Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضاییه در دیدار با نخست وزیر عراق، با تقدیر از تصمیم عراق برای اخراج نیرو‌های آمریکایی از این کشور، زمان بندی برای اجرای مصوبه پارلمان عراق را لازم دانست.

خبرگزاری میزان - آیت الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه سفر خود به عراق شامگاه سه شنبه ۲۱ بهمن ماه با مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور دیدار کرد و انتخاب عراق به عنوان اولین مقصد سفر خارجی اش در دوران تصدی مسئولیت دستگاه قضا را نشانگر اهمیت روابط دو کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضاییه در دیدار با نخست وزیر عراق، با تقدیر از تصمیم عراق برای اخراج نیرو‌های آمریکایی از این کشور، زمان بندی برای اجرای مصوبه پارلمان عراق را لازم دانست.

رئیس دستگاه قضا با تقدیر از مواضع دولت عراق در قبال تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران تأکید کرد: تحریم‌ها هیچ گاه ملت ایران را متوقف نکرده است و ما انشاءالله این تحریم‌ها را خنثی خواهیم کرد.

آیت الله رئیسی در ادامه سخنانش به بیان پنج نکته محوری در خصوص تعاملات حقوقی و قضایی بین ایران و عراق پرداخت و یکی از این مسائل را تسهیل امر زیارت عتبات عالیات در عراق توسط زوار ایرانی عنوان کرد که مورد تأکید مقامات دو کشور بوده است.

رئیس قوه قضاییه خطاب به الکاظمی گفت که لغو روادید، می‌تواند در تسهیل امر زیارت مؤثر باشد و انتظار ما این است که این کار با همت و تلاش شما صورت گیرد.

آیت الله رئیسی همچنین با اشاره به موضوع زندانیان ایرانی محبوس در عراق به موافقت مقام معظم رهبری با عفو زندانیان عراقی در ایران که واجد شرایط آزادی هستند اشاره و ابراز امیدواری کرد هر چه سریع‌تر زمینه آزادی ایرانیان زندانی در عراق خصوصاً آن‌ها که به دلیل اقامت یا ورود غیرمجاز به این کشور بازداشت شده اند، فراهم شود و این افراد به آغوش خانواده هایشان بازگردند.

رئیس دستگاه قضایی کشورمان همچنین در خصوص اراده جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با فساد و همکاری با عراق جهت استرداد مجرمین اظهار داشت: جمهوری اسلامی بر همکاری‌های حقوقی و قضایی با عراق در خصوص تردد اتباع دو کشور و افزایش و تسهیل مبادلات تجاری تأکید دارد.

آیت الله رئیسی در خصوص پیگیری حقوقی پرونده ترور سرداران شهید جبهه مقاومت نیز خاطر نشان کرد: مجازات آمرین و مجرمینی که این جنایت را مرتکب شده اند، برای آینده ایجاد بازدارندگی خواهد کرد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: آمریکا با ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس حاکمیت، سیادت و قوانین عراق را نقض کرده و ما تأکید داریم این پرونده هر چه سریع‌تر با همکاری ایران و عراق به نتیجه بایسته برسد.

رئیس قوه قضائیه سلام رهبر معظم انقلاب را به ملت و دولت عراق ابلاغ کرده و برای ملت عراق آروزی اعتلا و پیشرفت و برای دولت عراق آرزوی اقتدار و موفقیت کرد.

الکاظمی: ایران و عراق روابط طولانی مبتنی بر مشترکات فراوان دارند

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر آیت الله رئیسی به این کشور و خوشامدگویی به وی تأکید کرد: ایران و عراق روابط طولانی مبتنی بر مشترکات فراوان دارند که توسعه این روابط، خواست قلبی و مورد تأکید ماست.

وی با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت که «این انقلاب تأثیر بزرگی در اذهان و در دل ملت‌های مسلمان و غیرمسلمان داشت».

نخست وزیر عراق روابط دو کشور را ممتاز توصیف کرده و با تأکید بر اهمیت همگرایی بیشتر در روابط تهران – بغداد تصریح کرد: از وقتی که مسئولیت نخست وزیری را بر عهده گرفتم تلاش کردم روابط دو کشور در همه سطوح برای تأمین منافع ملت عراق و منطقه توسعه یابد.

الکاظمی تصمیم برای اخراج آمریکایی‌ها از این کشور را یک تصمیم کاملا عراقی عنوان کرد.

وی با استقبال از پیشنهادات ۵ گانه رئیس دستگاه قضایی کشورمان برای حل مسائل حقوقی و قضایی بین دو کشور و همچنین تسهیل امر زیارت، تاکید کرد: عفو زندانیان ایرانی محبوس در عراق در دست بررسی است و با همکاری وزارتخانه‌های دادگستری دو کشور پیگیری می‌شود.

الکاظمی همچنین به پیگیری پرونده ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی اشاره کرد و گفت: این موضوع همچنان در حال پیگیری است و برخی احکام قضایی در این خصوص صادر شده است.

وی در خصوص تسهیل زیارت عتبات عالیات برای ایرانیان تاکید کرد که گذشته از زمینه‌های سیاسی و اقتصادی، این موضوع مورد توجه شخص او قرار دارد و مساله روادید نباید مانعی مقابل زوار برای سفر به کشور عراق باشد.

نخست وزیر عراق در این خصوص به بیان خاطره‌ای پرداخت و گفت در دوره دولت حیدرالعبادی در بازدید از گذرگاه مرزی مهران در ایام اربعین، با مشاهده انبوه زائران ایرانی، شگفت زده شده و با خود گفتم در محضر امام حسین (ع) چه پاسخی خواهم داشت اگر بپرسد «چرا این همه زوار من را از زیارتم محروم کردید؟» و همان زمان راسا دستور بازگشایی مرز‌ها را دادم.

وی در پایان با تقدیر از استقبال گرم مقامات ایرانی در جریان سفرش به تهران، از آیت الله رئیسی خواست که مراتب سلام و ارادت و احترام او را به رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ نماید.

انتهای پیام/

برچسب ها: رئیس قوه قضاییه سفر عراق

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه سفر عراق رئیس قوه قضاییه نخست وزیر عراق آیت الله رئیسی ایران و عراق عراق روابط دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا، راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود