Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، امیدعلی پارسا در آیین افتتاح ساختمان جدید امور مالیاتی گچساران گفت: چند سالی در این استان خدمت کردیم،صفا و صمیمیت و شجاعت را در مردمان این استان دیده و می‌بینیم و امید است که بتوانیم آن عدالت و توسعه‌ای که حق مردم است اجرا کنیم.

وی افزود: در احداث این ساختمان آبرومند در طول این ۶سال خیلی ها نقش داشتند به هر حال کار کردن در سازمان امور مالیاتی با کار کردن با سازمان های دیگر تفاوت دارد و طبیعت مالیات ستانی و طبیعت کار در این سازمان جنسی متفاوت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارسا در ادامه تصریح کرد: اگر سیستم اداری کشوری توانست متناسب با ثروت و درآمد و مصرف و البته پس از کسر معافیت ها، درآمد های کشور را وصول کند آنوقت در مسیر ترقی و توسعه قرار خواهد گرفت.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور افزود: منابع درآمدی؛ یا درآمد مالیاتی است، یا فروش دارایی مثل نفت و یا سایر دارایی هاست، یا قرض از سیستم بانکی و یا چاپ پول است و غیر از این موارد راهی دیگری برای ورود پول به خزانه نداریم، چاپ پول هم حد و اندازه‌ای دارد.

وی افزود: به هرحال امیدواریم در بحث نفت تحریم‌های ظالمانه در چارچوبی که رهبری معظم فرمودند را بتوانیم به اقتصاد کشور برگردانیم و بخشی از منابع کشور هم تامین شود، بنابراین دو راه بیشتر نداریم یا مالیات است و یا قرض مجموعه همه درآمدهای مالیاتی کشور از مجموعه مخارج حقوق و مزایا و هزینه های جاری اجتناب ناپذیر کشور هم کمتر است.

پارسا ادامه داد: وقتی این قدر منابع درآمدها کم است، قاعدتا آن چیزی که بین استان ها توزیع می شود کم خواهد بود، سهم این استان از تولیدات کل کشور بدون نفت کمتر از نیم درصد است، سهم این استان از اعتبارات استان ها در مجموع چیزی حدود ۲/۵ درصد است و در مقابل حدود ۲۵/ درصد و یا به نوعی سه دهم درصد درآمد مالیاتی کشور از این استان بدست آمده است.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور افزود: اعتبارات ملی که وزن بیشتری دارد در این استان سهمی محکم دارد و به طور نسبی در مقایسه با مالیاتی که گرفته می‌شود منابع بیشتری به استان می آید ولی با این همه مسائل و مشکلات بیشتری در استان هم داریم اینکه مالیات بر ارزش افزوده در استان هایی اتفاق می‌افتد که دارای کارخانجات بزرگی بوده و تولیدات بیشتری دارند.

وی گفت: باید بر اساس منطق به گونه‌ای این امر اجرا شود تا استان هایی که صنعت کمتری دارند برخورداری بیشتری داشته باشند که باید در قانون تصحیح شود.

وی تصریح کرد: ارزش افزوده خودش چند بخش دارد که متناسب با جمعیت است بخشی در مرکز کشور اتفاق می افتد و در اختیار وزارت کشور قرار می گیرد بخشی دیگر هم وجود دارد که که همه و نمایندگان مجلس کمک کنند در قانون متناسب با شاخص های توسعه نیافتگی عمل و اجرا شود.

پارسا در ادامه گفت: آنچه که ما توانستیم انجام دهیم برای سال آینده رشد اعتبارات استان های کمتر برخوردار است و به طور نسبی سهم استان های کمتر برخوردار در تامین درآمدهای مالیاتی سال بعد قاعدتا کاهش پیدا می کند.

رئیس کل سازمان امورمالیاتی کشور افزود: ۱۵ استان در مجموع کمتر از ۶ درصد درآمد منابع مالیاتی کشور را تامین می‌کنند، بنابراین نگاه عدالت محوری به این قضیه هم داریم و انتظار داریم که رشد و سهم استان های کمتر برخوردار نیز کمتر شود و سهم استان های توسعه یافته بیشتر بشود که پرداخت متناسب با ثروت و درآمد محقق می‌شود.

پارسا گفت: فرارهای مالیاتی در این کشور به هرحال درصدی وجود دارد و باید تلاش کنیم حداقل برطرف شوند و تکریم و احترام ارباب رجوع حتما رعایت شود.

وی تصریح کرد: تحت عنوان هوشمند سازی نظام مالیاتی کار بزرگی در کشور در حال نهادینه‌سازی است که امیدواریم تا قبل از پایان این دولت بتوانیم بخش اول را به نتیجه برسانیم اینکه تمام معاملات کشور در حینی که معامله انجام می شود سیم آن معاملات به امور مالیاتی وصل است بنابراین سازمان امور مالیاتی همه داده‌های مربوط به همه معاملات، ثروت و نقل و انتقال را دارد.

رئیس کل سازمان امورمالیاتی کشور افزود: وقتی می گویند بروید از خودروهای لوکس به یک نرخی مالیات بگیرید معلوم است که باید تمام اطلاعات خودرویی کشور را به صورت برخط سازمان مالیاتی کشور داشته باشد که بتوانیم راجع به هر کسی تصمیم بگیریم، بنابراین تمام اطلاعات این کشور مربوط به ملک، دارایی، ثروت، نقل و انتقال و درآمد یک کپی واقعی به صورت برخط باید به سازمان مالیاتی بیاید تا فرار مالیاتی حداقل شود.

پارسا تصریح کرد: امسال با اجرای ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم که بسترهایش هم فراهم شده امیدواریم حدود ۷۰درصد اظهارنامه هایی که خود مردم دادند را براساس مدل ریسکی که تعین کننده حدود قابل قبول درآمدهای مالیاتی است، مودیان به ما داده باشند که امیدواریم ۷۰درصد را بدون رسیدگی بپذیریم.

وی گفت: با این اتفاق خبرهای بزرگ و مهمی در حوزه مالیاتی اتفاق می افتد و سازمان مالیاتی فرصت می کند تمرکز به پرونده های مهم و بزرگ کنیم به دنبال عدالت و کارایی بیشتر هستیم و اعتقاد داریم با عدالت و انصاف همه امور در جهت تعالی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/82031

منبع: فارس

کلیدواژه: مالیات عدالت امید پارسا سازمان امور مالیاتی رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۳۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد