Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:19:49 GMT

ملت ایران در مسیر آرمان‌های انقلاب ثابت قدم هستند

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۷۷۰۸

ملت ایران در مسیر آرمان‌های انقلاب ثابت قدم هستند

به گزارش ایرنا، «سید محمدعلی حسینی» روز چهارشنبه به مناسبت فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در پیامی گفت: در جایگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران افتخار دارم چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ در کشورم را به کلیه دوستداران و علاقمندان جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و سایر نقاط جهان تبریک و تهنیت عرض نمایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به لطف و کرم خداوند تبارک و تعالی و همت ملت غیور و مقاوم ایران، درخت انقلاب امروز تنومندتر از قبل شده است و ایران اسلامی امروز شاهد رشد و پیشرفتی مثال زدنی و متکی بر بازوان زنان و مردان خود در اکثر حوزه‌های مرتبط با علم و تکنولوژی می‌باشد.

حسینی تاکید کرد که مردم ایران، همچنان در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی و تئوری پرداز اصلی آن "امام خمینی" ره ثابت قدم ایستاده و با افتخار سالروز آزادی از بند استبداد را جشن می‌گیرند.

وی اظهار داشت: بدیهی است چنین انقلابی، و رویکرد عدالتخواهانه و حق طلبانه آن، خوشایند قدرتهای برتری طلب و زورگو قرار نمی‌گیرد و لذا از هر فرصتی برای ضربه زدن به این انقلاب و جریان‌های فکری و سیاسی علاقمند به آن در منطقه استفاده خواهند کرد.

سفیر کشورمان گفت: اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران و تشدید آن در اوج بحران کرونا، اعمال فشارهای یکجانبه بر کشورهای همسایه برای خارج ساختن جریان روابط از مسیر عادی آن، پشت کردن به توافق برجام که نمادی از باور و اراده جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل اختلافات از شیوه‌های مسالمت آمیز بود، و ترور اندیشمندان ایرانی، همه مثال‌هایی از رویکردهای خصمانه نسبت به انقلاب اسلامی و تلاش برای تضعیف آن محسوب می‌شود.

وی افزود: امروز بعد از گذشته چهار دهه از انقلاب اسلامی، مردم ایران و علی الخصوص جوانان ایرانی، با عزمی جدی برای پیشرفت و اعتقادی راسخ به مبانی ارزشی و اسلامی انقلاب، در مسیر ترقی و شکوفایی ایران تلاش می‌کنند و با ایستادگی در مقابل یکجانبه گرایی و فشار خارجی و همچنین فساد، تروریسم، بی‌عدالتی در داخل، افق روشن و امیدبخشی را برای ایران عزیزمان رقم زده‌اند.

سفیر ایران در پاکستان در پایان تاکید داشت که جمهوری اسلامی ایران دست صلح و دوستی را برای همه ملتهای آزاده و حق جوی منطقه و جهان دراز کرده و خواستار تحقق کرامت انسانی و ارزشهای والای بشری است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران، نوید بخش تحقق این آرمان و دنباله رو منافع مشترک در سطح منطقه و جهان می‌باشد. بعد از انقلاب اسلامی در ایران، ارزش و اهمیت کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی پاکستان بیش از پیش افزایش پیدا کرد و ارتقای روابط همواره از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود. 

برچسب‌ها جهان و انقلاب اسلامی سفیر ایران در پاکستان پیروزی انقلاب اسلامی ایران اسلام آباد امام خمینی دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهان و انقلاب اسلامی سفیر ایران در پاکستان پیروزی انقلاب اسلامی ایران جهان و انقلاب اسلامی سفیر ایران در پاکستان پیروزی انقلاب اسلامی ایران اسلام آباد امام خمینی دهه فجر اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۷۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • مدیریت انقلاب اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در جهان منزوی کرد
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است