Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@07:29:12 GMT

پیشتازی «منک» در نامزدهای جوایز انتخاب منتقدان

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۹۰۸۷

پیشتازی «منک» در نامزدهای جوایز انتخاب منتقدان

فهرست نامزدهای بیست و ششمین دوره از جوایز انتخاب منتقدان اعلام شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ورایتی، فهرست نامزدهای جوایز انتخاب منتقدان منتشر شد و «نتفلیکس» با چهار نماینده در شاخه نامزدهای بهترین فیلم، تاریخ‌ساز شد.

«پنج همخون» اثر «اسپایک لی»، «بلک باتم مارینی» ساخته «جورج سی. وُلف»، «منک» ساخته «دیوید فینچر» و «دادگاه شیکاگو ۷» ساخته «آرون سورکین» نماینده‌های نتفلیکس در بخش بهترین فیلم سال این دوره از جوایز انتخاب منتقدان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«منک» نیز با ۱۲ نامزدی از جمله نامزدی در بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین بازیگر برای بازی «گری اولدمن» و بهترین بازیگر زن نقش مکمل برای بازی «آماندا سیفرید» پیشتاز آثار امسال بود.

«میناری» ساخته «لی ایساک چانگ» نیز در ۱۰ شاخه از جمله بهترین فیلم، بهترین فیلم خارجی، بهترین بازیگر مرد و بهترین بازیگر زن نقش مکمل به عنوان نامزد انتخاب شد.

بخش‌هایی از فهرست نامزدهای جوایز انتخاب منتقدان از این قرار است: 

بهترین فیلم :

«پنج همخون»، «بلک باتم مارینی»، «منک»، «میناری»، «اخبار جهان»، «سرزمین آواره‌ها»، «یک شب در میامی»، «زن جوان اینده‌دار»، «آوای متال»، «دادگاه شیکاگو ۷»

بهترین کارگردان:

«لی ایساک چانگ» برای «میناری»، «امرالد فنل» برای «زن جوان آینده‌دار»، «دیوید فینچر» برای «منک»، «اسپایک لی» برای «پنج همخون»، «رجینا کینگ» برای «یک شب در میامی»، «آرون سورکین» برای «دادگاه شیکاگو ۷» و «کلوئه ژائو» برای «سرزمین آواره‌ها»

بهترین بازیگر مرد نقش اول:

«بن افلک» برای «راه بازگشت»، «ریز احمد» برای «آوای متال»، «چادویک بوزمن» برای «بلک باتم مارینی»، «تام هنکس» برای«اخبار جهان»، «آنتونی هاپکینز» برای «پدر» ، «دلروی لیندو» برای «پنج همخون»، «گری اولدمن» برای «منک» و «استیون یئون» برای «میناری»

بهترین بازیگر زن نقش اول :

«وایولا دیویس» برای «بلک باتم مارینی»، «آندرا ری» برای «ایالات متحده آمریکا علیه بیلی هالیدی»، «سیدنی فلانیگان» برای «هرگز، به ندرت، گاهی اوقات، همیشه»، «ونسا کربی» برای «تکه‌های یک زن»، «فرانسیس مک‌دورمند» برای «سرزمین آواره‌ها»، «کری مولیگان» برای «زن جوان آینده‌دار» و «زندیا» برای «مالکوم و ماری»

بهترین بازیگر مرد نقش مکمل :

«چادویک بوزمن» برای «پنج همخون»، «ساشا بارون کوهن» برای «دادگاه شیکاگو ۷»، «دنیل کالویا» برای «یهودا و مسیح سیاه»، «بیل موری» برای «روی صخره‌ها»، «لزلی آدوم» برای «یک شب در میامی» و «پائول راچی» برای «آوای متال»

بهترین بازیگر زن نقش مکمل:

«ماریا باکالوا» برای «بورات ۲»، «الن برستین» برای «تکه‌های یک زن»، «گلن کلوز» برای «مرثیه هیلبیلی»، «اولیویا کولمن» برای «پدر» ، «آماندا سیفرید» برای «منک» و «یو جونگ یون» برای «میناری»

برندگان شاخه‌های مختلف در هفتم مارس معرفی خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جوایز انتخاب منتقدان فیلم جوایز انتخاب منتقدان بهترین بازیگر زن نقش دادگاه شیکاگو ۷ بهترین فیلم نقش مکمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی اظهار کرد: یکی از دستاوردهای خوب ایران، به‌رغم سختی‌های همه‌گیری کووید، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی بوده است در حدی که در مدیترانه شرقی به رغم همه کارشناسان بین‌المللی ایران در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: این پیشرفت‌ها در شرایط سخت سال‌های اخیر با توجه به تحریم‌های فلج کننده، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین‌المللی و بار سنگین پاندمی کووید ۱۹ به دست آمده که بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های تکنیکال و فنی این سازمان، دستیابی به این موفقیت میسر نبوده است.

معاون بهداشت گفت: در کنار این کمک‌ها تلاش به ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور، استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، سبب شده که ما در کنار کشور به شدت آلوده‌ای مثل پاکستان با تخمین بیش از دو میلیون مورد سالیانه مالاریا، چنین دستاورد بزرگی داشته باشیم.

فرشیدی تصریح کرد: ثبت نشدن مورد بومی مالاریا طی چهار سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور، پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد؛ به دلیل افزایش بار بیماری در سال ۱۴۰۱ به دنبال وقوع سیل در پاکستان نه تنها افزایش بیش از حد تصور موارد وارده مالاریا از پاکستان و افغانستان و به دنبال آن افزایش ریسک برقراری مجدد چرخه انتقال مالاریا در داخل شهرستان‌های مرزی استان سیستان بلوچستان را به شکل قابل توجهی افزایش داده است، که به رغم مشاهده نشدن شواهد اثبات شده مبنی بر برقراری چرخه انتقال محلی مالاریا، سازمان جهانی بهداشت بر موارد اندکی از انتقال بیماری در داخل مرزهای کشور، نظر دارد.

وی گفت: باید به این نکته مهم توجه داشت که ایران یک کشور پهناور و بزرگ و قابل قیاس با کشورهایی نظیر امارات و مراکش که در سال‌های گذشته و دو کشور آذربایجان و تاجیکستان که سال پیش گواهی حذف مالاریا را دریافت کرده‌اند، نیست، ما بیش از ۸۰ میلیون جمعیت داشته و در جوار کشورهایی مانند پاکستان و افغانستان قرار داریم که آمار بیماری مالاریا در آنها بیش از خیلی از کشورهای منطقه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: در دو سال گذشته بعد از نزدیک به ۱۰ سال کاهش موارد مالاریا، افزایش مواردی را شاهد بودیم که همه این موارد، موارد وارده از مرزهای جنوب و جنوب شرقی کشور و از کشور پاکستان بوده و به هر حال برنامه ما را متأثر خواهد ساخت، نگرانی ما و همکاران این است که موارد وارده از کشورهای افغانستان و پاکستان تبعاتی برای برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا به همراه داشته باشد.

فرشیدی افزود: این افراد همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق سیستان بلوچستان به ویژه شهرهای سرباز، چابهار و سراوان داشته‌اند و مربوط به نیروهای نظامی و انتظامی شاغل در منطقه و کسانی که در امر جابه‌جایی سوخت بین مناطق مرزی ما و پاکستان اشتغال داشته‌اند، هستند.

وی تصریح کرد: سال گذشته پرونده موارد مالاریای کشور با حدود ۱۰ هزار مورد بیماری بسته شد که به اعتقاد ما، همه این موارد، اعم از داشتن ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی وارده از خارج از کشور بوده‌اند، همانطور که ذکر شد ایرانی‌هایی که از موارد وارده این بیماری را گرفته‌اند به دلیل شغل حمل سوخت قاچاق در مرزهای جنوب شرقی یا حسب ضرورت‌های شغلی دیگر در مناطق صفر مرزی مشغول به خدمت بوده یا به آن سوی مرزهای شرقی کشور تردد داشته‌اند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت نیروهای نظامی و انتظامی، حمایت مسئولان سیاسی و تلاش پزشکان و کارکنان بخش سلامت، با حساسیت هر چه بیشتر در راستای شناسایی به موقع و درمان فوری و کامل بیماران هشیارانه عمل و افقی روشن برای برنامه مبارزه با مالاریا ترسیم کنیم.

کد خبر 748708

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • «احمدعباسی» آقای گل جام ملت‌ها شد
  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • انتخاب والیبالیست ارومیه‌ای به عنوان بهترین مدافع لیگ برتر جمهوری آذربایجان
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها