رودکی خیابان آزادی میدان آزادی ( مسیر شماره هشت)

مسیر تردد خودروها در راهپیمایی ۲۲ بهمن عبارتند از:

مسجد جامع ابوذر، میدان ابوذر، خیابان ابوذر، بزرگراه شهید آیت الله سعیدی، میدان آزادی ( مسیر شماره دو)

مسجد امام هادی خیابان شهید آقایی میدان معلم خیابان تختی بزرگراه شهید آیت الله سعیدی میدان آزادی (مسیر شماره سه)

مسجد امام سجاد خیابان آیت الله اشرفی اصفهانی میدان صادقیه خیابان جناح میدان آزادی ( مسیر شماره ۹)

مسجد امام جعفر صادق میدان آزادی خیابان جناح میدان آزادی ( مسیر شماره ۱۰)

مسجد جامع رسول اکرم خیابان تهرانسر خیابان شاهد خیابان گلها بزرگراه فتح شرق میدان فتح بزرگراه ایت الله سعیدی میدان آزادی( مسیر شماره ۱۱)

مسجد نظام مافی خیابان آیت الله کاشانی میدان صادقیه خیابان جناح میدان آزادی (مسیر شماره ۱۲)

سردار حمیدی بیان داشت: آنچه مورد اهمیت است مسیرهای 12 گانه در نظر گرفته شده است که 6 مسیر همان مسیرهای سال‌های گذشته است که مسیرهای یک، چهار، پنج ، شش، هفت و هشت مسیر ویژه تردد موتورسواران در نظر گرفته شده است و مسیرهای دو، سه، نه، ده، یازده و دوازده مسیر ویژه تردد خودروسواران در نظر گرفته شده است.

وی گفت: تغییری که ما امسال داریم در مسیر شماره یازده است که قبلا از تهرانسر وارد مخصوص به سمت شرق می شدند ولی امسال با توجه به اینکه خودروسوار در نظر گرفته شده از طریق بلوار شاهد وارد گلها وارد بزرگراه فتح به سمت شرق ، میدان فتح و آیت الله سعیدی به سمت شمال خواهند شد.

حمیدی افزود: اعمال محدودیت ها از ساعت 24 شب قبل از مراسم توسط پلیس راهور تهران بزرگ انجام خواهد شد و محدودیت بعدی نیز از هفت صبح روز مراسم است که توسط همکاران بنده صورت خواهد گرفت.

وی بیان داشت: اعمال محدودیت ها از ساعت 7 صبح روز 22 بهمن ماه شروع و تا پایان مراسم ادامه خواهد داشت در این ساعات تردد اتوبوس ها از پایانه غرب ممنوع خواهد بود و حرکت مسافرین و خودروهای مبدا فرودگاه از مسیر جایگزین صورت خواهد گرفت و در آن روز طرح ترافیک نخواهیم داشت.

رئیس پلیس راهور پایتخت خاطر نشان کرد: وسایل نقلیه سنگین اجازه تردد در این مسیر را ندارند و حضور در این جشن صرفا با خودروهای شخصی و موتورسیکلت انجام شده و هیچ فراخوانی برای حضور پیاده مردم در این جشن نداریم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سردار حمیدی رئیس پلیس راهور پایتخت راهپیمایی ۲۲ بهمن دهه فجر پیاده خودرویی موتور سیکلت خیابان آزادی میدان آزادی انقلاب خیابان آزادی نظر گرفته شده الله سعیدی مسیر شماره مسجد امام آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توقف تردد خودروها در بعضی از خیابان های شهر ایلام به اثر سیلاب
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان