Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@22:33:32 GMT

بورسی شدن ۸۲ درصد دارایی صندوق‌های بازنشستگی

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۲۳۴۲

معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهم‌ترین عامل در تعیین سرنوشت شرکت‌ها را مدیریتی دانست و گفت: هلدینگ آتیه صبا، نمونه موفق تأثیر مدیریت در تحولات بزرگ در بنگاه‌های اقتصادی و تحقق اهداف است.

حجت‌الله میرزایی در گردهمایی مدیران ارشد شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا که با حضور اکبر افتخاری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد، اظهار کرد: هلدینگی که حدود یک‌سوم از بنگاه‌های مدیریتی صندوق‌های بازنشستگی را در خود دارد، اکنون یک دوره بسیار خوب را تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با ورود آتیه صبا به بورس و افزایش سرمایه‌، آینده این هلدینگ بسیار بهتر خواهد شد؛ در حال حاضر هر چهار صندوق وابسته به وزارت تعاون در وضعیت بسیار بهتری در مقایسه با گذشته قرار گرفته‌اند.

وی با تأکید بر این که شفاف‌ترین روزها و  عملکردهای مدیریتی در این بنگاه‌ها رقم می‌خورد، تصریح کرد: ۸۲ درصد از کل دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی، بورسی شده‌اند و به‌زودی به بالای ۹۰ درصد می‌رسد که این اتفاق بسیار افتخارآفرین است.

معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بورسی‌شدن را گامی بزرگ برای شفافیت و کارآمدی بنگاه‌های اقتصادی دانست .

میرزایی با اشاره به اجرای پروژه‌های مربوط به آینده‌پژوهی از چهار ماه پیش در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی تشریح کرد: شهری‌شدن اقتصاد، جهش به سوی دنیای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، افزایش اهمیت آب و انرژی در آینده، ضرورت تمرکز بر نقش زنان به‌عنوان مخاطب و به‌عنوان شریک اجتماعی در بنگاه‌های اقتصادی، افزایش سهم آسیایی‌ها در تأثیرگذاری بر پیشرفت‌های دنیای مدرن، رشد درآمد سرانه، بالارفتن نرخ امید به زندگی و به تبع آن، افزایش آمار سالمندان در جهان و ایران موجب شده است تا هر روز بیش از گذشته نیازمند پیش‌بینی آینده و برنامه‌ریزی برای آن باشیم.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که تا سال ۱۴۱۵سهم سالمندان ایران از ۹.۵ درصد جمعیت به ۱۵درصد افزایش خواهد یافت، یادآور شد: متأسفانه برای جمعیت هشت میلیون نفری سالمندان کشور تنها ۲۰ پزشک متخصص طب سالمندی در کشور فعالیت دارند.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۰ رشد 1.5 تا سه درصدی را تجربه کند که با توجه به آثار دوران تحریم و پایین‌آمدن قیمت نفت طی سال 2020، رشد قابل توجهی خواهد بود.

وی اضافه کرد: بخش خصوصی می‌تواند از این شرایط بهترین بهره را ببرد، ولی مشکل اصلی سطح پایین تخصص و دانش نسبت به تحولات جهانی و آشنا نبودن به زبان گفت‌وگو با نظام جهانی است.

میرزایی با تأکید بر اینکه در سطوح خرد و کلان، مدیریت، مهم‌ترین مؤلفه تعیین‌کننده است، خاطرنشان کرد: حتی در سخت‌ترین دوره‌های مراودات بین‌المللی، ویژگی‌های مدیریتی می‌توانند اثرگذار باشند؛ از این رو، شکل‌گیری یک بازار رقابتی بین مدیران اتفاقی است که در آینده به شدت به آن نیاز داریم. البته آنچه تعیین‌کننده است، صرفاً رزومه تحصیلی یا سابقه مدیریتی نیست، بلکه مهم‌تر از آن عملکرد و دستاوردهای مدیران بنگاه‌های اقتصادی است که باید معیار و مبنای انتخاب آنان قرار گیرد. به این ترتیب، ایجاد بازار رقابتی مدیران حرفه‌ای یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است که کمک می‌کند تا قدر و قیمت مدیران به‌درستی مشخص شود.

وی با بیان این که «متأسفانه طی پنج دهه اخیر فاقد استراتژی و توسعه صنعتی در کشور بوده‌ایم»، عنوان کرد: کوچک و پراکنده‌بودن بنگاه‌های صنعتی و مکان‌یابی غلط برای آن‌ها، فقدان زنجیره ارزش، فرسودگی ماشین‌آلات و عقب‌ماندگی تکنولوژیک، موجب آسیب‌پذیری آن‌ها شده است. علاوه بر این، ساختار نامناسب تعداد و ترکیب نامناسب منابع انسانی، سطح پایین بهره‌وری و تحقیق و توسعه (R&D)  در سازمان‌ها ازجمله موارد آسیب‌رسان برای شرکت‌ها هستند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  همچنین بر لزوم ایجاد رقابت درونی برای ارتقای سطح بهره‌وری تأکید  و اعلام کرد: بورسی‌شدن بنگاه‌ها کمک می‌کند تا بتوانیم اثربخشی آن‌ها را محاسبه کنیم. در سطح ملی و جهانی ، با توجه به روندهای اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی، فرصت‌های بزرگی پیش‌روی بنگاه‌های اقتصادی است و شرکت‌ها با وجود تنوع در زمینه‌های فعالیت‌شان، فرصت‌های همکاری برای تبادل و ارتقای سهم‌ را در بازارهای منطقه‌ای و جهانی در اختیار دارند.

میرزایی ابراز امیدواری کرد که با آینده‌نگری و تدبیر هلدینگ آتیه صبا این موضوع مورد توجه قرار گیرد و آینده بهتری در این هلدینگ رقم بخورد.

خبر داغ/

برچسب ها: صندوق بازنشستگی ، بورس ، آتیه صبا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MYZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی بورس آتیه صبا کار و رفاه اجتماعی بنگاه های اقتصادی آتیه صبا بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۲۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!