Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@15:07:35 GMT

تدبیر شهرداری تهران برای فعالیت دستفروشان مترو

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۷۵۶۹

تدبیر شهرداری تهران برای فعالیت دستفروشان مترو

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تدبیر اندیشیده شده برای فعالیت دستفروشان مترو خبر داد. - اخبار اجتماعی -

محمدرضا جوادی یگانه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره تدابیر اندیشیده شده برای کنترل دستفروشان مترو، اظهار کرد: در جلساتی که سال گذشته با دستفروشان برگزار شد،  آنها قبول کردند در ساعات پیک و شلوغی وارد واگن های مترو نشوند اما با شیوع و تشدید کرونا مشکلات اقتصادی نیز تشدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حداقل دو دهک از طبقه متوسط جامعه فقیر شده اند، یکی از دستفروشان می‌گفت در محله محلاتی سکونت داشته اما اکنون به پردیس نقل مکان کرده است؛ بنابراین  برخی افراد نه تنها از مرکز شهر به جنوب یا حاشیه شهر بلکه به نقاط دور از تهران رفته اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه نمی‌توان به این افراد گفت دستفروشی نکنند، تصریح کرد: دستفروشی مسئله مهمی است و این اهمیت درباره موضوع دیگری مانند کودکان  مشغول به کار در خیابان ها و چهارراه ها نیز صدق می کند ولی آیا جمع آوری آنها راه حل موضوع است؟

وی با بیان اینکه ما باید تلاش کنیم آنها از چرخه فقر خارج شوند در غیر این صورت این مشکل حل نمی شود، اظهار کرد: ما با تحریم، مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی اقتصادی مواجه هستیم اما نمی توان جلوی ایستگاه مترو بایستیم و نگذاریم کسی که باری به همراه دارد وارد مترو شود یا چنین فردی را از مترو بیرون کنیم. 

جوادی یگانه در ادامه گفت: به طور قطع راه حل مسئله دستفروشی در مترو جمع آوری دستفروشان نیست؛ این در حالی است که برخورد با آنها نارضایتی و اعتراضاتی به همراه دارد و از سویی مسئله رضایت سایر مسافران مترو نیز مطرح است، بنابراین یک دوگانگی وجود دارد اما اولویت با مسافران است زیرا مترو وسلیه سفر است نه کسب درآمد با این حال اقدام برای حل این مشکل از طریق ساماندهی، در بسیاری از موارد موفقیت‌آمیز نبوده است و آیا می توان در این وضعیت اقتصادی چنین کاری کرد؟

وی خاطرنشان کرد: مردم گرفتار هستند و مشکلات اقتصادی وجود دارد بنابراین یک جایی باید تحمل کرد البته بنده دستفروشی را تأیید نمی کنم و معتقدم اصولا مترو وسیله رفت و آمد و آرامش مردم است و باید با دستفروشان گفت‌وگو کرد؛ آنها نیز باید کمک کنند در ساعات پیک فعالیت نکنند و روی سکوی ایستگاه ها نباشند. 

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه ما نمی خواهیم دستفروشی را مشروعیت دهیم ولی برخورد با آنها نیز پیچیده است، در پاسخ به اینکه قرار است به فعالیت آنها نظم بخشیده شود؟ گفت:  تقریبا چنین چیزی می‌خواهیم یا به نوعی قصد داریم عوارض آن را کاهش دهیم.

شناسایی 4 هزار دستفروش در متروی تهران/فقط 10 درصد حاضر به ساماندهی هستندبنیاد مستضعفان باز هم به کمک دستفروشان می‌آید؟گزارش/ اینجا مرکز خرید زیرزمینی تهران نیست "مترو تهران" است! + تصاویر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مترو متروی تهران معاونت فرهنگی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران مترو متروی تهران معاونت فرهنگی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

به نقل از روابط عمومی مرکزنوسازی و تحول اداری، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکار‌ها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آنها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبرد‌ها و راهکار‌هایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان