Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجیدکریمی مخترع و تولید کننده سوخت های هیبریدی در گفت‌وگو باخبرنگار حوزه فناوریگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سیستم هیبریدی گاز و بنزین در جهت استفاده بهتر و پاک‌تر در خودرو‌های امروزی می‌تواند به کار گرفته شود. در کابین راننده این سیستم  ۵ نوع سوخت در اختیار راننده قرار داده شده است که این ۵ سوخت شامل بنزین ، گاز سی ان جی فعلی، بنزین با گاز تقویت شده، گاز همراه  بنزین هیبریدی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کریمی افزود: با مخلوط گاز و بنزین در خودرو‌ها توان قدرتی خودرو کم نمی‌شود و این خلاء کمبود قدرت گاز را جبران می‌کند.  این سیستم  همواره گاز را به عنوان سوخت بستر در موتور استفاده می‌کند که در موارد ترافیکی و توقف بدون استفاده از بنزین، خودرو تمام انرژی خود را از این سوخت بستر استفاده کرده و  تا سرعت حدود ۲۰ کیلومتر بر ساعت را تامین و مصرف می‌کند.

او ادامه داد: این سوخت مخلوط گاز و بنزین، در کم کردن آلاینده‌های زیست محیطی تاثیر گذار بوده و از طرفی این سوخت تقریبا برای همه خودرو‌های ساخت داخلی امکان پذیر است. در صورت نیاز، به سرعت بیشتر پاشیدن بنزین در مسیر،  از بستر تقویت شده و در سرعت بالاتر از مخلوط گاز و بنزین با هم استفاده می‌کنیم.

مخترع و تولید کننده سوخت های هیبریدی بیان کرد: این نوع هیبرید از انواع دیگر خودرو‌های هیبریدی ارزانتر و کارآمد‌تر خواهد بود، زیرا در برابر خودرو‌های هیبریدی برق و بنزین که امروزه در کشورمان وجود دارد  از سایر کشور‌هایی که وارد می‌شود ارزانتر و ارزشمند‌تر است.

او اظهار کرد: از آن جایی که هیبرید برق و بنزین نیازمند باتری‌های متعددی است بنابراین هم گران و هم در بازگشت به طبیعت آسیب زا هستند،  مهیا کردن هیبرید، گاز و بنزین در سیستم گاز در کشور امکان پذیر است و به مراتب قیمت آن از باتری ارزانتر است و از طرفی دیگر گاز طبیعی به فراوانی یافت و سوخت، تمیزتر می‌شود.

این مخترع با اشاره به سوخت خودرو‌های هیبریدی گفت: در خودرو‌های هیبریدی برق و بنزین بعد از خالی شدن شارژ باتری، باید با افزایش سوخت بنزین دوباره شارژ شوند و تا حدودی همچنان افزایش سوخت نامناسب هر چند اندک بنزین را خواهیم داشت، ولی خودرو‌های هیبرید گاز و بنزین، آلایندگی شارژ را نخواهند داشت و در عوض خودرو‌ها آلودگی کاری ایجاد می‌کنند. 

این مبتکر و تولید کننده ادامه داد: در این روش، خودرو نیاز کمتری به سوخت‌گیری دارد و مدت زیادی از سوخت استفاده می‌کند، این مورد در مصرف بهینه تاًثیر گذار است، زیرا برای تامین سوخت با هر بار مراجعه یک سفر انجام می‌دهیم و اگر تعداد دفعات کمتری جهت سوخت گیری مراجعه کنیم درصد کمتری از آلاینده ها را به محیط وارد کرده‌ایم.

کریمی با اشاره به خودرو‌های وارداتی گفت: خودرو‌های وارداتی هیبریدی برق و بنزین برای تامین برق مورد نیاز در مواقع لازم باید از بنزین بهره بگیرند که این باعث تک‌سوزی خودرو‌ها می‌شود، ولی در هیبرید گاز و بنزین میزان کمتری از بنزین در خودرو استفاده می‌شود و ضعف ناشی از کمتر مصرف کردن بنزین را همان سوخت بستر تامین می‌کند.

او افزود: این سوخت درماشین های برقی تست شده اما به دلیل عدم حمایت های لازم به بازار عرضه نشده است . البته باتوجه به اینکه  از این سوخت در کشور استقبال زیادی شده اگر از این سوخت حمایت شود به کشورهای خارجی نیز خواهیم فرستاد. 

بیشتربخوانید

با این فناوری دیگر خودروهای برقی به جایگاه شارژ نیاز ندارند + عکس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودرو داخلی خودرو های برقی هیبریدی خودرو های هیبریدی خودرو های هیبرید برق و بنزین گاز و بنزین خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین

وزیر نفت از برنامه جدید وزارت نفت برای تولید بنزین از متانول به‌منظور کمک به رفع ناترازی بنزین خبر داد و گفت: بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود که دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جواد اوجی، وزیر نفت در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند، در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد؛ امروز برای توسعه نزدیک به 16 مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وزیر نفت تصریح کرد: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی 6 میلیارد و 400 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از 127 میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتی که بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده و بقیه‌ نیز با جدیت درحال پیگیری است.

اوجی از امضای تفاهم نامه با شرکت‌های تولید متانول برای تولید بنزین خبر داد و گفت: در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده و تفاهم‌نامه‌ای با شرکت‌های تولید متانول امضا شده تا با تولید بنزین از متانول، به رفع ناترازی بنزین کمک کند.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود و امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت با بیان اینکه "با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم"، گفت: این موضوع پیشتر به صورت موفق در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

وی افزود: بهره‌برداری از 79 پروژه نیمه‌تمام به ارزش 16 میلیارد دلار در دستور کار قرار دارد و 50 پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش 25 میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم؛ از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه 300 تا 400 هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود، همچنین روزانه 35 میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از 50 هزار بشکه در روز نیز به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد