Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@02:57:40 GMT

خوزستان به الگوهای مختلف کشت نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۹۸۱۲

خوزستان به الگوهای مختلف کشت نیاز دارد

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با بیان اینکه خوزستان جلگه‌ای حاصلخیز و دارای منابع آبی و ظرفیت قابل کشت ارزشمندی است، گفت: همه این امکانات، ظرفیت‌ را برای تولید، توسعه و افزایش بهره‌وری فراهم می‌کند؛ البته به دانش فنی و الگوهای مختلف کشت نیاز است و در این حوزه باید کارهای اساسی انجام شود تا بهره‌وری را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا شریعتی در آیین انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه مرکز ملی توسعه و توان‌افزایی شیلات ایران که امروز (۲۱ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه توانستیم در پنج شش سال گذشته از رتبه سوم آبزی‌پروری در کشور به رتبه اول برسیم و با پروژه‌هایی که در دست اجرا داریم، از جمله طرح پرورش ماهی آزادگان، طرح ۳۹۰ هکتاری هندیجان، ۱۱۰۰ هکتاری هندیجان، طرح‌های اندیکا، ماهشهر و طرح بهسازی و رفع مشکلات چوئبده، در آینده‌ای نزدیک فاصله ما با دیگر استان‌ها در آبزی‌پروری افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: وجود طرح‌های آبزی‌پروری در شهرستان‌های دزفول، گتوند، شوشتر و شهرهای مختلف گویای این است که در تولیدات شیلات و به تبع آن بازار کار، ظرفیت صادرات و اشتغال شرایط خوبی پیدا خواهند کرد.

استاندار خوزستان با اشاره به اجرای طرح پرورش ماهی پشت سد، تصریح کرد: در خصوص اجرای طرح پرورش ماهی در قفس یا پشت سدها با مشکلاتی مواجه بودیم اما خوشبختانه با توافقاتی که با سازمان آب و برق استان خوزستان صورت گرفت، این طرح به صورت پایلوت، به زودی در پشت سد مارون اجرایی خواهد شد.

شریعتی با اشاره به اینکه بیشترین میزان کانال‌های آبیاری مدرن با حدود ۷۰۰ هزار هکتار در استان خوزستان وجود دارد، بیان کرد: به این علت بیشترین وسعت کانال‌ها نیز در استان خوزستان وجود دارد و بنا است که از ظرفیت‌های مختلف استان برای توسعه شیلات استفاده شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف استان خوزستان به ویژه در حوزه کشاورزی، گفت: استان خوزستان جلگه‌ای حاصلخیز و دارای منابع آبی و ظرفیت قابل کشت ارزشمندی است. همه این امکانات، ظرفیت‌ را برای تولید، توسعه و افزایش بهره‌وری فراهم می‌کند؛ البته به دانش فنی و الگوهای مختلف کشت نیاز است و در این حوزه باید کارهای اساسی انجام شود تا بهره‌وری را افزایش دهیم و البته بتوانیم در جهت ارزآوری، صادرات و تامین امنیت غذایی گام موثری برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان شيلات استاندار خوزستان استان خوزستان بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین ۲ کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه اشاره کرد و توضیح داد: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در قالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود که تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری ۲ طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی ۲ طرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران مهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

کد خبر 6092908 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی