Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در دوران کرونا هیچ کارخانه‌ای در استان ما تعطیل نشد و هیچ کارگری اخراج نشده است، گفت: نه تنها کرونا منجر به تعطیلی نشد بلکه در ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی هم رتبه برتر کشور هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  تبریز ، محمدرضا پورمحمدی در آیین افتتاح خط تولید دو نوع تراکتور جدید در شرکت تراکتورسازی تبریز، با اشاره به اینکه اگر یک مرور به گذشته کنیم، ما یک جامعه مصرفی تک محصولی بودیم، اظهار داشت: اما علی رغم تحریم‌ها، بعد از انقلاب اسلامی، به تدریج به یک کشور مولد و اقتصادی تبدیل شدیم که فقط در حوزه تولید شیرینی و شکلات، محصولات ما به 80 کشور دنیا صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار آذربایجان شرقی، پیشرفت‌های پرشتاب ایران پس از انقلاب اسلامی را بادآور شد و گفت: در کشوری که زمانی ژاندارم خلیج فارس بود، امروز جزو 7 کشور برتر نظامی جهان است. قبلا به دریوزگی علم می‌رفتیم اما اکنون رتبه 16 تولید علم را داریم.

واکسیناسیون کرونا در استان مرکزی آغاز شد/تزریق 200 دوز در مرحله نخست انجام می‌شود98 دانش‌آموز و پرسنل آموزش‌وپرورش در جنوب استان فارس به کرونا مبتلا شدندتکذیب ‌ابتلای 600 خوزستانی به کرونا/ وضعیت خوزستان همچنان نگران‌کننده است

وی با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی که سر ایران است 4 درصد صنایع کشور را دارد، افزود: خدمات بزرگی در استان صورت گرفته و سال گذشته علی رغم تنگناها صادرات ما 50 درصد افزایش یافت.

پورمحمدی با اشاره به اینکه در دوران کرونا هیچ کارخانه‌ای در استان ما تعطیل نشد و کمترین تعدیل کارگری صورت گرفت، خاطر نشان کرد: نه تنها کرونا منجر به تعطیلی نشد بلکه در ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی هم در کشور جزو رده های اول هستیم.

وی با اشاره به اینکه استان ما با نرخ بیکاری 9 درصد، کمتر از نرخ بیکاری متوسط کشور با 10.3 درصد را دارد، افزود: کاهش بیکاری نشان از همت بلند مردم این منطقه است ولی باید تاکید کرد که پایین بودن نرخ بیکاری به دلیل رفاه زدگی نیست بلکه وقتی مردم این منطقه مجال کار نمی یابند مهاجرت می کنند و نرخ بیکاری استان کمتر نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه استان آذربایجان شرقی در حوزه معادن مس و طلا و کانی های فلزی، برترین استان کشور هستیم ولی چرا باید نیروهای کار ما برای یافتن کار به سایر استانها بروند؟ انتظار داریم همه همت کنند تا از ظرفیت های استان استفاده کرده و تولید و اشتغال را در منطقه گسترش دهیم.

انتهای پیام /111/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی نرخ بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت