Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@23:55:10 GMT

نگاهی به قیمت برنج، شکر و گوشت

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۷۱۴۶

نگاهی به قیمت برنج، شکر و گوشت

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که از بین انواع برنج، ‌گوشت و شکر که وضعیت قیمت آن‌ها در دی ماه امسال منتشر شده، قیمت تمام کالاها بین ۲۷ تا ۱۲۹ درصد نسبت به دی سال قبل افزایش داشته، اما قیمت گوشت مرغ طی یک ماه با افت ۱۶ درصدی مواجه بوده و بالاخره به قیمت مصوب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت در دی امسال مربوط به برنج تایلندی بوده که قیمت آن با ۱۲۹.۴ درصد افزایش از ۷۷۰۰ تومان در آذر سال قبل به ۱۷ هزار و ۶۰۰ تومان در ماه مشابه سال جاری رسیده است.

البته قیمت برنج پاکستانی باسماتی، طارم اعلا و داخلی هاشمی درجه یک نیز در این مدت به ترتیب ۱۲۳.۵، ۴۷.۲ و ۴۵.۳ درصد افزایش داشته و در دی امسال به حدود ۲۴ هزار و ۴۰۰ تومان، ۳۳ هزار و ۷۰۰ تومان و ۳۳ هزار تومان رسیده است.

قیمت گوشت مرغ هم با ۶۲.۳ درصد افزایش از ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان در دی سال قبل به حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان در دی امسال رسیده است.

اواخر مهر ماه کارگروه تنظیم بازار استان تهران قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تصویب کرد،  اما از اوایل آذر ماه  قیمت هر کیلو مرغ گرم در خرده فروشی‌های سطح شهر تهران به بیش از ۳۰ هزار تومان رسید و در نهایت با عرضه مرغ تنظیم بازاری از اوایل دی ماه قیمت مرغ در خرده فروشی های سطح شهر تهران به  ۲۰ هزار و ۴۰۰ تا ۲۱ هزار تومان رسید.

قیمت شکر سفید و شکر ۹۰۰ گرمی نیز در دی امسال به ترتیب ۶۸.۱ و ۵۴.۵ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش یافته است؛  به‌طوری‌که قیمت هر کیلوگرم شکر سفید و هر بسته ۹۰۰ گرمی شکر در آذر امسال به حدود ۸۷۰۰ تومان رسیده است. البته قیمت شکر در روزهای پایانی دی ماه در بازار عمده فروشی به ۹۴۰۰ تومان رسیده است.

در این میان کمترین افزایش قیمت مربوط به گوشت گوساله و گوسفندی است که قیمت هر کیلو از این دو محصول با ۳۱.۴ و ۲۷ درصدافزایش قیمت در دی امسال به حدود ۹۷ هرار تومان و ۱۱۱ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال قبل حدود ۷۴ هزار تومان و ۸۷ هزار تومان بوده است.   

بررسی قیمت این اقلام اساسی طی یک ماه نیز نشان می‌دهد قیمت همه اقلام یاد شده به جز برنج پاکستانی با کاهش ۰.۳ درصدی قیمت و گوشت مرغ با کاهش ۱۶.۷ درصدی، در دی امسال نسبت به ماه قبل از آن افزایش یافته و میزان افزایش قیمت‌ها طی یک ماه هم بین ۰.۳ درصد (گوشت گوسفندی) تا ۱.۸ درصد (شکر بسته بندی) بوده است.



منبع: ایسنا برچسب ها: قیمت ، برنج و شکر ، گوشت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: قیمت برنج و شکر گوشت تومان رسیده افزایش قیمت دی امسال هزار تومان سال قبل ۳ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • نگاهی آماری به بارش‌های امسال کرمانشاه
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است