Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، نخستین دستگاه سی‌تی آنژیوگرافی فوق پیشرفته قلب و مغز در شرق کشور با حضور تولیت آستان قدس رضوی در بیمارستان رضوی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از آستان‌نیوز، آیین بهره‌برداری از نخستین دستگاه سی‌تی آنژیوگرافی فوق پیشرفته قلب و مغز در شرق کشور در راستای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) صبح امروز در بیمارستان فوق تخصصی رضوی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر فریدون نوحی، رئیس هیئت مدیره بیمارستان رضوی در این مراسم بیان کرد: با توجه به تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ارائه خدمات با بالاترین کیفیت و جدیدترین فناوری روز در بیمارستان رضوی، این دستگاه تهیه و امروز به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان رضوی از افتخارات شرق کشور است، ادامه داد: این دستگاه «سی‌تی آنژیوگرافی قلب و مغز» در شرق کشور نمونه مشابه ندارد و از تکنولوژی بسیار پیشرفته‌ای برخوردار است.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان رضوی گفت: تمام تلاش ما در سیستم پزشکی، انجام تشخیص و حتی درمان بیماری‌ها با کمترین اقدامات تهاجمی و حرکت در جهت اقدامات پزشکی غیرتهاجمی است.
نوحی، به فعالیت متخصصان توانمند در دو بخش «تصویربرداری» و «قلب» بیمارستان رضوی اشاره و اضافه کرد: متخصصی که قرار است خدمات رادیولوژی این دستگاه سی‌تی آنژیوگرافی پیشرفته را تفسیر کند، آموزش کامل خود را در مدت 18 ماه در کشور گذرانده است.

معرفی سی‌تی آنژیوگرافی و دستگاه
آنژیوگرافی مقطع‌نگاری رایانه‌ای یا سی‌تی آنژیوگرافی (CTA) یک روش تشخیصی جدید است که با استفاده از سی‌تی اسکن به تشخیص و ارزیابی بیماری‌های عروق خونی یا شرایط مرتبط با آنها می‌پردازد.
دستگاه «سی‌تی آنژیوگرافی پیشرفته قلب و مغز» بیمارستان رضوی، اولین در شرق کشور است و انواع سی‌تی آنژیوگرافی را می‌توان با این دستگاه پیشرفته انجام داد. همچنین این دستگاه می‌تواند روزانه به بیش از 50 بیمار خدمات درمانی ارائه کند.
این دستگاه از نوع سی تی اسکن ۲۵۶ اسلایس است و پیش از این بالاترین نمونه استفاده شده در کشور ۶۴ اسلایس بوده است.
در مقایسه با روش آنژیوگرافی معمولی که با قراردادن یک لوله باریک از طریق شریان‌ها انجام می‌شود، سی‌تی آنژیوگرافی قلبی کمتر تهاجمی بوده و روشی راحت‌تر برای بیمار است.
در این روش تصویربرداری هیچ وسیله‌ای به عروق بیمار وارد نمی‌شود و ماده حاجب با پمپ مخصوص از طریق آنژیوکت به داخل سیاهرگ‌های محیطی کوچک تزریق می‌شود. همچنین در این روش بیمار هیچ دردی را حس نمی‌کند و پس از اتمام آزمون نیاز به بستری نبوده و بیمار می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهد.
در حال حاضر مهم‌ترین و بیشترین استفاده‌ای که سی‌تی آنژیوگرافی دارد، رد بیماری مهم در برخی افراد کم‌خطر از نظر درگیری خون‌رسان قلب است.
علاوه بر این، دستگاه حاضر دارای قابلیت‌های متعدد در تصویربرداری از سایر نواحی بدن نیز هست که برخی از آنها عبارتند از: «تشخیص و بررسی دقیق وجود یا عدم وجود پلاک‌های کلسیم و موقعیت آنها در مسیر شریان‌های خون‌رسان قلب جهت تعیین میزان خطر بیماری عروق خون‌رسان قلب، پیگیری بیماران در صورت تکرار علائم مجدد بعد از عمل بای پس عروق کرونری(CABG)، شناسایی عیوب مادرزادی قلب در کودکان و کمک به برنامه‌ریزی درمان در آنها، تصویربرداری عروق مغزی و تهیه نقشه خون‌رسانی مغز، تصویربرداری از سایر عروق بدن(ریه، کلیه و...)، نرم‌افزار پیشرفته جهت اندازه‌گیری‌های دریچه آئورت به منظور کمک به جراحی غیرتهاجمی تعویض دریچه، تصویربرداری آندوسکوپیک روده‌ها به صورت مجازی و همچنین شناسایی گره‌ها و توده‌های ریوی با کمک رایانه.»

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولیت آستان قدس رضوی بیمارستان رضوی دستگاه سی تی آنژیوگرافی بیمارستان رضوی بهره برداری شرق کشور قلب و مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، دکتر سید مهدی موسوی مدیر بهداشت و سلامت این سازمان، بیان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند خدمت دیگری را در حوزه درمان و سلامت جامعه اروندنشین صورت داد.

وی افزود: بر اساس نیازسنجی صورت گرفته و نظر به مراجعه شهروندان برای انجام مراحل آنژیوگرافی به مرکز استان و دیگر استان‌های همجوار، سازمان منطقه آزاد اروند اقداماتی را در راستای مرتفع ساختن نیاز جامعه هدف صورت داد.

مدیر بهداشت و سلامت سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: بر همین اساس و با همفکری و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان آبادان، نخستین دستگاه آنژیوگرافی توسط سازمان منطقه آزاد اروند خریداری و در بیمارستان آیت‌الله طالقانی راه‌اندازی شد.
موسوی یادآور شد: این دستگاه امروز با حضور کارشناسان معاونت‌های فرهنگی،اجتماعی و گردشگری و توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند راه‌اندازی شد.
وی خاطرنشان کرد: مراحل و چگونگی خدمات‌دهی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌الله طالقانی، از طریق درگاه‌‌های رسمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عموم شهروندان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد