Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه سه شنبه ایرنا از اعلام روابط عمومی شرکت فروشگاهی شهروند، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی در دیدار با مدیرعامل و کارکنان شرکت شهروند به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توضیح داد: یکی از اساتید من که مردی الهی بود در بحث تجارت و کسب و کار می گفت تاجر هوشمند سود خود را در خرید مناسب می بیند نه در افزایش فروش، این نگاه مهمی است؛ وقتی شهروند با بالغ بر ۸۰۰ شرکت تامین کننده ارتباط دارد آن کارشناسانی که این قراردادها را تهیه و امضا می کند، باید از سلامت نفس کامل برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از عللی که شرکت های غیرخصوصی دچار آسیب می شوند این است که این قراردادها به صورت صحیح و همه جانبه بسته نمی شود و باید عزم و همتی در دوستان باشد تا در این زمینه یک انقلابی رخ دهد و قراردادها صحیح، منطقی، عالمانه و با نگاه کارشناسی تهیه و تنظیم شود.  

به گفته ابوترابی فرد، گام بعدی کاهش هزینه هاست؛ کاهش هزینه ها یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای حیات یک بنگاه اقتصادی است و علل اصلی ناکارآمدی و زیاندهی شرکت های دولتی آن است که نگاه منطقی به مدیریت هزینه وجود ندارد و این علت اصلی بروز زیان دهی است.

امام جمعه موقت تهران اضافه کرد: بخش بزرگی از بودجه جاری دولت در شرکت های دولتی هزینه می‌شود که بیشترشان نه تنها سودآور نیستند بلکه هزینه سنگینی به بیت المال تحمیل می‌کنند آنها نقشی در خلق ثروت ندارند در حالی که می توان این روند را مدیریت کرد و جلوی تحمیل هزینه های سنگین به بیت المال را گرفت.

ابوترابی فرد با بیان این که باید به نحوی عمل کنیم که میزان رضایت مندی مردم از کارهایمان ارتقا یابد، گفت: وقتی مشتری وارد شهروند می شود احساس کند که یک احترام ویژه ای به او می شود احترامی که در جاهای دیگر نیست.  

وی افزود: گاهی می توان بدون هزینه و با کمترین هزینه کاری کرد که مردم احساس می کنند وقتی وارد شهروند می شوند به آنها احترام گذاشته می شود؛ یکی از راه ها این است که کالای خوب با قیمت مناسب و با کیفیت بهتر ارائه کنید و این مصداق احترام به ارباب رجوع است.

امام جمعه موقت تهران به سیاست شرکت شهروند مبنی بر گسترش فعالیت ها از تهران به شهرهای دیگر اشاره کرد و گفت: برنامه توسعه شعب شهروند در شهرستان ها کار درستی است و می تواند منشاء تحول و جهش باشد؛ توصیه می کنم عملکرد مجموعه های موفق در دیگر کشورها را مطالعه و رصد کنید از تجربیات آنها استفاده کنید.

وی از ورود شرکت شهروند به بازار سرمایه استقبال کرد و گفت: شرکت هایی می توانند وارد بورس شوند که سالم کار می کنند و شفافیت در فرآیندهای عملیاتی و مالی دارند، شرکت شهروند وقتی وارد بورس شد فعالیت هایش در ویترین شیشه ای دیده می شود.  

امام جمعه موقت تهران افزود: ابزار نظارتی بورس نسبتا خوب و قابل اطمینان است و ورود در بورس به اصلاح ساختارها کمک می کند؛ این اتفاق به شما کمک می کند در آینده از بسیاری از مخاطرات مصون بمانید.

وی به مدیران شهروند توصیه کرد: در ساختار مدیریتی باید در چارچوب قواعد بازی حرکت کنید و انتصاب‌هایتان هم در چارچوب قرار می گیرد و این به روند اصلاح بنگاه کمک می کند.

ابوترابی فرد یادآور شد: قرآن می فرماید هر قدر می توانید عالمانه تصمیم بگیرید و قدم بردارید و این هم نمی شود مگر این که پشتوانه علمی و کارشناسی داشته باشید؛ قرآن کریم بر مدیریت مبتنی بر مشورت (خرد جمعی) تاکید دارد پس هر چه بیشتر مشورت کنید برایتان مفید تر خواهد بود.  

همچنین در این مراسم وحید کریمی مدیرعامل شرکت شهروند، با ارائه گزارشی از فعالیت های شرکت شهروند گفت: فروشگاه های شهروند با هدف احیای فروشگاه های زنجیره ای از زمان مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی راه اندازی شد، این وقتی بود که اکثر فروشگاه های زنجیره ای قبل از انقلاب دیگر فعال نبودند و نسل جدیدی از فروشگاه های زنجیره ای هم به میدان آمده بودند که بسیار چابک عمل می کردند.

وی با تاکید بر سیاست مدیریتی شرکت مبنی بر اصلاح ساختار، تجدید نظر در قراردادها با تامین کنندگان، مدیریت و کاهش هزینه ها و ارتقاء فروش گفت: شرکت شهروند مزیت های خیلی خوبی نسبت به رقبا دارد که یکی از آنها پوشش گسترده در شهر و ارائه کامل و فراوان کالاهاست.  

کریمی افزود: شهروند در تهران چهل شعبه دارد و بیش از ۵۰ هزار بارکد در ۱۹۱ گروه کالایی به شهروندان ارائه می کند؛ پوشش کامل شهر تهران این ظرفیت را برای ما ایجاد می کند که در بخش فروش آنلاین نسبت به رقبا در شرایط بهتری باشیم چرا که کالاها را در کمترین زمان ممکن به دست مشتری رسانده و رسالت خود را که همانا صرفه جویی در وقت، آرامش در خرید و اطمینان در مصرف است جامه عمل بپوشانیم.

مدیرعامل شرکت شهروند همچنین به  برنامه های این شرکت برای ورود به بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: اصلاح ساختار لازم برای این کار انجام شده است و کارگزار خود را هم مشخص کرده ایم پیش بینی ما این است که تا آخر اسفند مجوز ورود به بورس را بگیریم و در سه ماهه اول سال آینده سهام خود را به بازار عرضه کنیم.

وی افزود: شرکت شهروند در برنامه توسعه خود، گسترش ده هزار متری فضای فروشگاهی خود را در نظر دارد همچنین طبق برنامه با افتتاح فروشگاه های خود در شهرهای دیگر ۱۰ هزار متر دیگر به فضاهای فروشگاهی خود اضافه خواهیم کرد.

برچسب‌ها سید محمدحسن ابوترابی فرد شهرداری تهران شركت خدماتی كالای شهروند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید محمدحسن ابوترابی فرد شهرداری تهران سید محمدحسن ابوترابی فرد شهرداری تهران اخبار کنکور ابوترابی فرد شرکت شهروند هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است