Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قطب‌های علمی را باید به قطب‌های علم و فناوری تبدیل کنیم و مراکز نوآوری و خلاقیت را به گونه‌ای شکل دهیم که با توسعه فناوری مرتبط شوند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، در نشست هیئت مدیره انجمن علمی پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد ایران که صبح امروز ۲۱ بهمن ۹۹ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد؛ گفت: قطب‌های علمی را باید به قطب‌های علم و فناوری تبدیل کنیم و مراکز نوآوری و خلاقیت را به گونه‌ای شکل دهیم که با توسعه فناوری مرتبط شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علم و فناوری در هم تنیده است. وجهی از فناوری به علم اتکا دارد. اگر به صنایع بزرگ در شهرک‌ها نگاه کنیم با اینکه کار علمی و فناورانه کم نمی‌کنند، اما دغدغه توسعه علمی که باعث توسعه فناوری شوند را اصلاً ندارند؛ بنابراین در هر سیستمی که طراحی می‌شود باید این پیوند را با هم داشته باشند.

وی تصریح کرد: هر چه می‌توانیم باید حوزه ستادی را کوچک‌تر کنیم. آنچه را که می‌توان به نهاد‌های وابسته به وزارت علوم واگذار کنیم نباید در ستاد وزارت انجام دهیم. اصل کار ما نظارت، کنترل، ارزیابی و تهیه گزارش‌های ملی است. نباید در هیچ کار اجرایی ورود پیدا کنیم.

رحیمی درباره پیوستگی حوزه پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد: حوزه پژوهش و فناوری باید یک حوزه پیوسته باشد. باید یک مسئول داشته باشد که اصل کارش سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، پایش، نظارت و کنترل باشد. این مسئله اساسی ماست. باید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی را در حوزه مدیریت پارک‌ها محور قرار دهیم. اصلاً این پارک‌های موجود منشاشان سازمان پژوهش‌ها است. خیلی از کار‌هایی که در حوزه ستادی انجام می‌شود را می‌توانیم به سازمان پژوهش‌ها واگذار کنیم بدون اینکه یک نفر نیرو اضافه شود. هم یک سازمان مستقل است و هم یک سازمان کشوری و شناخته شده که ماهیت کار آن با این موضوع مانوس است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامحسین رحیمی وزارت علوم پارک علم و فناوری پژوهش و فناوری علم و فناوری قطب های علم وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدیو که قادر به ایجاد یک ویدیوی ۱۶ ثانیه‌ای با کیفیت بالا و وضوح ۱۰۸۰ p با یک کلیک است، در پکن رونمایی شد.

این هوش مصنوعی که با نام «ویدو» (Vidu) شناخته می‌شود، توسط دانشگاه چینهوا و یک شرکت چینی فعال در حوزه هوش مصنوعی توسعه یافته و نخستین مدل هوش مصنوعی بزرگ تبدیل متن به ویدئو در چین با مدت طولانی، ثبات استثنایی و قابلیت‌های پویا است.

دانشمندان می‌گویند، انتظار می‌رود این شرکت به پیشرفت‌های قابل توجهی در تحقیقات پایه و فناوری‌های اصلی و کلیدی دست یابد، بنیاد توسعه نسل جدید هوش مصنوعی چین را مستحکم کند و کاربرد این فناوری را در صنایع مختلف ترویج دهد. 

مدل جدید از هوش مصنوعی باعث ایجاد ویدیو‌های پویایی می‌شود که می‌تواند برای مختلف اهداف مورد استفاده قرار گیرد. هوش مصنوعی ویدو همچنین می‌تواند ویدئو‌هایی با صحنه‌های پیچیده و مطابق با فیزیک دنیای واقعی، مانند نور و سایه‌های واقع‌گرایانه و حالات دقیق چهره تولید کند. این مدل همچنین تخیل بسیار بالایی دارد تا اجسام پیچیده و دقیق را هم به تصویر بکشد.

این تکنولوژی جدید که به نام متن به ویدیو‌ شناخته می‌شود، با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی مصنوعی ایجاد شده که توانایی تحلیل و تبدیل متن به قالب‌های دیگر را دارد.

این نوآوری به عنوان یکی از پیشرفت‌های بزرگ در زمینه هوش مصنوعی و پردازش زبان طبیعی توصیف می‌شود، چراکه این امکان را فراهم می‌کند که اطلاعات و داده‌های متنی به صورت ویدیویی تبدیل شوند تا در حوزه‌های مختلفی از جمله آموزش، تبلیغات، خبرنگاری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرد و امکانات جدید و جذابی را برای کاربران فراهم کند.

با معرفی این مدل هوش مصنوعی جدید، چین نشان داده که پیشروی در زمینه تکنولوژی و هوش مصنوعی را جدی می‌گیرد و از توانایی و تخصص بالای محققان و مهندسان خود برای توسعه تکنولوژی‌های نوین بهره می‌برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد